Üzerindeki ince ve beyazın en göz alıcı tonundaki yorganı hafifçe kaldırdı ve gülümsemesine engel olmadan ayak parmaklarını parkeye değdirdi. Büyük camdan giren güneş ışığı ayaklarına ve parkeye vuruyordu. Elini dudaklarına götürdü ve kıkırdadı. Dün gece... Hayatımın en mükemmel gecesiydi. Sıkı popolum artık tamamen benimsin. Agioo! Diğer elini de dudaklarına bastırdı ve gülmeyi kesmeye çalıştı. Ama başaramıyordu. Dün gece sevgilisi ile ilk kez birlikte olmuştu. Ayrıca yeni evlerinde. Bu eve taşınalı bir hafta olmuştu ve dün akşam güzel bir yemek ve ardından yatakta güzel vakit... Kollarını öne uzattı ve "Hiçbir yerimde bir değişiklik yok değil mi? O kadar mutluluk sonrası vücudum şaşırmış olmalı." Ayağa kalktı ve pencerenin önündeki bütün perdeyi çekti ve camı açtı. Temiz havayı içine çektikten sonra kapının yanındaki boy aynasının önüne geçti. Altında minik baksırı ve göbeğini gösteren minik atletinden başka bir şey yoktu. Vücudunu yan çevirdi ve kendisini aynada süzdü. Dudağını şişirdi ve herkes ilk görüşte anlar mı ki,diye düşündü. O sırada kapının hafifçe aralandığını ve aradan bir kafanın uzandığını görünce hafif korktu ama onun Hyuk Soo olduğunu anlayınca kıkırdayıp arkasındaki yataktaki yorganı çekti ve kendine sardı. Sevgilisinin kıkırdaması üzerine çocuksu tavırlarla "Ne?! Utanıyoruuuum." dedi ve dilini çıkardı. Aslında pek utanmıyordu ama yinede utanmıştı. Sonuçta dün gece birbirlerini çıplakta görmüşlerdi, şimdiki pek bir şey değildi.
2 posters
[2SOO's Home] Kedi kız ve Sıkı popo yeni vücutlarını buldu.
Kim Soo Min- Visual Arts | I. Sınıf
Park Hyuk Soo- Modern Music | II. Sınıf
Geçen gece olanlar Hyuk Soo için tam bir rüya gibiydi. Hala kendine inanamıyordu. Yeni evlerine taşınalı bir hafta olmuştu ve ilk kez kız arkadaşıyla bir gece önce birlikte olmuşlardı. Bunun öncesinde bir çok kez öpüşmüşlerdi ama ilk kez birbirlerine bu nevi yaklaşmışlardı. Onun hiç bu kadar güzel olacağını düşünmemişti. Onun için ne kadar önemli olduğunu gece boyunca kızın kulağına fısıldamıştı. Ne kadar çok sevdiğini ... Duştan çıkar çıkmaz boynuna doladığı havluyu saçlarına götürüp saçlarından akan damlaları kurulamaya çalıştı. Bu sırada kız arkadaşı aynanın önünde dikeliyordu. Utandığına dair kendisine bir şeyler söylüyordu. Dilini çıkarıp kendisine sırtını dönmüştü. Yavaşça sevgilisine yaklaşıp arkasından sarıldı. Onunla sonsuza dek bu pozisyonda kalabilirdi. Anın tadını çıkarmayı seven biriydi. Yüzünü kız arkadasının boynuna gömdü. Onun o çileksi kokusunu seviyordu. Şimdi ise bu koku üzerinde ki duş jeliyle birleşmişti. Kız arkadaşının boynuna küçük ama tutkulu bir öpücük kondurdu. "Seni seviyorum bunu biliyorsun değil mi?"
Sevgilisinin bu şekilde romantik tavırları onu o kadar mutlu ediyordu ki sanki dünyadaki bu mutlu aşkı yaşayan tek kadındı. Sevgilisinin dudakları hala boynundaydı ve gözlerini kapattı. Hyuk Soo. Peşinden koştuğum o zamanlara bakınca... İyi ki seni elde etmişim. Sensiz ben ne yapardım? Sıkı popolum benim. Gözlerini açtı ve dilini dişleri arasına aldı. Derin bir nefes bıraktıktan sonra sevgilisine doğru döndü. Kollarını adamın boynuna sardı ve alınlarını birleştirdi. Hyuk Soo'ın bıraktığı nefesi içine çekiyordu. "O kadar mükemmelsin ki. İlk zamanlar asla bana bakmayacağını düşünmüştüm. Ama şimdi seni böyle yanı başımda gördükçe ne kadar iyi biriymişim de Tanrı Hyuk Soo'ı bana verdi diyorum." dedi. Dudağını uzatıp sevgilisinin doyamadığı dudaklara ulaştı. O dudaklar Soo Min için yaşam kaynağı gibiydiler, asla doyamayacağı bir kaynak.
