Pembe gitarı kucağına iyice yerleştirdi ve "Kreee bu sefer daha güzel çalacağııım." kelimelerin sonları şirince uzata uzata söyledi ve derince bir nefes aldı. Normalde bugün tatil günüydü ama bir saat önce şirkete gelmişti ve prova odasına kapanıp gitar çalma konusunda kendisini geliştirmeye çalışıyordu. Hayranlarına söz vermişti, gitar çalmayı daha da ilerletecek ve onlara kendi bestesini çalacaktı. Bugünde öğle vakti şirkete gelmişti ve hem pratik yapıyordu hemde beste için ilk ayarları yapıyordu. Parmakları gitarın keskin tellerini oynatırken dudaklarından mırıldanma sesleri dökülüyordu notalarla birlikte. "Lai laa la..." bir süre sonra sustu hala aynı notada devam ediyordu, spor ayakkabısının ucuyla parkeye vurup ayağıyla da ses çıkarmaya başladı. Ve sonunda beklenen an yaşandı ve son vuruşu yapamadı. Gözlerini kapattı ve vücudunu geriye, kırmızı deri koltuğun sırt kısmına yasladı. Gitarı sıkarken "Neden başaramıyorum?" diye mırıldandı. Dudaklarını açıp arasından bıkkınlık ile ne yapıyorum ben arası bir nefes bıraktı. Her konuda neden başaramadığını söylüyordu. En önemlisi ilişki. Gözü önüne Da Hee geldi, sabah araları bozulmuştu biraz. Neden mi? Tabi ki Da Hee'in kıskançlıkları. Neden gece grup arkadaşlarından birinin yatağında beraber uyumuş, neden onun yanına gideceğine Da Hee'in yanına gelmemiş?! Lez olduğunu ve grup arkadaşı Da Hee ile çıktığını kimse bilmiyordu ve gruptaki kızlarda kendisine normal davranıyordu ama Da Hee kıskanıyordu, hoş o da Da Hee'i kıskanıyordu hemde herkesten. Çünkü Sae Hyun sadece bir lez iken Da Hee her iki cinsi de beğeniyordu yani bu da demek oluyordu ki Sae Hyun, Dae'i hem kızlardan hem de erkeklerden kıskanıyordu. İlişkilerini açıklamayı düşünmüyorlardı ve zaten sadece üç kişi biliyordu bu sırrı. Sae Hyun, Da Hee ve "Hemen pes etmişsin." sesin sahibi Choi Woo Bin. Sae Hyun'ın çocukluk arkadaşı ve en iyi arkadaşı denilebilir, zaten o da şans eseri öğrenmiş ve Da Hee'e belli etmemek için söz vermişti Sae Hyun'a. Yani Da Hee sadece Sae ve kendisinin bildiğini sanıyordu. Woo Bin nam-ı diğer W.I.P. her zaman Sae Hyun'ın arkasında durmuş ve onu desteklemişti, şimdi de olduğu gibi. Sae Hyun salla gitsin tadında bi gülümseme sundu ve yan tarafına baktı, kapının kasasına yaslanmış ve kendisini izleyen Woo Bin'e baktı. Omuzlarını silkti. Woo Bin'in gelip yanına oturmasını izledi. "Madem gitar çalmak istiyordun neden bana haber vermedin? Gitar canavarı olduğumu biliyorsun." dediğinde Sae elleriyle yüzünü kapattı ve öyle konuştu. "Kendim başarmak istedim." boğuk çıkmıştı sözleri. Woo Bin'in mükemmel ellerini saçlarını hızlıca karıştırdığını hissetti ve ellerini yüzünden çekip Woo Bin'in ellerini tuttu. "Görüntümü bozmayı bırak BinGo." Woo Bin'in gözlerinin ellerinde olduğunu fark ettiğinde elini onun elinden çekti ve gitarını tuttu yine. Ona hep BinGo derdi ve bunu seviyordu, çocukluğundan beri. "O kadar çok mükemmelsen gitarda öğret bana." dediğinde Woo Bin'in "Gitarda iyiyim, öğretmekte değil. demesi üzerine başıyla Woo Bin'in omzuna vurdu ve "Şımarmaaa!" dedi ve güldü.
En son Kang Sae Hyun tarafından Çarş. Mayıs 01, 2013 3:00 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi