NOBLE BEAST

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2 posters

[Ryekong S. Lisesi] Yasak İlişki

Woo Dae Hyun
    Woo Dae Hyun
    Impact | Rapper
    Impact | Rapper

[Ryekong S. Lisesi] Yasak İlişki Empty [Ryekong S. Lisesi] Yasak İlişki

Mesaj tarafından Woo Dae Hyun C.tesi Mart 30, 2013 4:11 am

YOON SI YOON & KWON AH RIN

Ellerini terden ıslanmış saçlarına götürdü ve dağınıklığını gidermeye çalıştı. Dans odasına erkenden gelmiş ve öğrencilerine yeni hazırladığı kareografi için pratik yapıyordu. Uzun bir süre tek başına dans etmiş ve sonrasında yorulduğu için biraz mola vermişti. Ter içindeki bedenini dans odasındaki minderlerden birinin üzerine atmıştı. Gözlerini kapattı ve biraz kestirmek için olduğu yerde gerindi. Tam o sırada dans odasının kapısı iki kez tıklatıldı ve içeri öğrencilerinden biri olan Ah Rin girdi. Kızı karşısında görünce kalbi yine bir anda hızla atmaya başlamıştı. Ne olduysa yaklaşık bir kaç ay önce olmuştu. Öğrencilerinden biri olan Ah Rin ile sürekli göz göze geliyor ve bundan oldukça etkileniyordu. İtiraf etmeliydi çok hoş bir kızdı ve bu yüzden ondan feci bir şekilde etkileniyordu. Üçüncü sınıftı ve dans konusunda oldukça yetenekliydi. Kızıla çalan saçları ise her erkeği etkileyebilecek türdendi. Kızın sevimli hareketlerini saymıyordu bile. Biliyordu ki saymaya kalksa bir çok şeyinden etkilenmişti. Ama kendisinin bir öğretmen olduğu gerçeği gözlerinin önüne geldiğinde bir adım geri atmak zorunda kalıyordu. Yine de kızdan hoşlanıyordu. Belki bu tek taraflı bir şeydi. Ama öyle sanmamasına neden olan kızın hareketleri bir şekilde cesaretlenmesine neden oluyordu. Durum böyle olunca Si Yoon kız hakkında daha çok şey merak ediyor ve kendini bu meraktan alamıyordu.
    Kwon Ah Rin
    Kwon Ah Rin
    Ryekong | III.Sınıf
    Ryekong | III.Sınıf

