NOBLE BEAST

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2 posters

[Starlight Ent.] The Eternal Triangle

Kang Sae Hyun
    Kang Sae Hyun
    Twinkle | Leader & L. Vocal

[Starlight Ent.] The Eternal Triangle Empty [Starlight Ent.] The Eternal Triangle

Mesaj tarafından Kang Sae Hyun Salı Nis. 30, 2013 4:56 am

Pembe gitarı kucağına iyice yerleştirdi ve "Kreee bu sefer daha güzel çalacağııım." kelimelerin sonları şirince uzata uzata söyledi ve derince bir nefes aldı. Normalde bugün tatil günüydü ama bir saat önce şirkete gelmişti ve prova odasına kapanıp gitar çalma konusunda kendisini geliştirmeye çalışıyordu. Hayranlarına söz vermişti, gitar çalmayı daha da ilerletecek ve onlara kendi bestesini çalacaktı. Bugünde öğle vakti şirkete gelmişti ve hem pratik yapıyordu hemde beste için ilk ayarları yapıyordu. Parmakları gitarın keskin tellerini oynatırken dudaklarından mırıldanma sesleri dökülüyordu notalarla birlikte. "Lai laa la..." bir süre sonra sustu hala aynı notada devam ediyordu, spor ayakkabısının ucuyla parkeye vurup ayağıyla da ses çıkarmaya başladı. Ve sonunda beklenen an yaşandı ve son vuruşu yapamadı. Gözlerini kapattı ve vücudunu geriye, kırmızı deri koltuğun sırt kısmına yasladı. Gitarı sıkarken "Neden başaramıyorum?" diye mırıldandı. Dudaklarını açıp arasından bıkkınlık ile ne yapıyorum ben arası bir nefes bıraktı. Her konuda neden başaramadığını söylüyordu. En önemlisi ilişki. Gözü önüne Da Hee geldi, sabah araları bozulmuştu biraz. Neden mi? Tabi ki Da Hee'in kıskançlıkları. Neden gece grup arkadaşlarından birinin yatağında beraber uyumuş, neden onun yanına gideceğine Da Hee'in yanına gelmemiş?! Lez olduğunu ve grup arkadaşı Da Hee ile çıktığını kimse bilmiyordu ve gruptaki kızlarda kendisine normal davranıyordu ama Da Hee kıskanıyordu, hoş o da Da Hee'i kıskanıyordu hemde herkesten. Çünkü Sae Hyun sadece bir lez iken Da Hee her iki cinsi de beğeniyordu yani bu da demek oluyordu ki Sae Hyun, Dae'i hem kızlardan hem de erkeklerden kıskanıyordu. İlişkilerini açıklamayı düşünmüyorlardı ve zaten sadece üç kişi biliyordu bu sırrı. Sae Hyun, Da Hee ve "Hemen pes etmişsin." sesin sahibi Choi Woo Bin. Sae Hyun'ın çocukluk arkadaşı ve en iyi arkadaşı denilebilir, zaten o da şans eseri öğrenmiş ve Da Hee'e belli etmemek için söz vermişti Sae Hyun'a. Yani Da Hee sadece Sae ve kendisinin bildiğini sanıyordu. Woo Bin nam-ı diğer W.I.P. her zaman Sae Hyun'ın arkasında durmuş ve onu desteklemişti, şimdi de olduğu gibi. Sae Hyun salla gitsin tadında bi gülümseme sundu ve yan tarafına baktı, kapının kasasına yaslanmış ve kendisini izleyen Woo Bin'e baktı. Omuzlarını silkti. Woo Bin'in gelip yanına oturmasını izledi. "Madem gitar çalmak istiyordun neden bana haber vermedin? Gitar canavarı olduğumu biliyorsun." dediğinde Sae elleriyle yüzünü kapattı ve öyle konuştu. "Kendim başarmak istedim." boğuk çıkmıştı sözleri. Woo Bin'in mükemmel ellerini saçlarını hızlıca karıştırdığını hissetti ve ellerini yüzünden çekip Woo Bin'in ellerini tuttu. "Görüntümü bozmayı bırak BinGo." Woo Bin'in gözlerinin ellerinde olduğunu fark ettiğinde elini onun elinden çekti ve gitarını tuttu yine. Ona hep BinGo derdi ve bunu seviyordu, çocukluğundan beri. "O kadar çok mükemmelsen gitarda öğret bana." dediğinde Woo Bin'in "Gitarda iyiyim, öğretmekte değil. demesi üzerine başıyla Woo Bin'in omzuna vurdu ve "Şımarmaaa!" dedi ve güldü.