Sevgilisini büyüleyici dudakları dudaklarındayken ne kadar mutlu olduğunu hiç bir kelimeyle ifade edemezdi. Kızı nazikçe tuttuğu gibi kucağına alıp yanı başlarında ki yatağın üzerine nazikçe bıraktı. Kendisini de bir kaç saniye sonra yatağın üzerine attı. Onun bu sevimli konuşmaları mutluluk vericiydi. Her haliyle onu seviyordu. İlk gördüğü an bunu anlamıştı. İyi ki ona bu şekilde kavuşmşum dedi. O olmasa ne yapardı ki? Boş hayalleri ile bir oraya bir buraya savrulacaktı belki de. Ama şimdi her şey değişmişti. Soomin sayesinde hayata bağlanmıştı. Sanki ondan önce hiç nefes almamış hiç yaşamamış gibiydi. Sevgilisi yanında uzanırken elini kızın saçlarına götürdü ve kendine biraz daha yaklaştırdı. Onsuz bir dünyayı düşünemiyordu artık. Sevgisini ne kadar ifade edebiliyordu emin değildi ama onun kendi canından çok sevdiğine emindi. Kızın kırmızı dudaklarına kendi dudaklarına götürdü. Sanırım mutluluk bu olmalı dedi kısık bir sesle. Bu andan daha mutlu olduğu bir anı hatırlamıyordu çünkü.
Şirince gülümseyip elini çenesinin altına koydu ve yüzünü sevgilisinin yüzüne yaklaştırdı. Bir konuyu dile getirmek için tam bir haftadır -evet eve taşındıklarından beri- kıvranıyordu, yani bilemiyordu Hyuk Soo'ın ne tepki vereceğini. Minik bir kedi gibi mırladı ve elini sevgilisinin yüzünde gezdirirken "Ben sana şey diyecektim. Biliyorsun minik kediciklerim büyükannelerim evinde, yani bu eve taşınmadan önce yaşadığım evde. Ve dün büyükannem aradı, çok mutsuzlarmış bensiz. Çok yemek yemeyi seven Midesi Büyük bile yemek yemiyormuş. Diyorum kiiii." Elini çocuğun dudağına götürdü ve gözleri de o dudaklardayken "Kedilerimi bu eve alsak, yanımızda kalsalar nasıl olur? Hıııı?" diyiverdi bir çırpıda, hemen gözlerini sevgilisinin iri siyah gözlerine çevirdi. Onu gözlerinden anlayabiliyor ve okuyabiliyordu. Biliyorum çok sevmesen de sende seviyorsun kediciklerimi, hadi sevgilim izin ver.
"Kedicikler ha?" dedi kısık sesle. Biraz hayal kırıklığına uğramıştı. Aslında onlara karşı gösterdiği sevgiden dolayı Soo Min'i kıskanıyordu. Bunu kendine itiraf etmeliydi. Sevgilisinin yüzüne düşen saçlarından birini alıp geriye doğru attırdı. "Eğer istiyorsan tabi ki gelebilirler. Ama onları kıskandığımı itiraf etmeliyim. Sakın beni sevgisiz bırakma. Olanlardan hiç bir şekilde sorumlu olmam haberin oldusun tatlım." dedi ve kız arkadaşının dudağına kocaman bir öpücük kondurdu. Doğruyu söylemekten bir sorun çıkmazdı sonuçta. Hem yalan söylemeyi de sevmezdi. O kediler kadar Hyuk Soo da ilgi bekliyordu. Belki onlardan bile fazla. Bedenini Soomin'e biraz daha yaklaştırdı. Şimdi kızın sıcak nefesi yüzüne vuruyordu. Mutlu bir şekilde gülümsedi. "Konu hallolduğuna göre artık benimle ilgilenmeslisin diye düşünüyorum"
Bu kadar sevimli olma Hyuk Soo! Yemek istiyorum seniiii!!! Dudağını ısırdı ve kıkırdadı. Onun bu sevimli hallerine bayılıyordu. İlk zamanlardaki havalı çocuktan eser kalmıyordu yataktaki Hyuk Soo'da. Sevgilisine sıkıca sarıldı ve yanağını onun çıplak bağrına yasladı. Kalp atışlarını duyuyordu. Parmak uçlarını sevgilisinin boynunda, yanağında gezdiriyordu. Ara ara kalp atışları hızlandıkça kıkırdıyordu. Sevgilisinin karın gurultusunu duyduğunda kocaman bir kahkaha patlattı. Başını kaldırıp Hyuk Soo'ın yüzüne bakarken eliyle de sevgilisinin karnını okşadı. "Bence ilgiyi karnın istiyor. Acıkmış!"dedi ve yatakta ayağa kalkıp iki kere zıpladıktan sonra yataktan yere atladı. Kapıya yaslanıp "Şimdi tüm ilgimi ona vereceğim. Zehirlenmek istemiyorsan yardıma gelebilirsin."dedi ve poposunu sevgilisine dönüp kıvırta kıvırta yatak odasından çıktı. Yemek konusunda pek iyi değildi ama Amerikan usulu bir kahvaltı hazırlayabilirdi.
