NOBLE BEAST

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2 posters

[USL]nisan bir.

Lee San Yong
    Lee San Yong
    U. S. Lisesi | III. Sınıf

[USL]nisan bir. Empty [USL]nisan bir.

Mesaj tarafından Lee San Yong Çarş. Nis. 03, 2013 10:15 am

o
    n
    e

nam min hui & lee san yong

GEÇMİŞE DÖNÜK RP.
      Tam karşısında duran açık pencereden sızıp içeriye giren rüzgar tatlı tatlı yüzüne çarparken yanındaki varoşların üstünden gelen sigara kokularını neredeyse bastıracak kadar güçlü olan bahar kokusunu içine çekti.Nisan bir.Koca bir kış bitmiş gibiydi.Arada ben hala varım dercesine seslense de bahar geliyordu işte.Yerini teslim etmek zorundaydı kış.Başka çaresi yoktu,sadece son gücünü bu güçlü rüzgarları gönderebilmek için harcıyordu.Yong hafifçe gülümseyip Erick'e döndü.En yoğun koku ondan geliyordu.Bir de leş gibi ter kokusuna karışınca daha da çekilmez oluyordu sigara kokusu.Yong'un yüzü eski haline döndü.''Lanet olsun bir kez olsun duş almayı dene Erick,he ne dersin?!'' Yüzündeki ifadeden ne kadar sinirli olduğu anlaşılıyordu,ama onun aksine Erick hiç bozuntuya vermeden yüzünü yan tarafa döndü.Tekrar yüzünü Yong'a döndüğünde bu sefer daha neşeliymiş gibi görünüyordu.''Hey Hui'ye bak.Seninki yine burada.'' Yong sinsice sırıtışını izledi.Kafasını biraz olsun boşalmış olan koridora döndü.Hayret nisan bir şakası değil diye düşündü ve gülümsedi.

Kısaca ben gidiyorum dedikten sonra hemen arkadaşlarının yanından ayrıldı.Hui burada diye içten içe sevinmişti bile.Onunla küçük bir kızmış gibi oynamayı seviyordu.Hem o Erick ve diğerlerine oranla daha güzel kokuyordu.Bahar gibi temiz ve çekici.Yong hızlı adımlarla Hui'ye yaklaşıyordu.Kısa eteğinin altında kalan sıska bacaklarını süzdü.Dizlerine kadar çekmiş olduğu kar beyaz çorabına baktı.Onun ne kadar temiz olduğunu bilirdi.Her zamanki halini takınmıştı yine.Sabit bir tempoyla yürümesine devam ediyor arada ona verilen selamları karşılıyordu.Yong ona bulaşmadan önce bugün nasıl olduğunu anlamaya çalışıyordu.Yine aksi miydi yoksa biraz daha tatlı mıydı?Sadece biraz izlemesi yeterliydi.

Kokusunu iyice hissedebilecek kadar onun yaklaştığında yine aynı tatlı sarhoşluğu hissetmişti.Ona bir düşman gibi davransa bile bu kızda onu kendisine çeken şeyler vardı.Mesela kokusu gibi.Yong kolunu kızın omzuna atıp başını biraz eğdi.Bu şeytanla oyun oynamanın vakti gelmişti.Yavaşça kulağına fısıldadı;''Aaa,Hui.Yırtmacını mı uzattın,yoksa eteğin falan mı yırtıldı?Erkekler seni alıcı bir gözle inceliyor.''Ses seviyesini daha da azalttı.''Tıpkı benim gibi.''
    Nam Min Hui
    Nam Min Hui

[USL]nisan bir. Empty Geri: [USL]nisan bir.

