NOBLE BEAST

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

3 posters

[USL] selam sarışın.

Woo Jong Jin
    Woo Jong Jin
    Mimar
    Mimar

[USL] selam sarışın. Empty [USL] selam sarışın.

Mesaj tarafından Woo Jong Jin Cuma Nis. 05, 2013 4:54 am

BLONDE

۞
    ۞
    ۞

woo jong jin & wang mei mei

Elindeki kalemi yavaşça yere bırakıp sandalyesine rahatça yaslandı.Birkaç saattir yalnız başına kapalı olduğu bodrum katı artık adeta onu boğacakmış gibi gelmeye başlamıştı.Elleriyle yüzünü kavrayıp gözlerini biraz ovaladı.Yorulmuştu.İçeriye ne biri girmiş ne de biri çıkmıştı.Yalnızlıktan canı sıkılmıştı.Sandalyesini itip ayağa kalktığında küçük camdan gelen ışık huzmeleri yüzüne yansımıştı.Hala güneş batmadığğına göre biraz daha vakti var demekti.Üstündeki hamlığı atmak istercesine birkaç kez zıplayıp belini eğip büktü.Okulun bodrum katı planalrını yeniden gözden geçirmek gözlerinin ağrımasına neden olmuştu.Daha çok işi vardı.Acemi olmasına rağmen onu seçtikleri için okul müdürüne minnettardı ama bunda da annesinin bir işi olduğunu tahmin ediyordu.Bardağında kalan son suyu da içip kapıya doğru ilerledi.

Vakit geçtikçe burada çalışmak istemesine şaşıyordu.Çok az ışık alıyordu ve masasının üstündeki ışık bazen yetersiz kalıyordu.Bodrum katına elektirik ulaşamadığı için de böyle idare etmek zorunda kalmıştı.Kapıyı açıp kafasını dışarıya soktu.Solunu yokladıktan sonra sağına bakmıştı.Koridorun ucunda bir öğrenci buraya doğru ilerliyordu,veya başka bir yere.Jin kapıyı gerisin geriye kapatıp parmak uçlarıyla masasına geri döndü.Yine herkesten uzak olma isteği tutmuştu.o kız buraya geliyor olamazdı değil mi?Jin kafasını salladı.Hiçbir öğrenci okula gelmeden buraya gelmişti ve onlar okuldan çıktıktan sonra çıkacaktı.Kafasını masanın üstüne bırakıp bir uyuklamaya başladı.Temiz havayı daha sonra da gizli gizli alabilirdği değil mi?Gözlerini yumup kendini uyku aleminin derinliklerine bırkacakken kapının açılma sesini işitti.Zorla yutkunmaya çalıştı.Yoksa o kız mıydı?Hayır hayır belki de müdürdü.Bu gereksiz endişesine bir türlü anlam veremiyordu.Başı masada gözleri kapalı bir şekilde durmaya devam etti.Uyuyor gibi görünürse bir sorun olmazdı.

Wang Mei Mei
    Wang Mei Mei
    The Oracle | Personel
    The Oracle | Personel

[USL] selam sarışın. Empty Geri: [USL] selam sarışın.

