NOBLE BEAST

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cho Hye Rim.

Cho Hye Rim
    Cho Hye Rim
    Ryekong | III.Sınıf
    Ryekong | III.Sınıf

Cho Hye Rim. Empty Cho Hye Rim.

Mesaj tarafından Cho Hye Rim Salı Mart 12, 2013 3:23 am

♛ Cho Hye Rim

CİNSEL YÖNELİM
    Heteroseksüel

DOĞUM TARİHİ
    yirmi dört. iki

DOĞUM YERİ
    busan

MİLLİYET
    kore

MESLEK/LİSE/RÜTBE
    sanat lisesi, ikinci sınıf. GQ dergisi stajyer.

TAKMA AD
    çalışkan.

♛ KİŞİLİK
    Aslında gerçekten çok sıradan bir kız. Ailesine yardım etmek için okumasının yanında farklı işlerde çalışıp para kazanıyor. Sanat lisesinde gayet iyi dereceler kazanıyor. Sesi çok iyi ve bunu her zaman en iyi şekilde değerlendirir. Fazla inatçıdır ve kafasına bir şeyi koydu mu mutlaka yapar. Sıkıştığı zaman direk yalan söyler ve genelde 'ben asla yalan söylemem' en büyük yalanıdır. Sevimli ve hiperaktiftir. Asla uzun süre oturamaz, illa hareket halinde olacaktır. Masa başı işlerden nefret eder. Çok yemek yer ama kilo almaz. Annesine çok düşkündür ve erkek kardeşleriyle -üç tane erkek kardeşi vardır- sürekli dövüşür. Kavgada ve laf sokmada çok iyidir. Birazcık erkek gibidir, pek kız gibi hanım olduğunu göremezsiniz. Kpop dünyasından neredeyse her gruba hayrandır ve onlar hakkında her şeyi bilir. Zeki ve atılgandır. Hayalinde iyi bir şarkıcı olmak vardır, ve bunun içinde çabalar. Okulu dereceyle bitirmek için derslerine çalışırken bir yandan da para kazanmak için çalışır ve bu yüzden çok yorulur. Sağlığı kolayca bozulabilenlerdendir. Ama duygularını ve dertlerini kimseye belli etmemeye çalıştığı gibi hasta olduğunu da kimseye belli etmez. Asla boş durmaz.

♛ DİĞER BİLGİLER
    AİLE Annesi ve babası üniversitedeyken tanışmıştır ve aslen ikisi de Busanlıdır. Ama daha iyi hayat için Seul'e taşınmış ve burada yuvalarını kurmuşlardır. Bayan Cho ev hanımı, Bay Cho ise bir şirkette özel şofördür. Hyerim en büyük çocuktur ve kendisi arkasından bir erkek kardeşi olmuş daha sonra da ikiz erkek kardeşi olmuştur. Böylece altı kişilik bir aile minicik bir evde yaşamaya başlamışlardır. Ailesi öyle çok rahat ya da çok fakir değildir ve Hyerim ailesine yardım etmek için çeşitli işlerde çalışır.

GEÇMİŞ Daha çok küçükken bile hayatın omzuna koyduğu yükleri bilir ve ona göre davranırdı. Herkes onu hiçbir şeyi umursamayan, dertsiz tasasız kız gibi görseler de o ailesine yardım etmek için her zaman çok çalışmış ve aynı zamanda okul hayatında da başarılar elde etmiştir. Hayalinde büyük bir sanatçı olmak vardır ve bunun için Amerika'ya gidip orada eğitim görmek istiyordur ama ailesini de bırakmak istemediği için bu hayali her zaman aklının uçurumlarından aşağı atıyordur. Bu yaşına kadar kimseye aşık olmamıştır ve 'aşka ayıracak vaktim yok' der.

♛ EK BİLGİLER
    MODEL - Jung Eun Ji

SEVDİKLERİ
    para, ailesi, yakışıklı erkekler, eğlence, yavru köpekler, bahçıvan tulumları giymek.

SEVMEDİKLERİ
    erkek kardeşleri, kendisine haksızlık yapılması, istediğinin olmaması.

GÜÇLÜ YÖNLERİ
    Fazla hırslı ve ne istediğini bilen, kararlı ve azimlidir.

ZAYIF YÖNLERİ
    ailesi, dertlerini içinde biriktirmesi, hayalleri.

Forum Saati Çarş. Kas. 27, 2024 1:38 am