NOBLE BEAST

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2 posters

[Starlight Ent. Binası] Troublemaker

Cho Hye Ji
    Cho Hye Ji
    Kraliyet Akademisi | III.Sınıf

[Starlight Ent. Binası] Troublemaker  Empty [Starlight Ent. Binası] Troublemaker

Mesaj tarafından Cho Hye Ji Cuma Mart 15, 2013 5:47 am

[Starlight Ent. Binası] Troublemaker  L2p5j[Starlight Ent. Binası] Troublemaker  L2p9w
    [Starlight Ent. Binası] Troublemaker  L2pd1[Starlight Ent. Binası] Troublemaker  L2pfy

İşte prensi karşısında duruyordu ve gittikçe ona yaklaşıyordu Hye Ji. Elindeki elmadan kocaman bir ısırık aldı ve onu şapır şupur yerken aşık olduğu adama doğru yavaş adımlarla yaklaşmaya devam etti. Masallardaki gibiyiz Yoon Jae. Artık benimsin değil mi? Benden kaçmayacaksın?! Anlaştık mı bebek surat!? Sevdiği adamın kocaman gözlerine bakarak ona yakınlaştı ve ağzındaki elma ısırığını yuttu. Adamın yanaklarından sıkıca tutup kendine çekti. "Asla beni bırakmayacaksın anladın mı bebek surat? Ben senin SEVGİLİNİM. Hahahahahah"dedi ve Yoon Jae'in yüzünü kendi yüzüne yakınlaştırdı, yakınlaştırdı ve yakınlaştırdı. Sonra dudaklarının buluşmasına iki santim kala alarm sesi güzel rüyasını yarıda bıraktı. Saçlarını sinirle karıştırıp doğruldu ve ayakalrını yatağa vururken "Ya! Bu haksızlıııık! Tam onu öpüyordum." Kısa bir sinir krizi ve ağlama seansından sonra zorla yataktan kalktı ve okul kıyafetlerini giydi. Yoon Jae ile tanıştıktan sonra günleri rutinleşmeye daha doğrusu düzene girmeye başlamıştı. Okula gidiyor, oradan çıktığı gibi Starlight şirketine gizlice giriyor ve Yoon Jae'i görüyor, hatta onu rahatsız ediyordu. Biliyordu aslında, Yoon jae onu sevmiyor hatta onu gördüğünde saklancak yer arıyordu ama napabilirdi? Yoon Jae'e aşıktı ve bir gün onu kendisine aşık edecekti. Okulda Lee Dae Woong adındaki salak çocuktan kurtulabilirse onu kendisine aşık edecekti elbet. Nereye giderse Lee Dae Woong'da onu takip ediyordu, ben nasıl Yoon Jae'i takip ediyorsam, o salakta aynı şekilde... Neyse Yoon Jae heheh. AŞKIM.
    [Starlight Ent. Binası] Troublemaker  Tumblr_m7eadpDFYe1r6jmcyo11_r1_250
    Başını sağa sola oynattı ve aklına gelen Dae Wong ile olan gifini sildi ve burnunu çekip evden çıktı. Okuldaki günü her zamanki gibi sabırsızlık içinde geçti. Çıkış zili çaldığı gibi Dae Woong belasına yakalanmadan okuldan çıktı ve direk Starlight şirketinin önüne gitti. Arka kapıyı kullanarak -oradaki görevliye güzel kurabiyeler getirip gizli giriş hakkı buluyordu- şirkete girdi ve direk Yoon Jae'in odası önüne geldi.

En son Cho Hye Ji tarafından Paz Mart 31, 2013 7:24 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
    Kim Yoon Jae
    Kim Yoon Jae
    Starlight | Personel
    Starlight | Personel

[Starlight Ent. Binası] Troublemaker  Empty Geri: [Starlight Ent. Binası] Troublemaker

Mesaj tarafından Kim Yoon Jae Cuma Mart 15, 2013 8:43 am

Başbelası Hyeji gelmeden önce işten çıkmalıydı. Hemde onun biraz sonra buraya damlayacağı düşünesi... Lanet olsun! Napmalıyım, napmalıyım? Hah, buldum hastayım ölüyorum desem acaba beni bırakırlar mı? Bay Jo onunla konuşmalıyım. Ama hayır önümde kocaman bir iş yığını var. Cidden napmalıyım? Bu kız beni nerden buldu ki? Ona yüz vermiyorum kovuyorum ama bir sakız gibi yapıştı resmen. Hem buraya nasıl giriyor ki? Yoksa şirketin sahibini kızı falan mı? Yo, yo bu olamaz herhalde. İç sesini bastırıp elini saçlarına götürdü. Saatlerdir girdiği stres sadece bu kız yüzündendi. Önünde ki işlere bile bakamamış ve tırnağını yemeye başlamıştı. Nasıl bir insandı ki bu? Kovsa tekrar geliyordu. "Tam bir baş belası" dedi kısık bir sesle. Başını masadan kaldırıp ofisin girişine baktı. O anda şeytanla göz göze geldiler. Hayır, hayır gelmiş bile. Napmalıyım napmalıyım? Eli hala ağzındaydı. Tırnaklarını yemeyi bitirip tırnak etlerine geçiş yapmıştı. Bir plan yapmalıydı. Bir şekilde bugünü atlatmalıydı. Ama bir önceki planlarını suya düştüğü aklına gelince yine vazgeçti. Napsam gitmiyor. "Ölsem ve yeni bir kimlikle doğsam keşke" dedi kendi kendine. O zaman her şey daha güzel olurdu. Bu baş belası kızdan kurtulurdu belki. Yeniden doğduğunda zengin biri olmak istemiyordu. Tek isteği bu kızdan kurtulmaktı. Başka bir şeye ihtiyacı yoktu.
    Cho Hye Ji
    Cho Hye Ji

