NOBLE BEAST

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2 posters

Wash My Hair

Queen of Korea
    Queen of Korea
    GM | Queen Of Korea
    GM | Queen Of Korea

Wash My Hair Empty Wash My Hair

Mesaj tarafından Queen of Korea Paz Mart 31, 2013 10:34 am

Dear Diary. Resmen bu kodu kullanmak için kişisel günlük açtığımı belirtiyorum. Ama dayanamadım. Sitede aklıma kullanabileceğimiz başka yerde gelmedi vesselam. Sonra canımın içi MARK WAHLBERG 'e öpücüklerimi yollarım. Kod onun çünkü. Kralsın. Sonra.. Bugün sabahtan akşama kadar bu site için çaba sarf ettim. Mükemmel oldu. Üstüne üstlük ego tatmini de gerçekleşmiş oldu. Resmen siteye bak bak doyulmuyor. Ve daha yapacak bir sürü işim var. İşim. Ben gidiyim onları halletmeye başlayayım. Bu not kağıdı da dursun görenler kudursun. Tamam kod benim değil ama ALANI GEBERTİRİM! .. ..

- nephelmina

Queen of Korea
    Queen of Korea
    GM | Queen Of Korea
    GM | Queen Of Korea

Wash My Hair Empty Geri: Wash My Hair

Mesaj tarafından Queen of Korea Salı Nis. 02, 2013 10:41 am

nephelmina quote ; EAT YOUR SHIT!

Ve ben gene kod denemesi için burayı düzenleme işine girmiş bulunmaktayım. Ah ah. Zamanında böyle kodlar ile rp yazacaktıkta olmadı. Aklıma gelmedi yoksa her şeyi kodlu yapacaktı bu haylazlar. Ve. Aklıma internet sitesi kodu bulmam gerektiği geldi. Üşengecim. Hiç uğraşmama şuan. Dün ve bugün olmak üzere İngilizce hocam ile de aramızda soğuk savaş var. Bir laf söylemişim kadın üzerine bayağı bayağı alındı. Oh. Canıma değsin. Öyle quiz yapılırsa bende o söylediğim şeyi söyler, arkasında dururum. Sınıfta zaten bir konuşan benim derste. Adam gibi yapan. KÖPEK! Resmen quizde berbat aldım ve gitmiş ne sormuş ben kafanı kıracam o notu e-okul'da görürsem okul çıkışında takip eder, arka sokakta öldürürüm o kadını. Acımam gebertirim. Birde bana trip atıyor bugün. Peh. Sen gene bana muhtaç kalacaksın sınıfta. Görecem seni. Ya. Neyse. O kadar takacak kadar bile şeyimde değil. Umurumda değil be. Yeter. Zaten dönem ödevinin dosyasını tamamlamışım mis gibi ama şimdi poster yapma olayı çıktı ona üşeniyorum. Diğer dersler zaten.. Sıkıcı, sıkıcı, sıkıcı. Uyku saatini bol bol tamamlıyorum resmen okulda. Resmen dün kan ağladım be yazık o kadar aldım puanı bu liseye geldim. Kafama sıçayım. Anne seni de geberticem! Ama bunların yanında Mayısta yapılacak kamp olayına öpücüklerimi yollarım. Hahahaha. Dağ başında çoğunluğu kız olacak -ne yazık ki sınıfta zaten on iki kız bir de iki erkek gülümüz var- hocalar falan. Benim şimdiden kötü planlar kurmam lazım. Acaba ayı kostümü falan mı bulsam bu gerzekler ateş başındayken bir çıkagelir hepsinin ödünü bokuna karıştırırım. Daha Mayıs'a oooo çok var. Bir şeyi unutmuş gibiyim ya. Hatırlasam iyi olacak. Derslerde son durum ne: Bana not. BOK! En azından herhalde sınıfta kalmam. Birinci dönem teşekkür almıştım ya ben. Matematikten bir alıcam. Kesin. Bu kez eminim... Güneş istiyorum ve yağmur yağıyor. Resmen yağmurda içim kararıyor. Zamanın zamanında yağmuru severdim bir de. Kusmak istiyorum.

Queen of Korea
    Queen of Korea
    GM | Queen Of Korea
    GM | Queen Of Korea

Mesaj tarafından Queen of Korea Çarş. Nis. 10, 2013 7:42 am

nephelmina
    Please don’t give me that kind of stare. Dont carelessly talk about love that easily. If you want to have my heart. Then you have to take all these pain too. Because you’ll get wounded by these thorns.