Mesaj tarafından Wang Mei Mei Cuma Nis. 05, 2013 5:54 am

Pembe sakızı şişirdi ve elini başına koyarak etrafına baktı. Kaybolmuştu ve USL'nin hangi binasında, koridorunda olduğunu bile bilmiyordu. Merdivenlerden inmiş, bir binasının çevresinde dört kez tur atmıştı. Okul eski okuluna karşılık fazla küçüktü ama başını belaya sokmak konusunda her zaman olduğu gibi işlev görünüyordu. Sakızı patlattı ve yeniden çiğnemeye başladı. Koridordan birini geçmesini umut etmişti ama görünürde kimse yoktu ve olacak gibi değildi. Durduğu yerde ayaklarını yere vurarak tepindi ve Çince homurdanmaya başladı. "Kayboldum. Kayboldum! Telefonum yanımda değil. Ne yapacam ben şimdi?" Sulugözlüğünün bir eseri olarak gözleri dolmaya başlamıştı. Başı öne eğik dudaklarını bükmüş şekilde koridorda yürümeye başladı. İleriden gelen hareketliliği fark ettiğinde gözlerini -açabildiği kadar- kocaman kocaman açtı ve baktı. Yüzünde oluşan geniş gülümseme ellerini çırptı ve ayağına geçirmiş olduğu topuklu ayakkabılarının izin verdiği şekilde koşarak ilerledi. Kapıyı neredeyse fark etmeyecekti. Hızla duraksadı ve kapının önüne durup gözleri dört dönerek inceledi. Ellerini kapıya yasladı ve kulağını dayadı. Metal kapıydı. Soğukluğundan ürpererek geri çekildi ve kapıyı kolundan tutup yavaşça kendisine çekerek açtı. Kapının açılması ile oluşan aralıktan sarı kafasını uzattı. Karanlık. Karanlıktan hoşlanmazdı ve merdivenlere bakılırsa bodrum olabileceğini düşünüyordu. Toprak seviyesinin altında karanlık bir oda. Gözlerini kısıp, gözlerinin karanlığa alışmasını bekledi ama nafile. Sadece merdivenlerin aşağından fazla güçlü olmayan titrek bir ışığı seçebiliyordu. Dudaklarını birbirlerine bastırdı ve vücudunu aralıktan içeriye doğru yöneltti. Kapıyı daha fazla açmaya çalıştı ama hareket etmesi ile yüzüne kapanması bir oldu. Kapıyı itmeye çalıştı ama açamadı. Aslında kolaylıkla açabilirdi ve ama korkudan titremeye başlamıştı. Omzundan geriye döndü ve yavaşça birkaç basamaklık merdivenleri inmeye başladı. Topuklarının merdiven basamaklarına vuran sesi odada yankılanıyordu. Üstelik sakızını yutmuştu. Ellerini vücuduna sardı ve odada ilerledi. Masa vardı. Masa olduğunu düşünüyordu ve üzerinde yeşil ofis lambalarından biri vardı.. Karanlık siluet. Çekinerek bir adım atması ile siluetin kıpırdaması bir oldu ve tiz bir ses ile çığlığı bastı. "AAAAAĞĞĞĞĞĞĞ!"

Woo Jong Jin
    Woo Jong Jin
    Mimar
    Mimar

Mesaj tarafından Woo Jong Jin Cuma Nis. 05, 2013 9:50 am

Sabit topuklu sesleri diye düşündü Jin.Evet gelen müdür olamazdı.O bir erkekti ve bu denli ses çıkaracak topuklu ayakkabılar giymesi pek de karşılaşılabilir bir durum değildi.Jin kapalı gözlerini daha sıkıca kapattı.Gerilimi bütün vücut hücrelerinde hissediyordu.Oysa korkacak kişi o olmamalıydı..Yani bodrum katında ölü gibi yatan bir genci gören bir kız belki de daha fazla korkardı.Ama bir ihtimal Jin'in burada olduğunu biliyor olabilirdi.Jin dayanamayıp kıpraştı ve hemen sonra tiz çığlığın kulaklarını doldurmasına izin verdi.Kızların klasik tiz sesleri her zaman olduğu üzre çok ses çıkarmıştı.Jin derin bir nefes alıp doğruldu.Kızın yüzüne bakmama konusunda kararlıydı.Hem kız onu bu karanlık ortamda görünce korkabilirdi.Sonuçta nasıl bir görünümü olduğunun bilincindeydi.

Bir süre boyunca karşılıklı olarak sessiz kalmılardı.Genç mimar ne yapacağı,ne diyeceği konusunda oldukça bilinçsizdi.Zaten normalde de pek konuşan biri olmadığından bu durum karşısında sessizliğini korumak dışında bir şey yapabileceğini sanmıyordu.Ama böyle daha da korkunç biriymiş gibi göründüğünün de farkındaydı.Kız büyük ihtimal buradan tüymek istiyordu.Jin başını tekar masanın üstüne bıraktı.Böyle durmak onun için daha rahattı.Hem en azından kızla göz göze gelme ihtimali yok olmuş oluyordu.Yavaşça dudaklarını araladı ve bir kaç kelime dökülmesine izin verdi.''Selam sarışın...''Ne kadar da güzel bir başlangıç!Jin kendine şaşırmış hatta yerin gibine girmişti.Kıxza sırtını dönük olmasına o kadar minnettardı ki!

Wang Mei Mei
    Wang Mei Mei
    The Oracle | Personel
    The Oracle | Personel