[Starlight Ent. Binası] Troublemaker  Empty Geri: [Starlight Ent. Binası] Troublemaker

Mesaj tarafından Cho Hye Ji Cuma Mart 15, 2013 10:03 am

Onu odasında bulduğu gibi kıkırdadı. Yakışıklı prensim, çalışırken düşüncelere de dalarmış. Dudağını ısırdı ve o sırada Yoon Jae ile göz göze geldi. Hissetti burada olduğumuuuu! Kalp kalbe karşı. Zıplayarak Yoon Jae'in yanına gitti ve masasını geçerek çocuğun önüne geldi. Kolundan sarkan sırt çantasını düzeltti ve kocaman gülümseyerek "Bugün zaman geçmek bilmedi. Choon Shik salağından nasıl kaçtığımı tahmin edemezsin. Seni.. O kadar çok özledim ki!" dedi ve cümlesinin sonlarına doğru hızla çocuğun boynuna atladı ve sıkıca sardı. Ona sarılmayı o kadar çok seviyordu, şimdilik yapabildiği en iyi yakınlaşma buydu. Dudağından asla öpemezdi çünkü hem o aşık olduğunda daha iyi olacağını düşünüyordu hem de Yoon Jae'in öptürmeyeceğini biliyordu. Bir kere yanağından öpmüştü o da Jae uyurken. Yanağını çocuğun boynuna iyice soktu. Ona sarılırken bile aşkı artıyordu. Hem sıkıca sarılmış hemde çocuğu bir o yana bir bu yana sallıyordu.
    Kim Yoon Jae
    Kim Yoon Jae
    Starlight | Personel
    Starlight | Personel

Mesaj tarafından Kim Yoon Jae Cuma Mart 15, 2013 10:39 am

Bu kız napıyor böyle? Aissh! Ne kadar güçlü olduğunu unutmuşum. Elleriyle kızı ittirmeye çalışsa da ayrılmıyordu. Resmen kene gibi üzerine yapışıp kalmıştı. Tanrım ne olur bana yardım et! Beni bu kızdan kurtar. Daha fazla dayanamayacağım. Kollarını kızı ittirmekten yorulmuştu. Bitkin bir şekilde yana düşüşlerini izledi zavallıların. Ne yapsa olmuyordu. Her gün kızı kovuyor ne yapıp edip bir köşeden fırlıyordu. Hatta bir keresinde bay Wc'sinden çıktığında onunla göz göze gelmişti. Ani bir refleksle kendini tekrar tuvalete sokup kapıyı üzerine kilitlemişti. Ama kız sinsi bir şeytan gibi onu çıkasıya kadar beklemiş ve çıktığında üzerine atlamıştı. İşte o gün onun tam bir takıntılı manyak psikopat baş belası vb. olduğunu anlamıştı. Ne yapmıştı da bunu hak etmişti? Tanrı'nın bir oyunu olup olmadığını merak ediyordu. Zaten kardeşiyle olanlar yetip artarken bir de bu kızın çıkıp başına bela olması can sıkıcıydı. Sonunda kız kendini çektiğinde hızlı bir hareketle odasının kapısını üzerlerine kilitledi. En azından kimse Hyeji'nin manyakça hareketlerini görmeyecekti. Yani öyle umuyordu.
    Cho Hye Ji
    Cho Hye Ji

Mesaj tarafından Cho Hye Ji C.tesi Mart 16, 2013 8:15 am

Sonunda Yoon Jae'i bıraktığında gencin hızlıca kapıyı kilitlemesini izledi. Ellerini ağzına götürüp kıkırdadı. Yoon Jae'in kendisine doğru dönüp gözlerini devirmesi üzerine Hye Ji kendini Yoon Jae'in dönen sandalyesine bıraktı ve elleriyle alkış tutarken "Agioo! Üzerimize kapıyı kilitliyorsun. Yoon Jae! Daha reşit değilim, hem burası o iş için uygun değil." dedi ve yanaklarını tutup kıkırdadı. Kesinlikle sapık ve bunu dışa vurmakta utanmayan biriydi. Hala kıkırdıyordu, normalde Yoon Jae'in kapıya doğru yönelmesini kendisini kovmak için bir hareket olacağını düşünmüştü ama çocuk kapıyı kilitlemişti. Arkasına yaslanıp ayaklarıyla kendini biraz masadan uzaklaştırdı ve sandalyeyi döndürdü. Sonunda durup kapıya yaslanmış ve kendisine bıkkın bir şekilde bakan Yoon Jae'e doğru "İş arkadaşlarının erken çıkmasına bayılıyorum, böylece ikimiz odada yalnız kalabiliyoruz. Amaaaa! Evlendiğimizde bu kadar çok çalışma. Benim paralarım bize yeter."dedi ve bacak bacak üstüne attı. Kesinlikle çok zengin bir kızdı, Kraliyet Lisesinde okuyordu ve tek evlat olduğu içinde okulu bitirdikten sonra bir yandan üniversite okurken bir yandan da -malesef- şirketin başına geçecek ve babasına yardım edecekti.
    Kim Yoon Jae
    Kim Yoon Jae
    Starlight | Personel
    Starlight | Personel