Ve gene bir kod ile buradayım. Yapılacak uzun bir inkılap ödevi olmasına karşın üşengeçlik ödeve oturmamı engelliyor. Zaten müzik dinliyorum ödev yapmamam şimdi. Sonra. Hürrem var bu akşam. O yüzden şuan bu üşengeçlikten gerçekten kurtulmam gerektiğini düşünmeye başladım. Bu hafta nasıl bu kadar hızlı geçti bilmiyorum ama ilk kez. Evet. Yok. İkinci kez. Matematik dersi bugün çok güzeldi. Bayağı sayıları, eksileri, bilinmeyenleri sevdim bugün. Demek ki neymiş. Benim tahtaya kalkıp soruyu iki dakikaya çözmem ve sınıftakilere 'I'M QUEEN! SIT DOWN BITCHES!' diyerek bakmam yeterli. Ve.. O bakışını atamadım ve iki saat mırın kırın ederek soruyu çözdüm ama güzeldi. Hoşuma gitti falan. Hahahaha. -DELİRİYOR- Ve. Resmen hafta sonunu gözlüyorum. Rol oyunu yazmak istiyorum. Yaza doğru da dost siteler edinmeye başlarız. Aslında yabancılar giremez tabelası asmayı düşünüyordum siteye ama üye lazım üye. Amber ne güzel kadın. Amber Heard. Gosh. Ve bu günlük işi gittikçe hoşuma gitmeye başladı. Böyle saçma sapan şeyler yazmak falan. Eğlenceli. Ve Glee'nin parçalarını dinlerken, kardeşimin sınava çalışmasını engellemek. Ve. Saçlarımı boyatmak istiyorum. Kesinlikle istiyorum. Kafama eseni yapmak istiyorum aslında ama resmen annem ve saçlarım arasında özel bir ilişki var. Tabi bu saçları kesmemek ve boyamanın yanında ondan fazlaca para alıyorum. Bir yıl daha dayanmalıyım. Mezuniyetten sonra ne halt edersen et teminatı aldım ve kesinlikle kullanacam. Üniversiteyi kazansam gerçekten iyi olacak. Ankara'ya gidecem. Üniversite belli değil. Hatta bölümden bile şüpheliyim ama kesin Ankara olacak. Hatta İngilizce olmazsa gerçekten Koreceye falan giderim belki. Hoş Korecenin puanı falan hiç bir bilgim yok. Belki Çince. Bir aralar fazlaca Japoncada istiyordum. Dil olmazsa da aşçılık okurum ben ya. Yemekler boldan. Oh. Hiç yemek yapmadım bu da ayrı bir ironik. Anneme göre sadece yemeği yemeyi biliyorum başka iş gelmezmiş benden. Haha. En azından halen şişman değilim. Balık etli olabilirim. Ah İhsan sen var ya. Kafanı kırıcam. Okuldan gittin ama gitmeden önce Balık Etli İpek diyip gittin be. Dayaklıksın. İbne. BOHEMIAN RHAPSODY !! YEAH! Gidip mutfakta dans edeceğim ve tüm saçlarımı mutfak zeminine döküp öyle bırakacam. Haha. Kötüyüm. ROCK'N ROLL ZAMANI!

Queen of Korea
    Queen of Korea
    GM | Queen Of Korea
    GM | Queen Of Korea