- Soo Min'leyken her şeyi unutuyordu. Bunlardan biride midesiydi. Açlığını bile hiç fark etmemişti. Elini hafif kaslı karnına götürüp okşadı. Gurultusu dışarıdan net bir şekilde hissediliyordu. Yatakta biraz döndükten sonra zorda olsa ayağa kalkıp mutfağa geçti. Sevgilisi şimdiden bütün bangoyu savaş alanına çevirmişti. Tabaktaki kırılmış yumurtalara baktığında içinde kabukların aynı bir balık gibi yüzdüğünü gördü. Uzanıp tabağı aldı ve sevgilisine doğru dönüp önünde salladı. "Yeni bir tarif mi tatlım bu? Proteini kaybolmasın diye sanırım kabuklarını da koydun içine" diyip sevgilisine yaklaştı. "Sana nasıl yumurta kırılacağını öğreteceğim önce küçük bir öpücük alayım" Sevgilisini dudaklarına küçük bir öpücük kondurdu. Sonrasında dolaba gidip iki tane yumurta çıkardı. Bunları küçük bir tabağa koyduktan sonra sevgilisini yanına döndü. Kendisine meraklı gözlerle bakıyor olmalıydı. Tabağı bangonun üzerine yavaşça koyup sevgilisini arkasına geçti. "Şimdi sana nasıl yumurta kırılı öğreteceğim bebeğim." Yumurtalardan birini alıp sevgilisinin eliyle beraber boş bir tabağın içine doğru yaklaştırıp çaktıktan sonra yumurtayı tabağın içine akıttı. Aslında zor bir şey olmasa da bunu yaparken kendini bir aşçı gibi hissetmişti. Öğrencisine ders veren bir aşçı gibi. Gülümseyip sevgilisinin güzel kahverengi gözlerine baktı. "Nasıl çok kolaymış değil mi?
Senin öğretişini yerim. Seni bu tavanın içinde döndürür kızarta kızarta yerrim. Taenrııııım! Ne tatlı bir sevgilim var! Çok thanks. Kıkırdadı. Bu çılgın tarafını daha Hyuk Soo'a göstermemişti. Çocuğun korkmasını istemiyordu. Yüzünü yana doğru çevirdi ve hemen yanındaki sevgilisinin yanağına kocaman bir öpücük bıraktı. Kollarını arkaya doğru uzattı ve arkasındaki sevgilisinin beline bağladı. Şimdi Hyuk Soo'ın kolları kendi kollarıydı ve yemek yapıyorlardı. Tavayı ocağa koydular ve paytak paytak yürüyerek yumurta için malzemeler çıkardılar. Böyle şapşal hallerini çok seviyordu. Bir keresinde de alışveriş arabasına binmiş ve Hyuk Soo arabayı itikleyerek güzel bir alışveriş keyfi yaşamışlardı. Kimseyi düşünmeden, yalnızca anın tadına vararak.
- Sevgilisiyle beraber hazırladıklar kahvaltı manzarasına uzunca baktılar. İyi bir iş çıkarmışlardı. Krepler hazırdı, yanında da sabah kahvelerinin dumanı tütüyordu. Masanın yanına gidip sandalyelerden birini çekti. "Lady first." diyip otuz iki dişiyle sevgilisine gülümsedi. Masaya oturup kurdukları bu sanat eserini yemeye başladılar. Her şey o kadar güzel olmuştu ki Hyuk Soo olabildiğince yavaş yavaş yiyiyor anın tadına varmaya çalışıyordu. Sevgilisi ise tam tersini yapıyordu. Tabağının şimdiden yarısını silip süpürmüştü. Kreptense geriye küçük parçacıklar kalmıştı. Hyuk Soo önünde ki tabağa baktığında ise hala bir çoğunu yemediğini fark etti. Krep ise bütün bir şekilde duruyordu. Krepe uzanıp çatalıyla aldıktan sonra sevgilisini boş tabağına koydu. Soo Min ise başını kaldırıp gülümsemekle yetindi. Tam bir obur olmaya başlamıştı. Ama onun bu halini de çok seviyordu.