Mesaj tarafından Kim Yoon Jae C.tesi Mart 16, 2013 8:37 am

Gözlerini devirerek karşısında duran kızın kurduğu saçma sözleri dinlemekten başka çaresi yok gibiydi. Kaçsa peşinden geleceğini biliyordu. Ne yapar eder bir köşeden fırlayıp üzerine atlardı bunu da biliyordu. Başına onun yüzünden gelmeyen kalmamıştı. İlk başlarda ondan kaçmayı denemişti ama neredeyse ölümden dönmüştü. Bir keresinde ana caddede ondan kaçarken neredeyse arabanın biri tarafından ezilme tehlikesi atlatmıştı. Bir daha bunu yapmayacağına yemin edip kaderine razı olmuştu. En azından yolda koşuşturmayacaktı. Belki yeniden kaçmayı denerdi buna söz veremezdi. Kız her zaman ki gibi izinsiz bir şekilde masasına otururken gözlerini ondan uzaklaştırdı. Giydiği okul eteği -buna etek deniliyorsa- bacağının baya bir üstüne çıkıyordu. Bacak bacak üstüne atacağını biliyordu. Bu yüzden kendini hazırlamıştı. Onunla ne konuşsa fayda etmiyordu. Yine de susmayı da istemiyordu. Kendine hakim olamayıp boş boş konuşmaya başladı. "Gitsen iyi olur Hyeji. Bak seni istemiyorum bunu daha nasıl anlatabilirim. Hem senden büyüğüm bu uygun değil. Hadi hava kararmadan evine git." Başını kızdan tarafa çevirmeden konuşmaya çalışmıştı. Ne yazık ki bu da yeterli olmamıştı. Kız sandalyeden kalkıp önüne gelmişti. Tam bir şeytan gibi! Kendini yapışmakta olduğu kapıya biraz daha yaklaştırdı. "Belki biraz daha dursan olabilir." dedi korkak bir sesle. Bıraksa onu orada ayaküstü taciz edecek kadar sapık bir kızdı. Ve bunun olmasından ne kadar korktuğunu bir Yoon Jae bir de tanrı biliyordu.
    Cho Hye Ji
    Cho Hye Ji

Mesaj tarafından Cho Hye Ji C.tesi Mart 16, 2013 9:08 am

Gitmek mi? Daha çok erken ve bütün gün bu anı iple çekmişken olmaaaz Yoon Jae bey! Önüne dikildi ve sonunda adamını ikna etti. Yoon Jae'in yanağına bol sulu bir öpücük bıraktı ve kollarını onun boynuna sarıp onu sürükleyerek zorla koltuğuna oturttu. Yoon Jae'i resmen kukla gibi kullanıyordu ama aşık olduğu bir kukla. Çocuğu sandalyesine oturttuktan sonra üzerini düzeltti ve kendisi de zıplayarak onun hemen önündeki masaya oturdu. Okul eteğinin altına minik şort giydiği için eteği açılmadı konusunda hiç endişelenmiyordu hem Yoon Jae'in yanında açılsa ne olurdu ki? Sonuçta o gelecekti kocasıydı. Sinsice gülümsedi ve eninde sonunda kocam olacaksın Yoon Jae, diye düşündü. "Babam ilk başta zengin bir koca bulmadığım için kızabilir ama senin gibi çalışkan bir damadı olduğunu anladığında seni çok sevecektir Yoon Jae!" bazen böyle düşüncelerini durduk yere dile getirir ve bunu en iyi Yoon Jae bilir çünkü sürekli çocuğun yanında hayal kurar ve bir yerindne başlatır anlatmaya.
    Kim Yoon Jae
    Kim Yoon Jae
    Starlight | Personel
    Starlight | Personel

Mesaj tarafından Kim Yoon Jae C.tesi Mart 16, 2013 9:21 am

Yanağında ki yapış yapış olan tükürüğü cebinden çıkardığı mendiliyle sildi. Aissh! Bu kızla ne yapacağım ben? Acaba şu camdan aşağı atsam kendimi diye düşündü yan gözle odanın camından aşağı bakarak. Ama bu da işe yaramazdı. O psikomanyak baş belası her bir parçasını toplayıp yeniden birleştirirdi bundan emindi. Gözlerini camdan uzaklaştırıp masanın üzerinde oturan Hyeji'ye çevirdi. Kızın gözlerinden resmen şeytanlık akıyordu. Kabusları bile artık oydu. Her gün yatağından fırlayarak uyanıyor geceleri de sayıklıyordu. Üzerinde oturduğu sandalyeyi masadan destek alıp geriye doğru itti. Ona ne kadar yakınsa o kadar tehlikedeydi. Bu zamana kadar fark etmeden yüzlerce öpücük yemişti. Hepsi de sulu suluydu. Iyykk! Düşünmek bile tüylerinin diken diken olmasına neden oluyordu. Zengin olmasa şimdiden polise şikayet edecekti ama bunun işe yaramayacağı bir de işten atılabileceği ihtimali gözlerinin önüne geldiğinde vazgeçmişti. Şimdilik kaderine razı olmaktan başka bir şansı yoktu.
    Cho Hye Ji
    Cho Hye Ji