Mesaj tarafından Wang Mei Mei Cuma Nis. 05, 2013 11:24 am

Ellerini dudaklarına bastırmış öylece duruyordu ve şüpheli gözler ile karaltıya bakıyordu. Yutkundu. Se-lam..Sarı-şın. Korecesi gerçekten berbattı ama USL'ye gelmeden önce Korece dersleri almaya çoktan başlamıştı. Tabi isteği Çin'de kalmak olduğundan derslere pek önem vermemişti ama şimdi Güney Kore'nin başkenti Seul'de, Uluslararası Seul Lisesinde okuyordu. Az da dersler için çaba göstermiş olmayı dilerdi. Ama en azından karaltının ne demek istediğini anlamıştı. Sarışın. Selam. Ellerini dudaklarından indirdi ve ürkek bir tavırla elini sallayarak "Selam." dedi. Ve ürkek bakışlarını karanlık bodruma çevirdi. Öylece kaskatı kalmış duruyordu. Birkaç küçük -hatta yarım- adım atarak masaya doğru ilerledi. Aslında az önce durduğu yer ile şimdi durduğu yer arasında hiç fark yoktu ama bu Mei'ye göre büyük cesaret gerektiren bir davranış olmuştu. "Bu okulda... Okuyorsun. H-ıh." Keşke Min Hui burada olsaydı. Hoş yanımda olsaydı kaybolmazdım. Of. İletişim kurmak çok zor. Acaba Çince biliyor mudur? Birkaç adım daha. Birkaç tane. Masaya doğru küçük adımlar ile yaklaşıyordu. Karanlık siluetten cevap gelmemişti. Ürkek bir tavırla elini adamın omzuna koyup sarstı. İstemsizce Çince konuşmaya başlamıştı. "Uyuyor musun? Beni okulun girişine götürebilir misin? Şuan nerede olduğumu bile bilmiyorum. Tiyatro salonuna gidiyordum ama sonra... Bir anda yolumu şaşırdım. Halen okula alışamadım." Adamın tepki vermesini umarak öksürdü ve omzunu bir kez daha sarstı.

Woo Jong Jin
    Woo Jong Jin
    Mimar
    Mimar

Mesaj tarafından Woo Jong Jin C.tesi Nis. 06, 2013 8:55 am

Tıkır tıkır sesler...Jin iyiden iyiye garipsemeye başlamıştı bu durumu.Nerden buraya gelmişti bu sarışın?Nasıl davranması gerektiğini şaşırmıştı.Kızın elini omzunda hissettiğinde oldukça hazırlıksız yakalanmıştı.Sakinliğini koruyup ani bir reflekse kurban gitmemişti.Kızın başka bir dilde olan konuşmasını dinledi.Ne diyordu bu lanet olsun?Jin dişlerini sıktı.Bi' gram olsun hiçbir şey anlamamıştı.Kızın bir kez daha onu sarması üzerin başını kaldırıp ona baktı.Yüzünü ifadesiz bir şekilde inceledi.Tam bir sarışındı.Çakmadır diye düşündü Jin.Hem ne zaman sarışın bir asyalı görmüştü ki?Kızın gözleri hafif çekikti yani büyük ihtimal o da asyalıydı.Gözlerini kızın yüzünden aldığında garip hissetmişti.Sanırım ona uzun süre bakmıştı.Susuzlukan kurumuş olan dudaklarını araladı.''Seni anlayamıyorum?''Başını olumsuz anlamında iki yana salladı.Az da olsa Korece biliyor olmalıydı bu sarışın.Yani sonuçta selam diyebilmitşi.

Wang Mei Mei
    Wang Mei Mei
    The Oracle | Personel
    The Oracle | Personel

Mesaj tarafından Wang Mei Mei Paz Nis. 07, 2013 2:02 am

Sıkıntıyla nefesini koyverdi ve omuzları düştü. Ellerini kavuşturdu. Çince konuşma aptallığını gösteren benim. "Beni..." Derken elini göğsüne doğru vurdu. En azından sözlerinden anlam çıkaramazsa, beden dilinden bir şeyler anlayabileceğini umuyordu. Tabi bu konuda da pek yetenekli sayılmazdı olsa dahi şuan kendisini olabileceğinden çok fazla gergin hissediyordu. Karanlık bir bodrum. "Okulun.. Merkezine... Götür.. Okey?" Baş parmağını kaldırdı ve beklentili bir şekilde karanlıkta pek seçemediği yüze baktı. Koreli olduğu -zaten Korece'de konuşmuştu- anlaşılıyordu. Bir hareket, tepki gelmeyince iki eli onu çekiştirmeye başladı. Sadece okulun merkezine gitmek istiyordu. Sonra yurtlara geçecekti. Ya da müdürün sekreterine gider okulun haritasını alırdı. Bina planlarını bulabildiği her şeyi. Min Hui yanından ayırmadan da işin üstesinden gelebilirdi. Kızın yanından ayrılmazdı, Min Hui'i yanından ayırmazdı. Ama şimdi kıza ulaşamıyordu. Telefonu yoktu ve nerede olduğunu bilmezken daha beter kaybolmaktan korkuyordu.

Queen of Korea
    Queen of Korea
    GM | Queen Of Korea
    GM | Queen Of Korea

Mesaj tarafından Queen of Korea Cuma Nis. 19, 2013 3:45 am

K İ L İ T .

Forum Saati Çarş. Kas. 27, 2024 5:29 am