Mesaj tarafından Nam Min Hui Çarş. Nis. 03, 2013 10:38 am

Mei Mei ile mesajlaşmış ve kızı sonunda tiyatro salonunda pratik yapmaya ikna edebilmişti. Hui, yarı Tayland yarı Kore karışımı bir melezdi ve aksanı Mei Mei'i çok güldürürdü. Kesinlikle tiyatro hastasıydı. Bugünde herkes birbirine şaka -1 Nisan- kendisi Mei ile tiyatro salonunda çalışacaktı. Tabi Mei'de ona şaka yapıp gelmekten vazgeçmezse. Beyaz uzun çoraplarını giymişti yine, seviyordu onları. Ama ne zaman onları giyse, muhakkak San Yong'ın gıcık hareketlerine maruz kalıyordu. Uğursuz geliyordu bu çorap ama yinede giyiyordu. Tabi ki Sanyong'ı görmek gibi bir şey için değil, iç sesim bazen boş konuşuyorsun. Ne çok hızlı ne de çok yavaş bir şekilde uzun koridorda ilerliyordu. Tek korkusu bugün biri tarafından keklenmekti, özellikle Sanyong tarafından. Çocuk kesinlikle gıcığın teki. İblis hatta. İblislerin başı. Aptal şey. Daha bunları düşünürken omzuna bir kol ve hemen kulağının dibinde sürekli beyninde yankılanan o meşhur ses. Lee San Yong = İBLİS! Onun sesini duyduğu anda tüyleri diken diken olmuştu bile. Çocuğun sözlerini idrak ettiği gibi hemen onun arkasına saklandı ve bir eliyle onun omzundan aşağı doğru çektirirken diğer eliyle eteğinin arkasını yokluyordu. "İnanamıyorum. Haaa!" Çocuğun omzunu hem aşağı hemde kendine doğru çekiyor ve onu kendine siper olarak kullanıyordu, götünü duvara yapıştırmıştı bile. Utanç duygusunun anasını yaşıyordu şuan. Ölmek istiyordu. Koridordaki çoğu kişi dönmüş ve ilginç bir pozisyonda kıvranan bu ikisine bakıyordu.
    Lee San Yong
    Lee San Yong

Mesaj tarafından Lee San Yong Çarş. Nis. 03, 2013 10:57 am

Anında hızlanan hareketleri Yong'u gülme krizine sokacak gibi olmuştu.Genç çocuk yanında utançtan kıvranan kıza baktıkça şevke geliyor,onu daha da utandırmak istiyordu.Kıza iyice yaklaştı.Hem o bunu istiyordu değil mi?Gülünç bir görüntüyü göstermemek için Yong'u bir engel yapmak istiyordu.Onun için bir problem olmazdı.Hatta vücudunu Hui'ninkine kenetleyebilirdi de.Hiç fark etmezdi.Hui'ye arkasından sıkıca sarıldı ve yüzünü kızın saçlarının içine gömdü.Büyük ihtimal kızı taciz ediyor gibi görünüyordu.Ama asıl amaç daha çok öyle sayılmazdı.Sadece kendini mutlu etmek için yapıyordu bunu.Hafifçe güldü.

Bir süre boyunca öyle hareketsiz kalmışlardı.Yong'un gözleri kapalı olduğunda onlara bakan şaşırmış gözlerin farkına varamamıştı.Hui'nin nefes alış verişini sakince dinledi ve ardından gözlerini açtı.''Hadi yürü.'' Yavaşça yürümeye başlamışlardı,Yong kollarını gevşetmiş daha fazla garip görünmemek için çaba sarf ediyordu.Kıza bu kadarı da fazla gelir gibisinden düşünüyordu.

Koridorun sonuna gelene kadar zavallı kız sesini çıkaramamıştı.Elbetteki Yong bu güzel fırsatı iyice değerlendirmişti.Bir süre sonra durdu.''Sana bir şey söylememi ister misin?Yani çok seksi göründüğünün dışında?'' Pis pis sırıttı.
    Nam Min Hui
    Nam Min Hui

