My mad fat diary bitti. Ama yaaa! 2014 nedir abi? Ben o zamana kadar nasıl bekleyeceğim, nasıl mükemmel Finn, hot Archie ve komedi Chop'sız kalacağım. Bayıldım bütün oyunculara ve kurguya. Aynı Reply 1997 gibiydi. Zaten o yüzden çok sevdim ya. Reply 1997 en sevdiğim dizilerin listesinde bir numaraya otururken bu dizi ikinci sıraya oturdu. Yani altı bölümcük bitti gitti. Ağladım, kahkaha attım, azdım ve dizideki iki seksi erkeği arzuladım. Süper diziydi. Doktor ile Rae'in bölümlerini bile sıkılmadan izledim. *-* Rae zayıflamış halini merakla bekliyorum kızım. :* Dizideki bütün oyuncuları ayrı bir seviyorum. Çok gerçekçi bir dizi. -Hele Rae'in Finn veya Archie için söylediği arsız sözler. -
4 posters
Pasta - Baykuş - Bulut.
Kang Sae Hyun- Twinkle | Leader & L. Vocal
- Post n°2
Geri: Pasta - Baykuş - Bulut.
Diyecek bir şey yok. *-*
Dancing Cake- Mesaj Sayısı : 27
- Post n°3
Hayatımda sizin kadar çift olmasını istediğim bayanlar yok! Abi ne güzelsiniz ya! Zaten size yakışacak erkek bulamıyorum, bi Taeyeon'a olursa belki Kangin ama sonrası yok. Cidden sevgili olun siz, lez olun gocunmam.
Lee Jin Ho- Law | II. Sınıf
- Post n°4
Nam Min Jae- BanG | Vocal
- Post n°5
Dördüncü dakikan sonrası yani Chachi'nin sahnesi, -hele kayak- süperdi. Ahhh dansçı olmak isterdim.
Kang Sae Hyun- Twinkle | Leader & L. Vocal
- Post n°6
she's an extraordinary girl
Güneş gülümsüyor, Lana Del Rey Türkiye'ye geliyor, içimde rp yazma aşkı birikiyor, paralarım çoğalıyor, arkadaşlarımla mükemmel şekilde saçmalayarak eğleniyoruz ama bu kadar şey olurken içime ders çalışma isteğinin kırıntısı bile düşmüyor. PDR istiyordum ya *hala daha istiyorum ama* kazanamayacağımı bildiğim için ikinci sınava hiç hazırlanmıyorum. Eşit ağırlık ve İngilizceden gireceğim sınava. Neresi tutarsa, hangi bölüm olursa giderim diyorum. Ama bilemiyorum belki bir yıl daha bekleyip PDR için ciddi anlamda çalışabilirim. Gerçekten istiyorum onu ama çabalamak istiyor muyum bilmiyorum. Neyse. Lana Del Rey. Bu kadının sesini ilk duyduğumda 'ne bu be! Sanki kadını sikiyolar' diye söylenmiştim ama kendimi onu dinlemekten de alıkoyamamıştım. Şimdi ise sesi dünyaya bahşedilmiş bir armağan bence. Ehh bilgisayar başındayım şuan ve ilk defa sıkılıyorum. Heheh, bütün herkes biliyor benim, eşimin bilgisayar olduğunu. Fazla onunla vakit geçiriyorum. Bu arada bu kod için RefRef'ime çoook teşekkür ederim. Mükemmel bir site buldu ve beni kod manyağı yaptı. Heheh. Seviyorum onu. Kurduğumuz kurguları, karakterlerimizi. Onunla telefonda konuştum geçen. Allah'ım o nasıl tatlı bir ses! Keşke benim sesim de şirin olsa. Kkk! Neyse üşendim daha fazla yazmaya. Yukarıdaki resme bakıp tek dediğim 'Doğru bir yargı.' oldu ve güldüm. Fany Fany Tiffany seviyorum seni. Eye Smile ne güzel şey. ^^
and she can't seem to get away