Mesaj tarafından Queen of Korea C.tesi Nis. 13, 2013 11:57 am

NEPHELMINA

Ve. Şimdi. Günlüğümü garip bir iç burukluğu ile klavye üzerinden tuşluyorum. Resmen içime kor düştü alev alev yandı- Ben bu sözlerin kadını değilim canım. Şimdi. Resmen içim kurudu. Kendini kullanılmış hissediyorum. Bayağı bayağı hatta. Öte yandan bu adminlik olaylarını daha sıkı tutmaya karar verdim. Düzen önemli sonuçta. Ben çok tatlı, vefalı, şeker gibi bir adminim. Üyelerimin sorunlarını dinlerim. BİR DAHA SORUNUNU İÇİNE ATANI GÖREM GEBERTİRİM! BENDE BİLE BİR ŞEY VARSA SÖYLEYİN BANA KENDİNİ TOKATLAYACAM! BEN ÖYLE ŞEYE MEYE GELEMEM! BANLARIM! -Hep bir admin olarak bunu söylemek istemiştim ve bu günlere nasip oluyor işte ne güzel değil mi?- Sinirliyim. Ayrıca sabahtan beri bilgisayardayım ama sıkılmadım devam ederim. Kesin beynimden tümör falan çıkmazsa nağmerdim. Zaten guatri midir nedir onun belirtileri boğaz çevremde annemin feryatları ile belli oluyor. -Emin değilim daha doktora bile gitmedim annemin evhamlanması- En azından bu hastalık olayı ile bir dolu şey aldırıyorum ona. Evet. Çok kötüyüm. I Know It. Bir an geçmişi hatırladım. Sağ olsun Melodi aklıma bir yerlerde ki birileri geldi. Onlara boldan öpücükler. Imagine'a içerlemişlerdi bari bu siteyi göründe intihar edin. Hahahahaha. Böbürlenmeyeceksin öyle. Sen. Ben böbürlenirim. Egom tavan yaptı resmen. Bir rahatladım ki sorma. Ayrıca Mark neden ismini Adam Stark.. Adam Stark mıydı ki? Her neyse. Niye değiştiriyorsun canım? Resmen aklımda Mark diye kazınmıştın kuzum. Derslerden de gına geldi be! Sınav sınav sınav. Yeter. Adama çalışmadan yapıyorum, çalışınca olmuyor diyorum anlamıyor. Sonra bıdıbıdıbıdı. Devamsızlığımda altı gün olmuş. Daha ne ki. Oooo. Ve şu üniversite olayı gerçekten beni düşündürmeye başladı. Kesin Ankara olacak ama hangi bölüm, hangi üniversite olacak belli değil resmen. Üstelik Korece çelmeye başladı beni. Bindik bir alamete, gidiyoz kıyamete. Bu günlük olayı sardı ya. Ya da boktan yazılarımı kısacası kodlar ile kapatıyorum. Sonuç. BEN MÜKEMMELİM. BİZ MÜKEMMELİZ. HAYAT MÜK- Abartmamak lazım. Okulda kafamın tepesinde topuz yaparak Koreli kız diye ünlenmeyi başardım. Mutlu muyum? Koreli olduğumu varsaymak güzel. Ama. Bizim okulardakiler bazen gerçekten budala gibi davranıyorlar. Okulun o iğrenç haftalarını sevmemin tek nedeni para biriktiriyor olabilmem. Başka bir şey yok. En azından bu yıl gerçekten arkadaşlarımı sevdim. Kafa kızlarmış ya. Ama şekerden bozma, Koreli kız imajından hemen kurtulmam lazım. Böyle giderse acıtan açık sözlülüğümü kaybedeceğim. Açık sözlü olmak lazım. Kesinlikle. Kesinlikle.

Park Dong Ju
    Park Dong Ju
    Legend Entertainment | CEO
    Legend Entertainment | CEO