Mesaj tarafından Cho Hye Ji C.tesi Mart 16, 2013 9:54 am

Bacak bacak üzrine attı ve kollarını göğsünde birleştirdi. Bakışlarını gelecekti kocası Yoon Jae'e dikip "Oppaağ! Bugünden beri salak Dae Woong'ten kaçmanın yollarını aradım. Gerçekten çok... Yapışkan. Bir gün bizim okula gelip ona ağzının payını verir misin? Lüffffeeeeen! Ayrıca bugün işten çıktğında yemek yemeye gidelim, yada senin istediğin başka bir yerde olabilir. Ben çantama yedek kıyafet koydum, tuvalette hemen üzerimi değişterebilirim. Seninle çıkmak için önceden hazırlık yaptım. Ne zaman çıkacaksın işten? Baksana şirkette yakında kimsecikler kalmayacak. Gözlerine acıyorum, çok yoruluyorlar. Onlar sadece bana bakarken yorulmalı değil mi oppaaağ! Ha bu arada SARANGHAE." dedi ve sevimlice kıkırdadı, elleriyle kalp yaptı. Saniyede iki kelime söyleyebilme yeteneğine sahipti, Hızlı konuşması ona annesinden kalan bir yetenekti.

En son Cho Hye Ji tarafından Salı Mart 19, 2013 3:18 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
    Kim Yoon Jae
    Kim Yoon Jae
    Starlight | Personel
    Starlight | Personel

Mesaj tarafından Kim Yoon Jae Paz Mart 17, 2013 12:40 am

"Manyak mısın beee!!" diye bağırmak istedi ama her zaman ki gibi yutkunmakla ve sessiz kalmakla yetindi. Karşısına geçmiş kendi sapığında bahsediyordu. Pehh! Birde onu kurtaracakmışım! Oldu canım. Ohh çok iyi olmuş. Şimdi ne çektiğimi anlıyorsundur diyeceğim ama sende bu psikopatlık varken nerdee! İç sesi isyan moduna geçmişti. Kız resmen korku filmlerinde ki psikomanyaklar gibiydi. Her karşılaşmalarında tüyleri diken diken oluyor, nereye kaçacağını bilmiyordu. Geriye ittirmiş olduğu sandalyesinden kalkıp ayağa dikeldi. Birde beni seviyormuş! İnsan sevdiğine böyle mi yapar? Tabi derdini kime anlatıyordu ki? Bazen kendi kendine acıyordu bu kız yüzünden hayatı cehenneme dönüşmüştü. Sessiz sükunet sahibi biriyken şimdi başına neler gelmişti. Tam bir belaydı bunun başka bir açıklaması yoktu. Boğazını temizleyip kapıya doğru yaklaştı. Bir yandan da masanın üstünde ki iş yığınına bakarak konuşmaya başladı. "Hyeji bugün olmasa? Yani geçende seni Starbucks a götürmüştüm zaten. Hem çok yorgunum işim biter bitmez evime gideceğim. Oppan senden bir iyilik istiyor hadi bir düşün." Oppa kelimesini özellikle söylemişti. Onun kalbini yumuşatacak nadir kelimelerden bitiydi. Zamanla bir kaç şey öğrenebilmişti. Kızla resmen imtihan oluyor gibiydi. Yada tanrı gerçekten ona bir ceza veriyordu.
    Cho Hye Ji
    Cho Hye Ji

Mesaj tarafından Cho Hye Ji Paz Mart 17, 2013 8:06 am

Yüzünü astı. Dudağını büktü ve masadan atladı. Kendisinden uzaklaşmış Yoon Jae'e yaklaşıp ellerini onun sandalyesinin kenarlarına koyup yüzünü adamın yüzüne yaklaştırdı. "Oppaağğ... Beni üzüyorsun. Bütün gün seninle birlikte olmak için kudurdum zamana karşı. Bu anları bekledim ve sen eve gidip dinlenmekten bashed-" durdu aklındaki şeytan Hye Ji sopasıyla önüne bir düşünce atmıştı. Aptal aşık! Ne güzel işte, çocuk evine gitmek istiyor. Sende onunla gitsene. Yalvar adama beni de götür hem evini görürüm diye... şeytan kahkaha atıp uzaklaşırken sinsice gülümsedi Hye Ji. "Oppa ya da evet sen evine git dinlen. Hatta beni de götür size ben sana güzel yemekler yapayım, sana masaj da yaparım. Lüfffeeeen beni de götür." dedi ve yüzünü daha da yakınlaştırdı Yoon Jae'e. Gerçekten güzel yemekler yapardı, on ikinci dadısı öğretmişti ona güzel yemek yapmayı, onu da köpeğinin masasını geç verdi diye kovunca kendi kendini yemek konusunda geliştirdi. Bu konuda marifetliydi yani. Çoğu zaman Yoon Jae'e yemek getirirdi.
    Kim Yoon Jae
    Kim Yoon Jae
    Starlight | Personel
    Starlight | Personel

