- ☆
☆
☆
bugün çok güzel gir gündü.yarın yine güzel bir gün olacak.keyifli geçen bir sınavın ardından sinemaya gideceğim ve arkadaşlarımla bol bol eğleneceğim.öyle olacağını biliyorum çünkü öyle olmasını istiyorum.her şeyin bende başlayıp bende bittiğini biliyorum.düne,bugüne ve yarına iyi bakmam gerektiğinin farkındaydım.kendimi sevmemin beni bir ilerki aşamaya ulaştıracağına eminim.kendimi seviyorum.herkesi seviyorum.bugün arkadaşıma ilk defa senden nefret ediyorum desem de sanırım bu bir yalandı.nefret etmek yorucu bir iş ve ben birinden nefret etmek istemiyorum.ben mutlu olmak istiyorum.benim istediğim sevebileceğim bir yaşam.daha fazlasını istemiyorum.
motive olmalıyım.bir yandan vazgeçmek istesem de o kadar şeyin ardından böyle pes etmek oldukça aptalca geliyor.az kaldı.sabretmeliyim.zevk almaya çalışmalıyım.kendimi zorluyorum cümlesinden uzaklaşmalıyım.kendime güvenmeliyim.her zamanki ben olmalıyım.gülümsemelerim zorunlu olmamalı,içten gülmeliyim.çekinmemeliyim.zaman geçiyor.madem ona dur diyemiyorum bari ona alışmaya çalışayım.
Kendimi bilirsem her şey yolunda gidecek.