Mesaj tarafından Park Dong Ju Paz Nis. 14, 2013 1:13 am

1'de uyandığımı düşünerek şevkle yataktan kalkıp saatin daha 9:45 olduğunu görmek berbat bir his. Nasıl bir uyku düzensizliğim var benim!? Ama karar verdim. Gece yarısından sonra oturmak ilginç bir şekilde eğlenceli. Özellikle anneniz hasta olduktan sonra erken yatıp, babanızda horul horul uyurken ve kardeşinizin dünyadan bile haberi yokken. Ama geçen yıla göre bilgisayar konusunda daha serbestler. Neden bilmiyorum? Umarım dönem sonunda muhtemel olacak 1'lerden sonra bu serbestlik devam eder. Yoksa. ÜÇ AY! YAZ. Ama İstanbul'a gidecekmişiz. Eğer gidersek hahaha. O ibne babaanneme ve ablalarıma işkence çektirir, bir dolu şey aldırma çabasına girerim. 'Benim telefonum halen yok. Bu çok acı verici. Herkesin elinde telefon. Hala. Bir I-Phone'um olsa ne olurdu ki.' Hayatta böyle konuşmam bu ne be!? Sonuç olarak. Peruk istiyorum. En azından saçımı boyatmama izin yoksa peruk takıp evde mutlu olsam ne olurdu yani. Zaten kaçık takıntılı diye ünlenmişken. Şuan LoL yüklüyorum. ## Ve Face'te. Şu vardır ya. Fark etmemişim gibi çek panpa! olayı. Sanırım cümle doğru. Face'te bir dolu resmen ondan vardı. Mide bulantım öyle şiddetli başladı ki neredeyse kusucaktım. Sosyal paylaşım sitelerden nefret ettirecekler resmen. Face. Valla sadece bir sayfalar, oyunlar ve Melodi için kullanıyorum. Evet. Melodi için. Arada sırada şöyle fotoğraflarına bakıp gözüm gönlüm açılıyor ne yapıyım suç sanki. Twitter gene iyi. Tumblr zaten daha iyi. Fotoğraf çekinmeye üşeniyorum. Tipim güzel olsa üşenmezdim. Ya da aynada ki gibi çıksam fotoğraflarda. Yani. Olmuyor ama. Dışarıda bir kız atıyor. Ruslar zaten telefondan car car konuşur. O gece. Uyutmadılar lan. Bir ara annemle iyiyiz uyuyoruz beraber ki. Pencere açık dışarıdan Rusça konuşuyor bir adam. Bitmek bilmedi. Resmen gözümü kırpmadan öylece durdum. İçimden o saksıyı pencereden dışarıya atmak ve adamı oracıkta öldürmek geldi. Kimse de anlamazdı. Burada bir Rus ölse temizlik olur zaten. Erkek Bitch'ler. Apartman yanında bir muhlamacı (!) olması berbat bir şey. Her okul dönüşünde o göz kayması ve sarışın sakız çiğneyen buruşuk kadın. Bu aynı geçen yıl arabanın içinde yiyişenleri görmemden beter bir etki yarattı. -Bari içi göstermeyen araba camları olur ya onlardan yaptırsaydınız ya bir de cadde ortası- Ama o camlarında kötü yanı var. Kendisine bakmak için şöyle bişr araba bulursun ki o anda aklına gelmez araba biri var mıdır? Ama cam yavaş yavaş inip bir daha göremeyeceğin yakışıklılığa sahip bir oğlan ile göz göze gelip oradan kaçmak.. O... Unutulmadın bebeğim. Saat 12.00. Ve karnım aç. Neler düşünüyorum??!! Bağlanma probleminin resmileştiği de ayrı bir gerçek. Öte yandan halen okulda ki o malum kişiye hastayım ve dün aklıma geldi. Acaba benim orangutan arkadaşlarımdan biri Google'a Nephelmina yazarak çıkan linklerden burayı ve yazıları bulsa. Ne absürt olurdu. En azından isim vermiyorum. Yoksa.. Okulda Illiminatici kız olarak ünlendim. Üçgeni seviyorum sadece. Hoş Yahudi'leri her zaman sevdim. Köpekler!!! Bir ara paranormal güçlere de kafayı takmıştım. Ne günlerdi be. Özellikle de bu kodu arayıp, kullanıyorum. Melodi için. Bunu okur musun yoksa üşenip okuyamaz mısın bilemem ama al işte kullan. Sadece Melodi'ye izin var kodlar için. -Sanki kodlar benim ya.. Mark I Love You- Neyse bu kadar yeter. Ben gidip oyun oynamaya başlıyım. -ASLA DERS ÇALIŞMAM! OKULDA UYUYAMIYORSAM EVDE DE DERS YAPMAM HACI! BU BÖYLE BİLİNE!- ## Ve ben bu kişisel günlüğe hep Queen ile yazmışım. Bu da bir ilk olarak Dong Ju'm ile gönderiyorum yazımı. Umarım bu erkek karakter işlerinde iyi bir noktaya gelirim. Ama ilginçtir ki erkek karakterde kendimi daha rahat hissediyorum. ###

The Pyramid's Eye

NEPHELMINA

Queen of Korea
    Queen of Korea
    GM | Queen Of Korea
    GM | Queen Of Korea

Mesaj tarafından Queen of Korea Çarş. Nis. 17, 2013 6:52 am

Wash My Hair Tumblr_mf6k62XPOM1rcfdn6o1_250 Wash My Hair Tumblr_mf6k62XPOM1rcfdn6o2_250 Wash My Hair Tumblr_mf6k62XPOM1rcfdn6o3_250

Wash My Hair Tumblr_mf6k62XPOM1rcfdn6o7_250 Wash My Hair Tumblr_mf6k62XPOM1rcfdn6o5_250 Wash My Hair Tumblr_mf6k62XPOM1rcfdn6o9_250

Wash My Hair Tumblr_mf6k62XPOM1rcfdn6o4_250 Wash My Hair Tumblr_mf6k62XPOM1rcfdn6o6_250 Wash My Hair Tumblr_mf6k62XPOM1rcfdn6o8_250

Similar topics

-

Forum Saati Çarş. Kas. 27, 2024 2:01 am