Mesaj tarafından Nam Min Hui Cuma Nis. 05, 2013 8:27 am

San Yong'ı arkasında hissettiğinde istemsizce titremeye başladı hele çocuğun kendisine sarıldığında. Heyecandan ölebilirdi ama bunu rezil olmasına yoruyordu. Neresi yırtılmış olabilir?! Hiçbir yerde bir şey yok gibiydi!! Dudağını ısırdı ve iblisin yürü emriyle yürümeye başladı. Bu durumdan oldukça rahatsızdı yani kendini öyle olduğuna inandırmaya çalışıyordu ama buna mecburdu. Yanından geçen bir kızı durdurup eteği hakkında soru sormak istiyordu çünkü öylesi şuanda iblis ile sarılarak yürümekten daha iyiydi. Çocuğun son sözlerinden sonra utanmanın katlarına çıktı. Yüzü hafif kızarmış halden resmen domatese döndü ve dudaklarını sıkıca ısırdı. Bu çocuk niye hep böyle arsız?! Dirseğini geriye iterek iblisin karnına geçirdi. Çocuğun ah sesi bile şehvetle çıkıyordu. Başını onun başından uzaklaştırdı, arkasını dönemiyordu. Sanyong'ın kolları onu sıkıca sarmıştı. Alt dudağını uzatıp nefesini yukarı yolladı ve gözüne giren kahkülünü itikledi. Sıktığı dişleri arasından "Sadede gel ve hemen sonra beni hemen yurda geri götür. dedi.
    Lee San Yong
    Lee San Yong

Mesaj tarafından Lee San Yong Cuma Nis. 05, 2013 9:32 am

Son çırpınışları diye düşündü ve alay dolu bir şekilde ahladı.Tüm gücün kendinde olduğunu biliyordu.Nisan bir şakalarının ne kadar işine geldiğini ve ne kadar da kolay kanılabilecek şakalar olduğunu biliyordu.Hui'yi kollarıyla sıkıca sarmaya devam etti.Bir yılan gibi onun boğazında olduğunu düşünüyordu.İsterse onu boğabilir veya isterse sessizce çekip gidebilirdi.Kızın son sözleri üzerine yalancı bir şekilde öksürdü.Bu daha çok gülmeyle karışıktı.''Hım,madem yurda gitmek istiyorsun...tamam orada konuşuruz.Benim için hiiiç problem değil bilirsin.''Hınzırca göz kırpıp ilerlemeye başladı.

Kızı rezil ettiğinin farkındaydı ve artık böyle yapışık yapışık yürümek ona da yorucu gelmeye başlamıştı.Birden durup sanki düğüm atılmışçasına sabit olan kollarını kızdan ayırdı.Adeta hadi özgürsün diye bağırıyordu.''İstersen saha ceketimi verebilirim.Nedense içimdeki iyilik hafiften canlanmaya başladı.Yurtta eteğini değiştirip geri verirsin.'' Yüzünde yalancı bir gülümsemeyle kızın onayını bekliyordu.Bir kaç saniye sonra Hui başını sallamıştı.Genç çocuk hızla ceketini çıkardı.Ve Hui'nin belinden doğru yavaşça bağladı.Bilerek yavaşlığını koruyordu.Yani onu daha çok sinirlendirmek için.İşi bittiğinde ceketi onun belindeydi.Aslında yırtılmamış olan eteğini gizliyordu.Kıs kıs güldü.''Tamam birlikte gidiyoruz.O ceket ne kadar önemlidir bilirsin.Senin ellerine öylece bırakmam.''Kızı elinden tutup yoluna devam etti.