Mesaj tarafından Kim Yoon Jae Paz Mart 17, 2013 9:07 am

Oldu canım başka bir isteğin? demek istedi ve yine her zaman yaptığı gibi sustu. Yine de ona taviz verme niyetinde değildi. Evine kadar takip edeceği ve her gün onu rahatsız edeceği ve kardeşini görebileceği düşüncesi şimdiden rahatsız olmasına ve tüylerinin diken diken olmasına neden olmuştu. Bir hamle yapıp kaçmalı ve arabasına atlamalıydı. Ama bunu düşünen kişi okulda ki bütün sporlarda hatta özellikle koşu da başarısız olan kişinin tam kendisiydi. Düşünceler beyninde bir o yana bir bu yana giderken eve gitme düşüncesinden vazgeçmişti. Mümkünse burada, ofisinde sabahlayabilirdi. Yeter ki evime gelmesin diye düşündü. Yeniden yutkundu ve burnunun dibinde ki kıza dönüp elini kapı kolundan çekti. "Yada burada kasam iyi olur. Yani düşündüm de bu kadar işim varken eve gitmemem gerek. Yani şey diyorum. Hımm çok işim var ve burada sabahlayabilirim. Sen en iyisi fazla geç olmadan evine gi-" Bu sırada masanın üzerinde ki telefonun yüksek sesle çalan melodisiyle yerinden sıçradı. Kimin aradığı konusunda hiç bir fikri yoktu. Tam hareketlenip telefonu almak için uzanmıştı ki o sırada eline yediği şaplakla geriye doğru çekildi. Hyeji kendisinden önce atılıp telefonunu eline almıştı ve sallıyordu. Çok bir sorun teşkil edecek değildi ne de olsa şifresini bilecek değildi. Üstelik arayan yüksek ihtimal annesiydi. Nerede kaldığını merak etmiş olmalıydı. Telefon için kıza doğru uzandı. O sırada Hyeji'nin telefonu açmasıyla olduğu yerde donup kaldı. Böyle bir şey yapacağını düşünmemişti. En fazla arayanın kim olduğuna bakar diye tahmin etmişti. Gözlerini Hyeji'ye doğru dikti. Bu sırada kızın kendisine şaşkınlıktan fal taşı gibi açılmış gözleriyle karşılaşması bir oldu. Yoksa dedi içinden ... Yoksa ... Arayan Myung Soo olamazdı değil mi? O olmamalıydı. Kesinlikle o olmamalıydı.
    Cho Hye Ji
    Cho Hye Ji

Mesaj tarafından Cho Hye Ji Salı Mart 19, 2013 3:32 am

Telefon çaldığında dikkatini Yoon Jae'den çekti ve arkasındaki telefona verdi. Kendi telefonu çalıyor olsaydı bakmazdı bile ama bu Yoon Jae'in telefonuydu. Şifresini bir türlü bulamadığı ve karıştıramadığı telefon. Hızlı olmanın verdiği fayda ile telefonu ele geçirdi. Masaya oturdu ve tekrara bacak bacak üstüne attı ve telefonu açtı. "Ya Yoon Jae! Pratik odasındayım, işten çıkarken bana su bırak. Şirketin büfesi kapanmış. Babama da haber ver gelmeyeceğim bu gece, grupla pratik yapacağız." ve telefon Hye Ji'in suratına kapandı. Cevap beklemeden konuşmuş ve telefonu kapatmıştı. Bu sesi Hye Ji çok iyi tanıyordu. Gözleri kocaman açıldı. "Myung Soo oppa!" dudaklarından o sesi tanıdığına dair bu sözler dökülmüştü. Breakout grubunun en büyük hayranlarından biriydi ve grupta en çok sevdiği üye buz prensi Myung Soo'ydu, Myungsoo şimdi, Yoon Jae ile bir bağlantısı mı var? Babama söyle dedi, kardeşler mi? Benziyorla- Gözleri hala şaşkınlıktan açılmışken Yoon Jae'e baktı. Gerçekten bu benzerliği daha önce fark etmemişti. Telefon hala kulağındayken boşta kalan eliyle Yoon Jae'in yüzüne uzandı ve yanağına dokundu. Şu anda şaşkınlığın en büyüğünü yaşıyordu, karşısında Myunsoo'ı görse bu kadar şaşırmazdı. Yoon Jae'i çok iyi tanıdığımı düşünürdüm, bunu nasıl öğrenemem. Bütün basın, K-pop, K-rock ve K-drama camiası da bilmiyor. Oppa siz ne yapıyorsunuz?
    Kim Yoon Jae
    Kim Yoon Jae
    Starlight | Personel
    Starlight | Personel

Mesaj tarafından Kim Yoon Jae Çarş. Mart 20, 2013 8:11 am

Kıza bakarken olduğu yerde donup kalmıştı. Biraz önce arayan Myung Soo muydu? Hayır, hayır o olamazdı. Olmamalıydı yani. Ama Myung Soo'nun telefondan çıkan sesini dışardan kendisi bile duymuştu. Elleri titrerken olduğu yerde kapının önünde dizleri üzerine çöktü. Sanki bacakları kendisinin değilmiş gibi onlara hakim olamamıştı bir an. Hyeji hala şaşkın gözlerle kendisine bakarken başını ellerinin arasına alarak düşünmeye başladı. Ne yapmalıydı şimdi? Hyeji, ona nasıl bir yalan uyduracaktı? Durumu nasıl düzeltebilirdi? Zorla da olsa ayağa kalkmalı ve bir açıklama yapmalıydı. Yerden destek alarak kendini kalkmaya zorladı. Kızın yanına zorla da olsa gitmeye çalıştı. Elini kızın buz gibi olmuş eline götürdü. O da şok olmuş gibiydi. Dili tutulduğu için bir şey söyleyememişti ilk başta. Ama sonrasında ağzından bir kaç kelime çıkarabildi. "Hyeji sakın bunu kimseye söyleme. Bunu kimsenin bilmemesi gerekiyor." Yutkundu ve tekrar kendini konuşmaya zorladı."Beni seviyorsun değil mi? Bunu benim için yapabilir misin? Hyeji, bana bir cevap ver lütfen."
    Cho Hye Ji
    Cho Hye Ji

