my mindfucking memories
Birçok insan canımı sıkmaya başladı. Okul hayatım peki eyvallah güzel gidiyor denebilir. Ancak anlayamadığım şeyler var. Ben okulda bir gruba mensup bile değilim, buna rağmen taraf tutmam bekleniyor. En yakın arkadaşım diye nitelendirdiğim Gaye' nin aslında öyle olmadığını da biliyorum. Aşk hayatım desem oldukça karmaşık. Bi çocuktan hoşlanıyorum, oldukça tatlı ve sevimli. Ancak konuşmaları bana çok fazla playboy imajı çiziyor. Başka bi çocuk daha var, bana iyi davranıyo, benim arkamdan geziyo ama çok fanboy type. Birisi var benim hoşlandığım, İzmir' de ve sevgilisi var. Çok yakışıklı bi eleman var İstanbul' da ve ben ona dokunmadan duramam. Eski sevgilim var ölüp bittiğim, o kadar kötü ayrıldık ki çocuk etkinlikte resmen orospu şeklinde baktı bana. Ne yapıcam bilmiyorum ama net bir şekilde moralimi bozan şeyler var.Bu da yetmezmiş gibi cosplay savaşları yine benim üstümden başladı. Melodi' nin memesi yok, Melodi' nin Katarina'sı iyi değil, Melodi iğrenç bi insan. Arkadaşı benimle kavgalı diye adamlar hakkımda neler uydurmuş. Ben kendimi satıyomuşum, cosplayden tiplerle yatıp onlara peruk aldırtıyomuşum. Bravo haterlar, bravo.