En son Kang Sae Hyun tarafından Çarş. Mayıs 01, 2013 3:00 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
    Choi Woo Bin
    Choi Woo Bin
    W.I.P.
    W.I.P.

[Starlight Ent.] The Eternal Triangle Empty Geri: [Starlight Ent.] The Eternal Triangle

Mesaj tarafından Choi Woo Bin Salı Nis. 30, 2013 8:49 am

Yeni bestesini için sabahın köründe diyebileceği bir saatte şirket tarafından stüdyoya çağrılmıştı. Aranjör ile bir kaç anlaşmazlık oluşmuştu ve yeni albümü çıkmadan önce bu sorunu düzeltmeleri gerekiyordu. Herif resmen inada binmişti ve bir türlü anlaşmaya varamıyorlardı. Sinirden deliye dönmüş olsa da sakin olmaya çalışmış ve bu konuyu daha sonra konuşmaları için ertelemişti. Sabah sabah kafasının kaldıramayacağı kadar gürültüyle baş etmek zorunda kalmıştı. Ellerini hafif terlemekte olan saçlarına sonra alnına götürdü. Mevsimlerden sonbahar olmasına rağmen yazı aratmaya bir hava vardı Seul'da. Şirkette ki ofisiden bir kaç eşyasını almak için asansöre bindi. Tam asansör kapanmak üzereydi ki araya giren bir ayakla kapılar tekrardan açıldı. Asansöre binen kişi aynı şirkette çalıştığı küçüklük aşkı olan Sae Hyun'un menajeri olan Kim Young'ssh idi. Başıyla eğilip selam verdikten sonra küçük bir çocuk gibi gülümseyip "Merhaba Young'sshi. Şey acaba Sae Hyun'u görmüş müydünüz?" diye her zaman sorduğu soruyu yöneltti. Kim Young ise her zaman ki gülümsemesiyle karşılık verdi. "Prova odasında görmüştüm en son. Şu yeni aldığı gitari ile uğraşıyordu. İstersen bir yardıma git canı sıkılmış gibiydi." dedi ve asansörün yedinci katta durmasıyla konuşmaları bölündü. Menajer Young'sshi kısa bir teşekkür ettikten sonra yedinci katta bırakıp prova odasının bulunduğu kata indi. Prova odasının bulunduğu koridor diğer ofislerin koridorlarından daha sessizdi. Nedeni ise odalarda ki ses izolasyonuydu. Biraz heyecanlı bir şekilde koridorda ilerlerken Sae Hyun'u düşündü. Onu ne zaman sevmeye başlamıştı? Ne zaman aşık olmuştu? Hiç bir fikri yoktu. Üstelik ortada acı bir gerçekte vardı. Sae Hyun'un kendisini bir arkadaş gibi görmesini anlayabilirdi ama onun hakkında kazara öğrendiği lez olma durumuna hala alışabilmiş değildi. Anlayamıyordu, nasıl Sae Hyun gibi bir kız lezbiyen olabilirdi. Hep bir umut onunla birlikte olabileceğini düşünmüştü. Belki bir gün evlenebileceklerini. Küçükte olsa hayali vardı Woo Bin'in. Ama bu hayali biricik aşkı Sae Hyun'un lez olduğunu öğrendiğinde suya düşmüştü. Yine de onu hala seviyordu. Bu öyle kolay kolay içinde yırtıp atabileceği bir sevgi değildi. Ne olursa olsun onu sevmekten kendini alamıyordu. Prova odasının önüne geldiğinde durdu. Elini kapının koluna götürdü ve yavaşça açtı. Kapı aralanırken Sae Hyun'u elinde pembe gitarıyla koltukta otururken buldu. Yüzü beş karış asılmış bir halde umutsuzca oturmaktaydı. Kendi kendine söylenip duruyordu yine. Her zaman ki gibi hemen pes etmişti. "Hemen pes etmişsin. Madem gitar çalmak istiyordun neden bana haber vermedin? Gitar canavarı olduğumu biliyorsun." dedi ve elini kızın saçlarına götürüp karıştırdı. Kızın ellerini çekip tutması üzerine kalbi istem dışı hızla atmaya başlamıştı. Bakışlarını ellerine çevirdi. Sae Hyun'un bakışlarını fark etmesi üzerine ellerini hızla kendi ellerinden uzaklaştırdı. Gitar çalmayı küçük bir yaşta annesinin bir kursa göndermesi üzerine öğrenmişti. Yıllardır çaldığı için onun için bir oyuncak gibi bir şeydi. "O kadar öğrenmek istiyorsanız hanımefendi sizi kıracak değiliz." dedi ve yüzüne kocaman bir gülümseme yerleştirdi.
    Kang Sae Hyun
    Kang Sae Hyun