Mesaj tarafından Cho Hye Ji Çarş. Mart 20, 2013 8:25 am

Gerçekten büyük bir şok yaşıyordu ve üzerine büyük bir sırrın yükünü almıştı. Asla sır tutabilen biri değildi, sırları sevmezdi ama artık sevdiği için bunu kendine saklamak zorundaydı. Dudağını ısırdı ve bakışlarını Yoon Jae'in sıkıca tuttuğu ellerine gitti. Yoon Jae şuan kendi iradesi ile elimi tutuyor. Elimi hissetmiyorum, o eli bir daha asla yıkamayacağım, hatta kesip bir kavanoza kayacak ve her gün izleyeceğim. İşte az önceki önemli sır Hye Ji için bu kadardı. Hiçbir şey asla Yoon Jae'in önüne geçemezdi, onun dokunuşuyla bile her şeyi sıfırlayabilirdi. Hayatını Yoon Jae'e göre ayarlamıştı. Her şeyi Yoon Jae'ydi. Şimdi küçük (!) bir sırrı Yoon Jae için saklayabilirdi. Hattaaaa avantaj olarak bile kullanabilirim. Nihahahah Parmaklarını Yoon Jae'in parmakları arasına doladı ve yan tarafa dönüp başını Yoon Jae'in omzuna koydu. "Oppa hiçbir zaman seni üzecek bir şey yapmam. Demek ki bir mesele var ki, Myungsoo oppa ile kardeş olduğunuzu gizli tutuyorsunuz. Kimseye söylemeyeceğime söz veriyorum. Amaaaaa." işte şimdi artık Yoon Jae avcunun içindeydi. "Bana biraz daha iyi davranmanı istiyorum oppa." sonunda ağzındaki baklayı çıkarmıştı. Tek istediği Yoon Jae'in de onu sevmesiydi, bunu her şekilde yapacaktı. Gerekirse tehditlerle.
    Kim Yoon Jae
    Kim Yoon Jae
    Starlight | Personel
    Starlight | Personel

Mesaj tarafından Kim Yoon Jae Çarş. Mart 20, 2013 9:58 am

Hyeji'nin ellerine düştüğü büyük bir gerçekti. Artık öncekine oranla kendisiyle daha da uğraşacaklardı bu kesindi. İçinde nasıl bir yıkım olduğunu kimseye anlatamazdı. Ama bunu kardeşi için yapacaktı. Gerekirse Myung Soo için Hyeji'ye katlanacaktı. Ellerini sıkıca tutan Hyeji'nin gözlerinin içine bakarak konuşmaya başladı. "Peki sana daha iyi davranacağım. Yeter ki bu sırrı sakla." dedi ve kızdan biraz uzaklaştı. Hyeji kesinlikle bundan sonra daha ısrarcı olacaktı. Ondan nasıl uzak duracaktı bilmiyordu. Ne yapacağı konusunda en ufak bir fikri dahi yoktu. Pencerenin önüne doğru gidip masanın üzerinde ki ceketini aldı. İş çantasını da alıp Hyeji'nin yanına döndü ve donuk gözlerle konuşmaya başladı. "Şimdi sırrım ortaya çıktığına göre sanırım artık evime gidebilirim." dedi ve arkasında Hyeji'yi bırakıp odadan dışarı çıktı.
    Cho Hye Ji
    Cho Hye Ji

Mesaj tarafından Cho Hye Ji Perş. Mart 21, 2013 8:14 am

Ellerini birbirine sürttü ve sessiz bir şekilde evil kahkahası attı. Sonra masaya bıraktığı okul çantasını aldı ve koşarak Yoon Jae'e yetişti. Ona çarparak durabildi ve çocuğun hafif kızgın gözlerine doğru öpücük atarken şirin bir şekilde çocuğun koluna sarıldı. "Oppa! Myung Soo oppaya suyu bırakacaksın değil mi? Lütfen onunla beni tanıştır, müstakbel eşim Cho Hye Ji." kıkırdadı ve Yoon Jae'e baktı. Adam kolunu çekti ve "Hye Ji onunda bilmemesi gerekiyor senin bildiğini, yoksa bana kızabilir." dediğinde dudağını sarkıttı ve işaret parmağını saçına dolarken düşündü. Onu görmek istiyorum ŞİMDİ. Ama fark ettirmeden olması lazım. Hem artık elimde bir sır var, oppa bana iyi davransan iyi edersin, hoş bunu kimseye söyleyemem ki. Seni zor duruma düşürmek asla istemem. Asla asla asla. Parmağını şıklattı ve yürümeye devam eden Yoon jae'e tekrar yetişti ve koluna yine yapıştı. "Oppa o zaman sen suyu ona verirken ben gizlice bakayım ha? Lütfeeeeeeen!" dedi ve köpek yavrusu bakışlarını Yoon Jae'e sundu.
    Kim Yoon Jae
    Kim Yoon Jae
    Starlight | Personel
    Starlight | Personel