Nam Min Hui
    Nam Min Hui

Mesaj tarafından Nam Min Hui Cuma Nis. 05, 2013 9:57 am

Eline baktı, Sanyong'ın eline sıkıca kenetlenmişti. Neden bana yardım ediyor? İblisin içine bir melek mi kaçtı? Meleği yemiştir kesin. Hem neden KALBİM BU KADAR HIZLI ATIYOR? Ellerim terliyor mudur acaba, tiksinmese bari benden. NEDEN ONU ÖNEMSİYORSUN HUİ?!! Kendine gel! Paytak paytak iblisin peşinden yürümeye devam etti. Eteğini daha iyi kontrol etmeliydi ama Sanyong buna izin vermiyordu. Dudağını büktü ve az önceki heyecanlanmalarının geçmesini diledi. Gün geçtikçe San Yong'a olan duyguları değişiyordu ve bu... Hoşuna gidiyor muydu bilmiyordu. Sarı saçlı bir kız yanından geçtiğinde birden durdu ve elini alnına vurdu. "Mei beni öldürecek. Büyük ihtimalle tiyatro salonunda beni bekliyordur!" dedi aceleyle. Üzerindeki okul üniformasının ceket cebine koyduğu telefonu çıkardı ve mesaj yazmak için iki el gerekiyordu, hızlı bir mesaj yazabilmek için. Elini Sanyong'ın elinden çekmeye çalıştı ama genç elini bırakmıyordu hemde kendisine bile bakma zahmetinde bulunmayıp koridorun sonundaki kızlara bakıyordu. Kaşlarını çattı ve elini daha da hızlı çekmeye çalışırken "Aigoo! Elimi bırak İblis! Sapıklığını sonraya sakla." durdu, derin bir nefes bırakıp "Ya da sapıklığını hiç saklama, bana gösterme." dedi sinirlenmiş gibi. Birazcık o kızlara bakmasını kıskanmış olabilirdi.
    Lee San Yong
    Lee San Yong

Mesaj tarafından Lee San Yong Cuma Nis. 05, 2013 10:13 am

Hafif mutlu olmuş bir ifadeyle gülümsedi ama bunu Hui'ye göstermemek için ona bakmadı.Mutluluğunu kendi kendine yaşamak istiyordu.Bir çocuk gibi bu sitemli sözlerden bile kendini sevindirecek anlamlar çıkarmayı başarabilmişti.Yavaşça elini gevşetti ve sonradan tamamen onun elini bıraktı.Bunu istemediğine emindi ama birden bırakıvermişti işte.Karşısındaki kızlara bakmayı kesmeye çalışmadı ama arada göz ucuyla Hui'ye bakıyordu.Kime ne yazıyordu bu şimdi?Telefonunu eline geçirmemek için güç bela direndi.Kibirli bir şekilde kız döndü.''Ne o sevgilinle mi mesajlaşıyorsun.'' Sevgilisi olmadığını biliyordu...yani olamazdı.Yong'un bunca tacizleri ve sözlü olarak yılışıklığını bilip de ona saldırmayacak olan bir çocuk olamazdı değil mi?Hui büyük ihtimal yalnızdı.Yong artık onu kendisine ait bir şeymiş gibi görüyordu.Benim kadınım. Rahatsız edici bakışlarıyla Hui'yi izlemeye devam etti.bu sırada ayağını sabit bir şekilde yere vuruyordu.Biraz daha bekleyecekti ve ardından onu kolundan çekip sürükleyecekti.Kısa bir süreliğine gözlerini kapayıp açtı.Bu sırada Hui işini bitirmiş telefonunu cebine koyuyordu.Yong mutlu bir şekilde gülümsedi ve kıza iyice yaklaştı.Yavaşça kulağına eğildi.''Sevgilin yok öyle değil mi?Sen benimsin sakına unutma.'' Geri çekilip elleriyle kızın yüzünü kavradı.Tam önünde duran kıza etkileyici bir bakış atıp dudaklarını kızın dudaklarına bastırdı. Parlatıcısının kokusunu sevmişti.Kendini kaybetmeden önce geri çekildi ve yürümeye başladı.Elinin içinde kaybolan bir el vardı.Ve o eli sıkı sıkıya tutuyordu.
    Nam Min Hui
    Nam Min Hui