[Starlight Ent.] The Eternal Triangle Empty Geri: [Starlight Ent.] The Eternal Triangle

Mesaj tarafından Kang Sae Hyun Çarş. Mayıs 01, 2013 3:30 am

Pembe gitarına veda eder gibi bakıp Woo Bin'in kucağına bıraktı. Woo Bin'in gülmesini dinledi. Onun kahkaha sesine bayılıyordu, sesi gibi kahkahası da huzur veriyordu. İstem dışı kendisi de sırıttı. Her zaman mükemmel bir arkadaş olmuştu Woo Bin, Sae için. Duruşu bile huzur veriyordu Woo Bin'in. Tabi bu paparazziler yüzünden ikisi hakkında çıkan dedikodulardan nefret ediyordu ama instagram veya twitter gibi sosyal ağlarda çocukken birlikte çekilmiş oldukları resimleri atınca medyanın bunlar çift damgasından birazcık kurtulmuşlardı. Woo Bin parmaklarına bakmaya başladı, gitarda her şey parmaklarla alakalıydı. Woo Bin şımarıklık yapmış ve ilk önce kendi şarkılarından birini yavaşça çalmaya başlamıştı. Sae Hyun kıkırdadı, "Bencil... Bi sonraki şarkı Twinkle'dan olsun. Sonra da bana yardımcı olacaksın beste konusunda." dedi ve arkadaşının gözlerine baktı. Arkadaşı sadece başını sallamakla yetindi ve Sae'de bakışlarını tekrardan Woo Bin'in yetenek akan parmaklarına indirdi. Yavaşça çalınan nota hızlanmaya başlamıştı ve Sae yetişemiyordu. Elini hızlıca ileri salladı ve teller üzerinde akan Woo Bin'in parmaklarını tuttu. "Vazgeçtim. Hava atmayı bırak ve bana direk beste konusunda yardım et. Hem bu bestede bana yardım edersen altında seninde imzan olur." dedi ve çekici bir şekilde arkadaşına baktı. Woo Bin'in kendini geri çekmesi üzerine elleri boşlukta kaldı. Bu aralar niye böyle garip davranıyor bu çocuk? O sırada telefonuna mesaj geldi ve arkadaşına bir saniye bekle işareti çaktı ve telefonunu cebinden çıkardı. Mesaj aşık olduğu kadından Da Hee'den gelmişti. Anında yüzünde şapşal bir sırıtış kondu. Ne kadar kavga etseler de çılgınca bir aşkları vardı. Seni özlediğimi bilmeni isterim, beste çalışmalarını yaptığını biliyorum. Besteni öptüğümü söyle, belki ilham gelir. Seni seviyorum. Kıkırdadı. Şuanda liseli aşıklar gibi olmuştu. Ne yazacağını düşünüyordu ve yanakları kızarmıştı bile. "Şiiimdi. Seen. Şans. Diledin ya... Mükemmel bir.. Beste çı. Çıkartacağım. mesaj yazarken sessizce yazacağını söyleyen tiplerdendi. Ve genelde bunun farkına varmazdı. Tabi Da Hee ile mesajlaşırken bu tehlikeyi bildiği için tek başına olacağı bir yere giderdi ve öyle mesajlaşırdı. Ama şimdi yanındaki kişi zaten Da Hee ile ilişkisini biliyordu. O yüzden kalkmamıştı yerinden. Mesajı yolladı ve telefonu öpüp cebine yolladı tekrardan. Karşıdaki büyük aynaya bakan Wo Bin'e döndü ve arkadaşının yanaklarını sıktı. Birden enerji dolmuştu. "Yüzünü asma BinGo. Sana da birini bulacağız. Tek kalmazsın sen asla merak etme." dedi ve kıkırdadı. Da Hee'in tek mesajı bile kendisine bu kadar enerji veriyorken kendisi başını döndürüyordu.
    Choi Woo Bin
    Choi Woo Bin
    W.I.P.
    W.I.P.