Mesaj tarafından Kim Yoon Jae Cuma Mart 22, 2013 4:47 am

Merdivenlerden inerken sessiz olmaya çalışıyordu. Dikkatli olması gerekiyordu hem güvenliğe hemde kardeşine yakalanmamak için. Hyeji de aynı bir kuyruk gibi peşinden geliyor, sessizce Yoon Jae'i takip ediyordu. Şimdi işim gücüm yok bir de Hyeji ile uğraşacağım diye söylendi kendi kendine. Şanssız olduğunu biliyordu ama hiç bu kadar olduğunu düşünmemişti. Sonunda kafeteryanın içinde ki içecek makinasına ulaşabilmişlerdi. Derin bir oh çekip makinaya bozukluk attı. Buz gibi olmuş suyu kapıp çantasının içine atarken Hyeji ye dönüp tekrar uyarıda bulunmak istedi. "Sadece uzaktan bakacaksın. Aynı bir hayalet gibi olman gerekiyor." dedi ve prova odasının olduğu kata inmek için asansöre doğru yöneldi. Şu an bulundukları kat onuncu kattı. Gitmeleri gerekn kat altıncı kattı. Asansörün düğmesine basıp çağırdı. Bu sırada Hyeji'nin hızla koluna girmesiyle olduğu yerde sıçradı. "Oppa hadi kol kola girelim asansöre. Aynı çiftler gibiii." dedi her zaman ki sevimli ifadesini takınarak. Şimdi onu kıracak ve sinirlendirecek bir şey yapmaması gerektiğini bildiği için başını onaylar bir şekilde eğip kaderine yeniden razı oldu.
    Cho Hye Ji
    Cho Hye Ji

Mesaj tarafından Cho Hye Ji Cuma Mart 22, 2013 8:43 am

Asansörde -her zamanki gibi- Yoon Jae'in koluna ameliyatla yapışmış gibi sarılarak durdu, o kolu asla bırakmak istemiyordu. Mesela onun kendine öz kokusunu ezbere bilirdi -bundan parfüm yapmak gibi bir düşüncesi de vardı-, yemek yerken çubukları ilk önce peçeteyle silmek gibi bir alışkanlığı olduğunu, ne tür müzikler dinlediğini vs. Herşeyini bilmeye çalışıyordu Yoon jae'in. Bir evini bilmiyordu, uyurken nasl olduğunu, sabah ilk kalktığında ne yaptığını vs. Bir türlü yakalamamıştı Yoon Jae'i eve giderken, ama bir gün bunu da başaracağına inanıyordu. Şuanda Yoon Jae'in koluna sarılarak durabiliyorsa onu da yapabilirdi. Asansör durduğunda MyungSoo'ın bulunduğu kata geldiklerini anladı. Asansörden çıkan Yoon Jae'in peşinden zıplayarak ilerledi. Çok heyecanlıydı. MyungSoo'a bayılıyordu, daha doğrusu onun grubuna bayılıyordu. Odasının her yerinde -Yoon Jae'in resimlerinin olmadığı yerlerde- Breakout grubunun resimleri vardı. Dudağını ısırdı ve Yoon Jae'in hareketiyle duvar kenarına saklandı. Yoon Jae bir prova odasının kapısını tıklatmıştı ve etrafa dikkatlice bakıyordu. "Breakout grubundan birini göreceğime inanmıyorum hem de bu benim eşimin kardeşi olacak! Aigoo her gün onunla resim çekilirim, bedava konserlerine giderim. Yoon Jae bana her açıdan faydalı geliyorsun."
    Kim Yoon Jae
    Kim Yoon Jae
    Starlight | Personel
    Starlight | Personel

Mesaj tarafından Kim Yoon Jae Cuma Mart 22, 2013 12:12 pm

Ben ve senle evlenmek hah? diye düşündü içinden. Dünya da sadece ikisi kalsa bile bunu ykabul etmezdi. Eliyle karşılarında ki uzun ince duvarı işaret edip "Duvarın arkasından içeriyi görebilirsin kardeşime suyu verip çıkacağım şimdi saklan" dedi ve prova odasının kapısını araladı. İçeride Myung Soo ve diğer grup üyelerinden ikisi vardı. Onlara selam verdikten sonra Myung Soo'nun dışarı çıkmasını bekledi. Her ne kadar kardeşinin grubundan olsalar da kardeş olduklarını onlarda bilmiyordu. Myung Soo her zaman ki gibi bir yalan bulmuş ve onları kandırmıştı. Kardeşi suyu almak için çıktığında ona sarıldı. Kardeşinin kendisini hızla itmesiyle biraz kırılsa da umursamadı. Doğumundan bu yana her zaman böyleydi. Hep asi bir çocuk olup burnun dikine giderdi. Elini çantasına götürüp içinden soğuk suyu çıkardı ve Myung Soo'ya uzattı. Bir yandan da onu aynı bir anne gibi tembihliyordu. "Terliysen soğuk soğuk su içme. Hasta olursun ve sesin kısılır. Bu arada annem biraz kimchi yapmış eve erken gelmeye çalış. Gelemesen de sana ayırırız merak etme" dedi. Bu sırada kardeşiyle göz göze geldi onun o soğuk bakışları altında ezilip boynunu büktü.
    Cho Hye Ji
    Cho Hye Ji