[Ryekong S. Lisesi] Yasak İlişki Empty Geri: [Ryekong S. Lisesi] Yasak İlişki

Mesaj tarafından Kwon Ah Rin C.tesi Mart 30, 2013 4:35 am

Çekimden çıkmıştı ve aslına bakılırsa yorgundu. Sanat lisesi son sınıfı okumakla birlikte kendini zengin gibi göstermek için, daha çok para kazanmak için türlü işlerde çalışıyordu. Fazla popüler olmayan dergilerde -bazı müstehcen dergilerde bile- pozlar veriyordu, veya türlü şekilde para kazanıyordu. Para kazanmalı ve kendini kimseye ezdirmemeliydi. Bu hayatta sadece bir babası vardı ama ondan da nefret mi ediyordu seviyor muydu bilemiyordu. Küçüklüğünden beri ondan çok çekmişti ve şimdi kendi ayakları üzerinde durmaya çalışıyordu. Babası, şimdi evlerinde bakıma muhtaçtı ve kendisi de okul yurdunda kalıyor ve babasına tuttuğu hizmetçiyi arada ziyaret ediyor ve durumunu soruyordu. Küçük yaştan beri üzerinde çok büyük yükler binmişti. Tek hayali bu okuldan mezun olup, Amerika'ya okumaya gitmek ve bir daha Kore'ye geri dönmemekti. Buradaki geçmişini unutmak istiyordu, çünkü çok acı çekiyordu. Çekici ve asi bir kız olarak görülse de hala minik bir kız çocuğuydu, korunmaya muhtaç bir kız çocuğu. Yurt odasında duşunu aldıktan sonra dans provası yapmak için üzerini ona göre giyindi. Altına mini bir beyaz şort ve üzerine salaş açık mavi askılı penye. Sırt çantasına gerekli malzemelerini yerleştirdi ve yurda on dakikalık mesafeyle yakın okula doğru hızla ilerledi. Bugün cumartesiydi ve okul boştu. Ama yinede dans prova odası dolu olabilirdi, kendisi gibi hırslı öğrenciler genelde her zaman pratik yapardı.
    Merdivenleri hızla çıktıktan sonra pratik odasının -nezaketen- kapısını çaldı ve içeri girdi. Yerde yatan dans eğitmeni Yoon'ı gördü. Dudaklarına istemsizce minik bir gülümseme yayıldı. Onu beğeniyordu ve hatta daha fazlası. Ama asla ne ona ne de başkasına itiraf ederdi. Zaten bir sürü arkadaşı var gibi görünürdü Ah Rin'in ama yalnız bir kızdı o. Etrafındaki kalabalık sahteydi. Hayatındaki her şey sahteydi, sadece şuanda karşısında oturma pozisyonuna geçmiş öğretmenine duyduğu minik hisler gerçekti. Önünde doksan derece eğildi ve "Pardon, meşgulseniz gidebilirim." dedi. Normalde asla burayı uyuyarak kullanan birine nazik olmazdı, git buradan çalışacağım gibi bir şeyler zırvalardı ama karşısındakine bunu yapamıyordu. Ne kadar genç bir öğretmen olsa da o senin öğretmenin Ah Rin. Kendine gel. Hayatında aşka yer yok. Meşgulsün!
    Woo Dae Hyun
    Woo Dae Hyun
    Impact | Rapper
    Impact | Rapper

Mesaj tarafından Woo Dae Hyun C.tesi Mart 30, 2013 4:54 am

Heyecanla yattığı yeden oturma pozisyonuna geçti ve kıza gülümsedi "Elbette meşgul değilim. Yorgun olduğum için biraz dinleniyordum." dedi ve kıza eliyle işaret edip içeri gelmesini söyledi. Kız kapıyı arkasından kapattı ve içeri girdi. Gerçekten güzel diye düşündü hatta çok çok güzel. Eminim bir sevgilisi vardır. İster istemez gözleri kızın eline oradan da parmaklarına kaydı. Çift yüzüğü gibi bir şey takmıyordu. Hem sevgilisi olsa bile takacak diye bir gerçek yoktu. Ellerini tekrar saçlarına götürdü ve önüne düşün dalgalı kaküllerini geriye attı. Kıza karşı duyduğu merak tehlikeli olsa da kendini bundan alamıyordu ve sürekli bir şeyler sormak onun hakkında bilgi edinmek istiyordu."Pratik yapmak için gelmiştin sanırım. İstersen sana yardımcı olabilirim. Yani takıldığın bir kısım varsa diyorum."
    Kwon Ah Rin
    Kwon Ah Rin
    Ryekong | III.Sınıf
    Ryekong | III.Sınıf