Mesaj tarafından Choi Woo Bin Çarş. Mayıs 01, 2013 8:18 am

“Bana birini bulacaksın ha?” dedi ve kendini gülümsemeye zorladı. İstediği Sae Hyun’dan başkası değildi. Oydu. Ondan başka biri olamazdı. Adam akıllı bir ilişkisi olmamasının nedeni de Sae Hyun’dan başkası değildi. Hep onu sevmişti. Bu sevgisi platonik olsa da hep ona bir gün açılabileceği düşüncesiyle mutlu olmuştu. Ama işler hiçbir zaman istediği gibi gitmemişti. Kendi kendine acıyordu. Neden Sae Hyun? Neden başkası değilde kalbini derinden kırabilen Sae Hyun. Onu suçlamıyordu. Her şey kendi suçuydu. Bu yüzden Sae Hyun’a kızamazdı. Buna hakkı yoktu. Gitarı tutup koltuğun kenarına koydu. Daha fazla devam edebileceğini zannetmiyordu. Sae Hyun’la vakit geçirmeyi seviyordu ama onunlayken üzülmeden de edemiyordu. Zavallı ben diye düşündü. ZAVALLI. Gece alemlerinin vazgeçilmez idolü W.I.P’nin bu halini fanlar görse ne derdi acaba? Kesinlikle bir daha yüzünü görmek istemezlerdi. Yüzünü Sae Hyun’dan tarafa çevirdi ve kızın şaşkın bakışlarıyla karşılaştı. Elini karnına götürdü ve dudaklarını büktü. “Biraz midem kötü de yüzümü yıkayıp gelirim.” Dedi ve ayağa kalktı. Biraz temiz hava kesinlikle iyi gelecekti. Duygularını belli etmemeliydi. Ne şimdi ne de daha sonra…
    Kang Sae Hyun
    Kang Sae Hyun