Mesaj tarafından Cho Hye Ji Ptsi Mart 25, 2013 3:59 am

Yoon Jae'in sıcak tavırlarına karşı erişmeyen buz kütlesi Myungsoo'ı dikkatle ve sessizce izledi Hye Ji. Kaşlarını çattı ve aksi Myungsoo'a sinirle bakarken "Kameralardaki sevimli oppa Myungsoo değil sanki, buz oppa bu. Delici bakışlarıyla ünlenmişti ama kalbi de delici bir buzmuş. Müstakbel eşime nasıl böyle davranabilir? Adi!" dudağını sinirle ısırdı ve kanattığını farkına varmadı. Derin bir nefes aldı ve tam duvarın arkasından çıkıp MyungSoo'a haddini bildirecekti ki Yoon Jae'in yüzüne kapatılan kapıyı gördü. Geri döndü ve duvara iyice yaslanıp yumruğunu sıktı, bir yandan da dudağını daha çok ısırırak iyice kanattı. Bir kardeş abisine böyle davranamaz, hele o abi Yoon Jae ise! "Aptal Myungsoo. Artık senin hayranın değilim. Gruptaki sarhoş Jun Ki oppa bile senden daha iyi." Yoon Jae'in yanına gelmesiyle sinirini sakladı ve sanki bir şeyin farkına varmamış gibi ona gülümsedi. Çenesine doğru kan akıyordu ama gözleri kalp şeklinde Yoon Jae'e bakarken bunu asla fark etmezdi.
    Kim Yoon Jae
    Kim Yoon Jae
    Starlight | Personel
    Starlight | Personel

Mesaj tarafından Kim Yoon Jae Ptsi Mart 25, 2013 5:12 am

Kızın dudağından çenesine doğru akan kanı gördüğünde içi bir anda kötü olmuştu. Kan görmeye alışkın olup olmadığından değildi ama bir anda kötü hissetmişti. Elini kızın yüzüne götürüp endişeli bir şekilde konuşmaya başladı. "Hyeji, ne oldu? Dudağın kanıyor dur sana peçete veriyim" dedi ve elini çantasına götürüp eşyalarının arasında peçetesini aradı. Çantasında fazla eşyası olmadığı için bulması kolay olmuştu. Paketin içinden bir tane çıkarıp peçeteyi kızın dudağına götürdü. Eliyle bastırıp küçük yaradan akan kanı azaltmaya çalıştı. İyi ki küçük bir yara diye düşündü. Hyeji her ne kadar bir anlam ifade etmesede yine de endişelenmiş ve yardımına koşmuştu. Neden böyle olmuştu bilmiyordu ama ilk kez panik yapmadan birine yardım edebilmişti. Kızın kanı durunca peçeteyi çekti ve kızın eline uzanıp avcunun içine bıraktı. "İşimiz bittiğine göre birine yakalanmadan binadan çıkabiliriz." dedi ve kızın dirseğinden çekip asansöre doğru sürüklemeye başladı.
    Cho Hye Ji
    Cho Hye Ji

Mesaj tarafından Cho Hye Ji Ptsi Mart 25, 2013 5:23 am

Yoon Jae benim için endişeleniyor. Bana peçete verdi. Elime dokundu. Benim için bir peçetesini harcadı. Benim için endişelendiğine göre beni seviyor. Beni sevdiğine göre evlenmemize hiçbir engel kalmadı. A! Babamı ikna etmeliyim önce. Dur önce sevgili olalım Yoon Jae ile. Yoon Jae'in her bir hareketinde ayrı bir düşünce beyninde oynaşıyordu. Aklına hemen gelinlikli halleri geliyor ve Yoon jae'in de damatlık giymiş yakışıklı hallerini düşlüyordu. Yoon Jae'in son sözüyle tekrra onun koluna girdi ve peçeteyi dudağına bastırarak dışarı çıktılar. Bu peçeteyi asla atmayacağım. Yoon Jae için açtığım odada yerini bulacak bu da. Evet, giyinme odasının yanında minik bir boş oda vardı ve Hye Ji, Yoon Jae'e aşık olduktan sonra onunla alakalı her şeyi o odada müzelik eşyalar gibi korumaya almıştı. Binadan çıktıklarında Yoon Jae'in kolundan çıkıp önüne atladı ve sevimli bir yüz ifadesiyle "Oppa! Eve gidiyorsun değil mi? Hadi beni de götür lütfeeeen." dedi ve kollarını açıp onun kaçmasını engellemeye çalıştı.
    Kim Yoon Jae
    Kim Yoon Jae
    Starlight | Personel
    Starlight | Personel

Mesaj tarafından Kim Yoon Jae Ptsi Mart 25, 2013 9:20 am

Bu işin sonunun böyle olacağını biliyordu ama ona göre de planını yapmıştı. Hyeji peşine takılmadan hemen önce kaçmalıydı. İçinden üçe kadar saydı ve koşturmaya başladı. Koşarken özellikle arkasına bakmıyordu çünkü sakar biri olduğu için yere kapaklanıp düşebilirdi. Ya da arkasına bakarsa panikleyip yine düşebilirdi ki bu hiç iyi olmazdı. Hızını biraz daha arttırdı ve ara sokaklardan birine daldı. Geçende de bu yolu denemişti ve Hyeji'yi atlatabilmiştı. Nefesi kesilir gibi olduğunda ve duraklamak zorunda kaldığında geriye baktı ve çoktan Hyeji'yi atlamış olduğunu gördü. Derin bir nefes çekti içine ve girdiği sokaktan ana caddeye çıktı. Burdan sonrası oldukça kolay olacaktı. Yolun kenarında durdu ve bir taksiyi çevirdi. Bugünlükte Hyeji'yi atlatabilmenin verdiği rahatlıkla arabanın koltuğunda yayıldı ve eve gidesiye kadar gözlerini kapattı.

RP SONU.

Forum Saati C.tesi Kas. 23, 2024 2:08 pm