NOBLE BEAST

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2 posters

snooze

Lee San Yong
    Lee San Yong
    U. S. Lisesi | III. Sınıf
    U. S. Lisesi | III. Sınıf

snooze Empty snooze

Mesaj tarafından Lee San Yong Ptsi Nis. 01, 2013 10:04 am

bugün çok güzel gir gündü.yarın yine güzel bir gün olacak.keyifli geçen bir sınavın ardından sinemaya gideceğim ve arkadaşlarımla bol bol eğleneceğim.öyle olacağını biliyorum çünkü öyle olmasını istiyorum.her şeyin bende başlayıp bende bittiğini biliyorum.düne,bugüne ve yarına iyi bakmam gerektiğinin farkındaydım.kendimi sevmemin beni bir ilerki aşamaya ulaştıracağına eminim.kendimi seviyorum.herkesi seviyorum.bugün arkadaşıma ilk defa senden nefret ediyorum desem de sanırım bu bir yalandı.nefret etmek yorucu bir iş ve ben birinden nefret etmek istemiyorum.ben mutlu olmak istiyorum.benim istediğim sevebileceğim bir yaşam.daha fazlasını istemiyorum.

snooze Tumblr_mkk4eaXQHO1qe9e91o1_500

motive olmalıyım.bir yandan vazgeçmek istesem de o kadar şeyin ardından böyle pes etmek oldukça aptalca geliyor.az kaldı.sabretmeliyim.zevk almaya çalışmalıyım.kendimi zorluyorum cümlesinden uzaklaşmalıyım.kendime güvenmeliyim.her zamanki ben olmalıyım.gülümsemelerim zorunlu olmamalı,içten gülmeliyim.çekinmemeliyim.zaman geçiyor.madem ona dur diyemiyorum bari ona alışmaya çalışayım.
      Kendimi bilirsem her şey yolunda gidecek.

Woo Jong Jin
    Woo Jong Jin
    Mimar
    Mimar

snooze Empty Geri: snooze

Mesaj tarafından Woo Jong Jin Cuma Nis. 05, 2013 5:19 am

snooze Tumblr_mkr6s514We1rscq2oo1_500

Burnum akıyor.Hasta oldum.Nefes alamıyorum.Zor durumdayım işte,öyle.

Yarın yine sınavım var.Her hafta kaç tane deneme sınavı oluyorum allah bilir.Görende lysye harılanıyorum sanır asjhgkl.

bugün kaç dersi ektim.çok özel ve güzel bir gündü.bağımsızca dolaşmak gibisi yok.annemler de okuldayım sanıyor asjhygf.Ehem,neyse.

Forum Saati Çarş. Kas. 27, 2024 3:55 am