Mesaj tarafından Kang Sae Hyun C.tesi Mayıs 04, 2013 6:35 am

Arkadaşına dikkatle bakıp ona nasıl bir kızın uygun olacağını düşünüyordu. Gece kulüplerinin vazgeçilmez idolü W.I.P! Böyle ciciz bir kız yakışır mı acaba? Uzun saçlı, büyük gözlü... Woo Bin'in çok güzel dudakları var. Belki de iyi öpüşebilen bir kız olabilir. Aynı kendisi gibi gece hayatının merkezinde olan bir kız. Ama önce benimle iyi anlaşmalı o kız, arkadaşımı öyle hemen her kıza teslim edemem. Neyi sever, neye alerjisi vardır, neye sinirlenir, nasıl hasta olur, hastalandığında ne yapılması gerekir, neyden nefret eder, hepsini en iyi ben biliyorum. Kızı da benim seçmem lazım, yani benim onayımdan geçmeli. Aigoo kendimi bu koca adamın annesi gibi hissettim. Düşünce rüzgarında sevecen bir yüzle Woo Bin'i izlerken adamın karnını göstererek kalkması ve lavaboya gideceğini söyleyip odadan çıkmasıyla dudaklarını uzatıp nefesini bir tutup bir bırakarak verdi. "Yine midesine dokunan bir şey mi yedi acaba? Sürekli benden gizli bir şeyler yiyor!" diye mırıldandı. Yanındaki pembe gitarını gördüğünde gülümsedi ve gitarı eline aldı. Parmakları tellerin üzerinde salınırken "Bana iyi şanslar diledi. Şapşal sevgilim benim." diye tekrarladı kendine, suratında aptal aşık sırıtışlarından birini sergilerken. Aradan yedi dakika gibi Sae Hyun'a uzun gelen bir süre ardından hala arkadaşının gelmediğini fark ettiğinde gitarı koltuğun kenarına yaslayarak bıraktı ve prova odasından çıktı. Uzun koridorda ilerlerken O kadar kötü mü oldu midesi ya, diye düşünmeden de edemiyordu. O sırada erkekler tuvaletinden Woo Bin çıktı ve fakat prova odasına doğru değilde asansöre doğru ilerliyordu. Kaşlarını çattı Sae Hyun, yanıma niye gelmiyor? Woo Bin'in cebinden telefonunu çıkarışını izledi, büyük ihtimalle bana mesaj atıyor, sen misin beni tek bırakmayı düşünen.... diye düşündü ve olduğu yerde hafifçe zıplamaya başladı. Yüzüne sinsice bir sırıtma konmuştu. Yapacağı şey açıktı, hızlıca Woo Bin'e doğru koşmaya başladı. Woo Bin'e çok yakındı, tam sırtına zıplayacaktı ki çocuk ayak seslerine dönmüş olacaktı ki önünü döndü ve Sae Hyun böylece Woo Bin'in kucağına zıplamış oldu. İkisi o şekilde asansöre kaydı ve aynaya yapıştılar. Sae Hyun hala Woo Bin'in kucağında, bacaklarını çocuğun beline sıkıca kenetlerken, kollarını da çocuğun boyuna sarmıştı. İkisi de şaşkındı. O sırada asansör kapısı kapanacakken şirkette çalışan Breakout grubunun menajeri asansöre bindi. İkisini böyle gördüğünde açılan gözleri, aynı Sae Hyun ve Woo Bin'in kendilerini gördüğü için açılan gözleri gibiydi. Hay sıçayım şanssızlığımıza! Zaten herkes bize sevgili yakıştırmaıs yapıyor! Bir de bu oldu iyi bok yedik!!!
    Choi Woo Bin
    Choi Woo Bin
    W.I.P.
    W.I.P.

Mesaj tarafından Choi Woo Bin C.tesi Mayıs 04, 2013 11:28 pm

Gözleri fal taşı gibi açılmıştı ve şoktan ne yapacağını bilemez haldeydi. Sae Hyun kendisine sımsıkı sarılmıştı ve tam karşılarında Breakout grubunun menajeri duruyordu. İşler karışmaya başlamadan önce ne yapıp edip oluşabilecek bir yanlış anlaşılmayı düzeltmesi gerekiyordu. Sae Hyun’u üzerinden yavaşça iterken menajere dönüp gülümsedi. “Ah asansöre bile böcekler giriyor. Şirketi ilaçlatsak iyi olur.” Dedi ve üstünü silkeledi. Sae Hyun kendisine şaşkın şaşkın bakarken omuzunu sıvazlayıp “Korkmana gerek yok arkadaşım.” Dedi. Arkadaş kelimesini özellikle vurgulamıştı kendisi için acı bir gerçek olsa da durumu toparlaması için yapması gereken buydu. Menajer gayet sakin bir şekilde asansörden inerken Sae Hyun içinden derin bir nefesi dışarı salıverdi. “Woo Bin çok teşekkürler. Sen gerçekten iyi bir arkadaşsın.” Dedi. Evet, arkadaşlar bunu yapmalıydı. Yüzüne zorla bir gülümseme yerleştirdi. Ne kadar üzgün olsa da bunu Sae Hyun’a yansıtmak istemiyordu. Asansör Woo Bin’in ineceği katta durunca Sae Hyun’a dönüp “Ben kafeteryaya gidiyordum bana katılmak ister misin? Bir şeyler içebiliriz.” Dedi. Cevabına karşılık olarak Sae Hyun biraz düşündü ve olumlu anlamda başını salladı. İkisi birlikte asansörden çıktılar ve kafeteryanın bulunduğu koridora yöneldiler. Bu sırada aralarında sevmediği bir sessizlik oluşmuştu. Dirseğiyle hafifçe Sae Hyun’u dürttü. “Siz ikinizin arası iyi değil mi? Yani herhangi bir sorun yok?” Konuyu değiştirme adına küçük bir atakta bulunmuştu. Eğer biraz daha sessiz kalsaydı Sae Hyun kendisine neden asansöre bindiğini, nereye gideceğini soracaktı. Ve bu da kesinlikle içinde olmayı sevmediği bir durumlardan biriydi.
    Kang Sae Hyun
    Kang Sae Hyun