Mesaj tarafından Nam Min Hui C.tesi Nis. 06, 2013 7:02 am

İblisin ilk söylediği sevgili sözlerini umursamadı ve Mei'in attığı Tanrıya şükür, bende tiyatro salonuna gelmeye üşeniyordum. mesajını okudu ve gözlerini devirip üşengeçler kraliçesi diye düşündü. Telefonuyla işi bittiğine göre onu cebine koyarken SanYong'ın kendisine fazlasıyla yakınlaştığını hissetti. Nefessiz bir şekilde ölümü bekleyen bir idam mahkumu gibi öylece kaldı. Çocuğun sözleri bittiğinde içinde bir volkan patladığını ve kalbini sıkıştırdığını hissetti, karnı ağrımaya başlamıştı. Sen BENİMSİN. Ben.. benimsin. Ben iblisin miyim? Beni sahiplendi. Benimsin dedi. NELER OLUYOR?! Yüzünün kızardığına hatta belkide terler döktüğüne emindi. Nefes bile alamıyordu ki! İblis ile ilk karşılaştığından beri iyi anlaşamamışlardı. Sürekli kabga eder ve birbirlerini kızdırırlardı. Sadece geçen yılbaşı onun sarhoş bir şekilde odasına girip üzerlerine kapıyı kilitlediği akşam dışında. Saçma bir kaç saat geçirmişlerdi odada ama o zaman içindeki nefretin sadece küçük bir kısmı değişmişti Hui'in. Sevmeye daha doğrusu alışmaya başlamıştı Yong'a. Onu görmediğinde birazcık sıkıcı geçiyordu günü. Ondan ve şakalarından hoşlanıyordu ama bunu bir türlü kabullenmiyordu. İblisin elini çenesinde hissettiğinde gözleri ölü bir balığın gözlerinden bile daha büyük bir şekilde açıldı. Bir kaç salise arasından yüzü artık San Yong'ın yakışıklı yüzünün hemen dibindeydi. Neden böyle davranıyor? Aklımı karıştırıyor!! Dudaklarına değen bir şey yüzünden ilk önce heykel kız modunda kalakaldı. Normalde kesinlikle bir erkeğin karşısında heykel gibi kalan kızlardandı ama bu durum asla iblisin karşısında olmamıştı, ta ki şimdiye kadar. Düşünemiyordu, hareket edemiyordu, nefes alamıyordu... Tek hayat belirtisi çalışma hızının katlarca fazla hızlısını yaparak atan kalbiydi. Kan pompalama organı böyle anormal bir olayda nasılda hızlanabiliyordu? San Yong'ın dudakları kendi dudakları üzerinde dans ediyordu resmen. Şeytanların ayini. Kendisine sonunda gelebildiğinde çocuğu omuzlarından hızlıca itikledi ve sinirle onun göğsüne vururken "Burada bile gıcıklığını gösterebiliyorsun iblis! Bu benim ilk öpücüğümdü ve nefret ettiğim birine gitti. Hem benimsin diyerek bana senin malın olduğumu ima etmeye çalıştığını anladım ama kendimi kullandırmayacağım sana adi pislik!" Gerçekten ilk öpücüğüydü. Bunu iblise kaptırdığına sinirlen miydi gerçekten? Belki. Ama fazla değil. Kalbi hala yavaşlamamıştı. Elleri hala gencin göğsüne yavaşça vuruyordu. Çocuğun benimsin sözleriyle kendisinin son söylediğini ima ettiğini umut ediyordu. Onunla duygusal bir şey yaşamak istemiyordu çünkü playboy iblisi çok iyi tanıyordu. Kötü bir çocuktu. Hemde çok kötü.
    Lee San Yong
    Lee San Yong

Mesaj tarafından Lee San Yong C.tesi Nis. 06, 2013 8:20 am

Vücuduna hızla çarpan küçük yumrukları alayla seyretmişti.Hui'yi öpmek...daha doğrusu onun dudaklarına temas etmek gibi bir şeydi bu.Her neyse.Yong'un hoşuna gitmişti.O da bir kadındı ve Yong'u çıldırtıyordu.Genç çocuk kızı bileğinden sıkıca kavramış bir halde yürümeye devam etti.Kızın bağrışlarını,sitemle ona saydırışını umursamadı.Böyle bağımsızca davranmak hoşuna gidiyordu.Şuan istikametinde Hui'nin odası vardı.Ama bir sapkınlık yapacağını düşünmüyordu.O adım adım ilerlerdi.Şimdi sırada olan şey Hui'nin kendisine karşı bir istek beslemesiydi.Yong zaten onu istediğinden kendi açısından bir problem yoktu.Sadece sabır edecekti.İşte bu kadar netti.