Mesaj tarafından Kwon Ah Rin C.tesi Mart 30, 2013 6:36 am

Gülümsedi. Her zaman bu kadar yardımsever. Her öğrencisine aynı davranıyor. Hiç şansım yok. Başını olur anlamında sallayıp çantasını kenardaki sandalyenin üzerine koydu ve hala yerde oturmaya devam eden genç öğretmenine doğru döndü. "Aslında dün sizin dersinizde ki hareketlerden biri beni zorluyor. Onun ile ilgili yardım ederseniz çok sevinirim. Açıkçası da onun üzerinde pratik yapmaya pek vakit bulamadım, şimdi onun için gelmiştim." neden bilmiyordu ama bu adama her zaman doğruları söylüyordu, istem dışı. Kendisini güçlü hissetmek zorunda değildi bu öğretmenin yanında. İlk zamanlar hep kendisine öğretmen-öğrenci ilişkisi içindesiniz diye hatırlatmaya çalışsa da artık inkar etmiyordu, bu genç öğretmenden hoşlanıyordu ama ona yakınlaşacak değildi. Şuanda bu odada tek bulunmaları ne kadar yanlış gibi gözükmese de Ahrin için sorun teşkil ediyordu. Kendisini zor zapt ediyordu. Kalbi ise ağzında atıyordu. Bayılmasam iyidir.
    Woo Dae Hyun
    Woo Dae Hyun
    Impact | Rapper
    Impact | Rapper

Mesaj tarafından Woo Dae Hyun C.tesi Mart 30, 2013 11:28 pm

"Tamam o zaman ben hemen üzerimi değiştirip geliyorum. Birazdan dönerim." dedi ve yerdeki sırt çantasını hızla sırtına atıp odanın içerisinde ki soyunma kabinine gitti. Terden sırılsıklam olmuş saçlarına ek olarak t-shit ü de berbat haldeydi. Bunlara da ek olarak leş gibi ter koktuğunu söyleyebilirdi. Çantasının içinden çıkardığı t-shit ü üzerine geçirdi. Parfümünü de bir güzel üzerine bocaladıktan sonra kabinden çıkıp Ah Rin'in yanına döndü. İçinden de Ah Rin'in biraz önce ki ter kokusunu fark etmemiş olmasını umuyordu. Heyecanla elini çırpıp "Eğer hazırsan başlayabiliriz. Hangi hareketti? Şu geri adım yapıp partnerinle beraber eğildiğin kısım mı?" dedi ve kızın gözlerinin içine bakıp gülümsedi.
    Kwon Ah Rin
    Kwon Ah Rin
    Ryekong | III.Sınıf
    Ryekong | III.Sınıf

Mesaj tarafından Kwon Ah Rin Cuma Nis. 05, 2013 8:37 am

Si Yoon son sözleriyle istemsizce sırıttı. Onunla birazdan dansın partner kısmı için yakınlaşacaktı. Dans derslerinde her kız bu genç hocayla dans edebilmek için birbirini ezerdi, tabi Ahrin havasını bozmamak için o sıradan kızlar gibi davranmazdı, sadece dansına odaklanırdı. Dudaklarını şişirdi ve sırıtmasını engellemeye çalıştı böylece. Bazen korkuyordu, öğretmenine daha da bağlanırsa ve daha da aşık olursa Kore'yi seveceğinden, burada kök salacağından. Gidemeyeceğinden... Hayalinde biran önce liseyi bitirip Amerika'ya gitmek ve btünj geçmişini unutarak yeni bir sayfa açmak vardı, ama bu öğretmen hayatında olduğu sürece bu biraz zor olacaktı. Si Yoon yüzünden Kore'den gitmek istemeyebilirdi. Adamın kendisine doğru yaklaştıkça gördüğünde aklındaki hayalleri de bir bir kopuyordu Ahrin'den. Sadece karşısındaki aşık olduğu adam kalıyordu. Seni gördükçe ne olduğumu şaşıyorum, kendimi gerçekten kaybediyorum. Ne yapacağım? Şirince şişirdiği dudakları söndü ve dişleri dudağına geçti. Elleri önünde bağlanmış ve sabırsızca bekliyordu öğretmene kavuşmayı. Adam dibine kadar geldiğinde nefesini tuttu ve onun mükemmel kokusunun etrafını sarmasını bekledi. Sonunda içine oksijen yerine aşık olduğu adamın parfüm kokusunu çektiğinde dudakları pelteleşti ve gülümsedi.

Forum Saati Çarş. Kas. 27, 2024 1:41 am