Mesaj tarafından Kang Sae Hyun Cuma Mayıs 10, 2013 2:48 am

Woo Bin'in kucağından inerken durumu nasıl kurtaracağı hakkında hızlı planlar yapmaya çalışırken arkadaşının böcekten korkan ve Woo Bin'e yanaşan Sae Hyun yalanını öne atması isabet oldu. Zaten herkes bilirdi, Sae Hyun gerçekten böceklerden korkardı ve bu durumda hemen kaçardı. Yani bu durumda menajerin gairp bakışlarının seviyesi birazcık düşmüş oldu. Resmen korku terleri akıtmıştı Sae Hyun, arkadaşına teşekkür ettikten sonra asansörden indiler. Normalde pratik odasına Woo Bin'i sürükleyerek geri döndürecekti ama arkadaşının kafeteryaya inme teklifini kabul etmişti, biraz molaya ihtiyacı vardı. Koridorun kaygan laminantı üzerinde ayaklarını sürüye sürüye ilerlerken sesi çıkmıyordu. Yanında yürüyen Woo Bin'in de. Dudaklarını yaladı, az önceki rezilliği düşündü. Kaşlarını çattı. Her seferinde yanlış anlaşılmak zorunda mıyız? Woo Bin benim hayattaki tek sırdaşım, en yakın arkadaşım. bunları çoğu kez basına da söylemişti ama ikisinin çift olmasıyla ilgili bir fan site bile vardı. Tabi Da Hee'in de kıskançlıkları eklenince, bu dedikodulardan hepten korkuyor ve sıkılıyordu. Woo Bin'in sesi kendisine ulaştığında başını kaldırdı. Yan gözle arkadaşına bakıp sırıttı. Da Hee hakkında bir şey duyunca bile sırıtıyordu. Dilini uzunca bir süre alt dudağında gezdirirken başını olumlu anlamda sallıyordu. Gözlerinin içiyle gülerek "Şuanda mükemmeliz. Sabah biraz tartışmıştık ama şimdi iyiyiz." durdu ve bir adım önündeki Woo Bin'e baktı, Woo Bin'de geride kalmış arkadaşına baktığında, Sae Hyun aşk dolu bakışlarla "Çok seviyorum onu Woo Bin. Bazen diyorum ki siktir et basını, medyayı. Söyle herkese onu sevdiğini. Ama korkum daha ağır basıyor. Söyleyemiyorum. Bunca şeyi kaybetmekten korkuyorum." dedi dudağını ısırarak. Bir adımla Woo Bin'e yaklaştı ve başını adamın göğsüne yasladı. Kollarını uzatıp sıkıca onun beline sarıldı. "İyi ki sen varsın, yoksa bunca yük içimde volkan olur, beni yakardı. Seni çooook seviyorum." dedi ve hafifçe sallandı.
    Choi Woo Bin
    Choi Woo Bin
    W.I.P.
    W.I.P.