Yong sakin kafayla düşünmeye başladı.Hui'nin sözlerine bakılırsa o daha ilk kez öpüşmüş olan bir bakireydi.Genç çocuk sinsice sırıttı.Her ne kadar garipsese de onu ilk önce kendisi öptüğü için mutlu olmuştu.Her konuda onun ilki olma konusunda kararlıydı.Yavaşça kafasını kıza döndü.Yüz ifadesinden de anlaşılacağı üzere çok sinirliydi.Yong onu yavaşça süzdü.Beline bağladığı ceketi düşmek üzereydi.Yong kıza yaklaşıp sıkılaştırdı.Bu sırada ona pis pis gülümseyip düşük bir ses tonuyla mırıldandı.''Ayo,çok masumsun.''
    Nam Min Hui
    Nam Min Hui

Mesaj tarafından Nam Min Hui Paz Nis. 07, 2013 7:52 am

İblisin bu tavırları Hui'i gerçekten çok şaşırtıyordu. Bu davranışları yüzünden gerçekten kendini onun yanında çocuk gibi hissediyordu, hele sürekli yaklaşıp belindeki ceketi düzelttiğinde. Çocuğun masumsun demesiyle yüzünü buruşturdu ve iblisin alnına işaret parmağını değdirdi ve çocuğu kendinden birazcık uzaklaştırdı. Boyu normaldi, genel koreli kızlara göre biraz uzundu hatta ama San Yong'ta fazla uzundu. Çocuğa doğru gözlerini dikti ve sinirle "Son sınıf öğrencisiyim ve bana çocukmuşum gibi davranıyorsun. Yoksa senin zeka seviyen hala 0-6 yaş grubunda mı takılı kaldı? Bugün yanıma yaklaşma. Hatta hiçbir zaman yaklaşma. Peşimden gelme sakın, ben yurda gittiğimde salak arkadaşlarından biriyle yollarım kokuşmuş ceketini." dedi ve Sanyong'a dilini çıkarıp eliyle saçlarını havalandırdı ve yanından asil bir şekilde geçti. Gerçekten bazen böyle kendisine iyi davranan iblisi değilde gıcık iblisi özlüyordu, ya da bilemiyordu bu halini de biraz... seviyordu. İblis konusunda hala ne hissetmesi gerektiğini bilemiyordu açıkçası.
    Lee San Yong
    Lee San Yong

Mesaj tarafından Lee San Yong Paz Nis. 07, 2013 9:42 am

Yong sessizce yerinde durup kızın söylediği sözleri sindirmeye çalıştı.Bu pek de zor olmamıştı çünkü bu sözler onu pek etkilememişti.Sonuçtan ondan bu tür sözleri hep duyardı.Yine aynıydı.Nefesini dışarıya verip arkasını dönmüş kızın arkasından baktı.Yine o havalı tavrını takınmış salına salına ilerliyordu.Yong elini göğsüne getirdi.Ondan hoşlanıyor muydu yoksa öylesine yaptığı şeylerden biri miydi bu?Henüz cevabını bulmak için erkendi.

İstese arkasından gelebilirdi ama nedense şimdilik günü burada bitirmek istiyordu.Zaten kız ona şaka yaptığını öğrenince sinir krizi geçirecekti.Bunu bilmek Yong'a yeterdi.Ceket konusuna gelince onu uygun bir zamanda bire bir kendisi yurda gidip alacaktı.Bunun eğlenceli olacağına emindi.Bakalım Hui'nin odası nasıldı?Genç çocuk sinsice gülümsedi.''Ah ne güzel bir gün!''

RP SONU.

Forum Saati Çarş. Kas. 27, 2024 1:51 am