Kahvaltıyı mükemmel bir şekilde yemişlerdi ve öyle aylak aylak masada oturup sohbet ediyorlardı. Hyuk Soo hareretli bir şekilde bir şeyler anlatırken onu izledi. Konuşurken kıvrılan dudakları, büyüyen gözleri, oynayan minik şişik burnu, arada bir başını hafif oynatıp alnına düşen kahküllerini oynatışı... O kadar mükemmelsin ki Hyuk Soo. Bazen sana layık olmadığımı düşünüyorum. Kıkırdadı, onu dinliyordu ama izlemekten de kendini alıkoyamıyordu. Sevgilisinin ayaklanması ve "Hadi temizlik zamanı" demesiyle, çay kaşığını aldı ve reçelden aldı. Onu ağzına yayarken kalktı ve tezgaha oturdu. "Sen masayı topla, ben kirlileri makineye yerleştireyim. Ha?!" dedi ve ayaklarını sallamaya başladı. Kesinlikle tembel biriydi.
- İşin bulaşık kısmı her zaman Hyuk Soo'ya kalırdı. Nedeni ise Soo Min'in bulaşık yıkamayı ve ev işi yapmayı sevmemesiydi. Hyuk Soo'da sevmiyordu ama söz konusu biricik kız arkadaşı olunca akan sular duruyordu. "Pekala sevimli şey." dedi ve kız arkadaşının poposuna hafifçe vurup temizlik için hareketlendirdi. Masayı toplamak zor iş değildi ama içinden de yapmayı hiç istemiyordu. Yine de böyle dağınık bir şekilde durması hiç hoş değildi. Eline aldığı bez parçasını ıslatıp masanın üzerini silmeye başladı bu sırada Soo Min de eline almış olduğu elektrikli süpürge ile bocalaşıyordu. Düğmesini aradıpı belliydi. Büyük bir uğraş sonucu makinanın altında ki düğmeyi bulup çalıştırdı. Bu sırada yatığı bu küçük başarı sonucu sevinçle el çırptı. Olduğu yerde durup sevgilisi far etmeden gülümsedi. Onun bu çocuksu halleri Hyuk Soo için paha biçilmez bir şeydi. Her haliyle onu deli gibi seviyordu. Masanın üzerini temizlemesi biter bitmez kendini boş bulduğu evin büyük koltuklarından birine attı. Sevgilisi de süpürme işlemini bitirmiş gibiydi. Şimdi Tv vaktiydi. Gündemden bir haber olmamak için eline kumandayı alıp televizyonu çalıştırdı. Boşta olan eliyle de ayakta duran Soo Min'e uzanıp "Hadi yanıma gel öyle ayakta kalma." bu sırada yayılmış olduğu koltuktan kenara çelilip sevgilisinin de uzanması için yer açmıştı bile.
Sevgilisinin yanına kuruldu ve televizyonu izleme yerine başını hafifçe yukarı kaldırıp sevgilisini izledi. Onun televizyonu dikkatle takip eden gözleri, birbirine bastırdığı dudakları, nefes almasıyla hafifçe oynayan burnu, kaşlarını örten saçları... Gülümsedi. Onu o kadar çok seviyordu ki! HA! Sevgi diyince Soomin'in aklına kedicikleri gelmişti. Gözlerini kocaman açtı ve Hyuk Soo'ın göğsünden başını çekti ve ayağa zıpladı. "Hayatım hadi kalk, gidip miniklerimi alalım. Evlatlarımız bizi bekliyor." dediğinde Hyuk Soo'ın yüzünü buruşturması üzerine çocuğun üzerine abandı ve güldü. "Kıskançlık etme. Hadi kalk."dedi ve sevgilisinin yardımıyla kalktı. Hızlıca giyindiler ve evden çıkıp Soomin'in büyükanne ve büyükbabasının evine doğru Hyuk Soo'ın arabasında yola koyuldular. Mutluydu sonunda kedicikleri gelecekti.
RP SON.
RP SON.