Mesaj tarafından Choi Woo Bin Paz Mayıs 19, 2013 12:19 am

Kollarında kendine sarılmış Sae Hyun varken ona nasıl aşık olduğunu söyleyebilirdi ki? Onu delicesine sevdiğini ve aynı onun gibi her şeyi siktir edip gerçekleri, ona aşık olduğunu söylemeyi o kadar çok isterdi ki… Gelelim ki bu olabilecek bir şey değildi. O başka birine aşıktı üstelik bu kişide bir kızdı. Hem de tanıdığı biri. Bazı zamanlar aklından o kadar mantıksız düşünceler geçiyordu ki kendine şaşıyordu. Bunlardan biri de onun bir erkeğe aşık olmasındansa bir kıza aşık olmasının daha iyi olmasıydı. Onu bir erkeğe aşıkken düşünemiyordu. Şimdi bile bir kızdan kıskanırken bir erkekle paylaşabileceğini hiç mi hiç zannetmiyordu. Ellerini zorla da olsa arkadaşının kollarını uzatıp kendinden uzaklaştırdı. “Etrafta bizim için çok kötü düşünen insanlar var. Bu hareketin yanlış anlaşılabilir. Ve tabi kurduğun cümleler…” Onu kendinden uzaklaştırmak Woo Bin’e çok koyuyordu. Ama yapabileceği bir şey yoktu. Bu kadar yakınındayken ona ulaşamamak Woo Bin’e yetip de artıyordu. Suratı asılan Sae Hyun’a döndü ve eliyle saçlarını karıştırdı. “Sakın bana surat asma. Sizin iyiliğinizi düşünüyorum. Medya da uzun zamandır çift olarak gösteriliyoruz. Bunu sende biliyorsun.” Yutkundu ve cümlesine devam etti. “Bundan sonra daha dikkatli olmalıyız. Sae Hyun, sonuçta artık çocuk değiliz. Biz yetişkinleri yanlış anlayabilirler ve anlıyorlar da."
    Kang Sae Hyun
    Kang Sae Hyun

Mesaj tarafından Kang Sae Hyun Paz Mayıs 19, 2013 2:29 am

Başını sağa sola salladı ve arkadaşının sayesinde gözüne giren saçlarını önünden çekti. Woobin'in şimdi böyle soğuk davranması moralini bozmuştu, alt dudağını büktü ve arkadaşının karnına vurdu. "Bazen bütün medyayı öldürmek istediğimi söylemiş miydim?" dedi ve kollarını göğsünde buluşturup ayaklarını yere vura vura içecek makinesine doğru ilerledi. Makinenin önüne geldiğinde ellerini cebine attı ve parasının yukarıda çantasında olduğunu fark etti. Yüzüne şeytani bir gülümseme koydu. Çocukluklarında da böyle yapardı hep, bilerek parasının olmadığını söyler ve istediği şeyi Woo Bin'e aldırırdı. Ama şimdi gerçekten param yok, o kadar yukarı çıkıp paramı alamam ya! Sırtını büyük makineye yasladı ve bir ayağını ritimli bir şekilde yere vurmaya başladı. Woo Bin yavaş bir şekilde yanına geldiğinde elini uzattı ve her zaman ki param yok bakışını arkadaşına sundu. Woo Bin başını yan tarafa çevirerek gülmesini izledi, seviyordu onun böyle gülüşünü. Gözleri tekrar bir araya geldiğinde "Evet para bekliyorum appa W.I.P. Buz gibi kola güzel gider ha?!" dedi ve uzattığı elini Woo Bin'in kaslı karnına değdirdi. Woo Bin elini uzatıp SaeHyun'ı omzundan çekip kendine yaklaştırdı ve makineye döndürdü. Woo Bin'in makineye para atışını ve kolayı kendisine uzatışını izledi. Arkadaşı her zaman haklıydı, medya bu iki arkadaşa fazla yükleniyordu ama arkadaşına yakın durmaktan da vazgeçecek biri değildi Sae Hyun. Omzuyla Woobin'in omzuna vurdu ve "Hadi içeceklerimizi de aldıysak, prova için yukarı. Kaçmak yok W.I.P. Daha bana beste yapmamda yardım edeceksin." dedi ve çocukluk arkadaşının kolundan tuttuğu gibi asansöre sürükledi.

RP SON.

Forum Saati Salı Kas. 26, 2024 11:01 pm