Nana'ın mesaj atmasıyla egosu tatmin olmuştur ama son yazdığı şuYoung Joo Oppa nasıl bu konuya dahil oldu? Onunla şuan öğle yemeği yiyorum zaten, mesajla Jino cinnet geçirmişti. Evinde -bunu aralar fazla asosyal olmuştu, Nana haricinde evden çıkmıyordu- vakit bir türlü akşamı bulamadığı için San Sun ahjussi'nin evine geçmiş ve onunla konuşmak istemişti. Onu bu dünyada düzgün bir şekilde dinleyen ve ne yapması gerektiğini iyi bilen biriydi. Akşama kadar onunla konuştu, güzel yemeklerinden yedi ve çılgınlıklarını izledi. Onunla vakit geçirirken sıkılmıyordu. Ama aklı hala Nana'ın attığı mesajındaydı, ne kadar ahjussinin tavsiyelerini dinlese de içindeki ses gidip o savcı bozuntusu ile masum Nana'ı basmak istiyordu. "Ahjussi ben neden böyle davranıyorum? Neden Nana ile bu kadar alakalıyım?" artık duygularını çözemiyordu ve bu bulanıklık canını sıkmaya başlamıştı. Sesi ve yüzü gayet ciddiydi, şuanda gerçekten içinden çıkamadığı soruları ilk kez birine soruyordu. O sırada telefonu çaldı ve heyecanla -Nana olduğunu düşünerek- ekrana baktığında idiot -kuzeni- aradığını görünce aramasını kabul etmedi ve soru yağmuruna tutulmamak için San Sun'ın evindeyim, rahatsız etme etme yazdı ve telefonu sinirle cebine koydu. Ahjussinin heyecanlı sesini duyduğunda bakışını kaldırıp ona baktığında pembe gömleği içinde heyecanla -her zamanki deli heyecanı ile- "Eğlenceyi seviyorsun işte, eğleniyorsun o kızla. Biliyorsun sende." dediğinde Jin Ho gözlerini devirdi ve başını eğdi. Öyle değil kel kafa. Nasıl anlatacağım içimdekileri? Aish utanç verici. San Sun'ın tedirgin sesini duydu. "Agioo! Yoksa yoksa..." Sonunda anlayabildin. Galiba. Yani ben bile emin değilim düşüncelerimden. Bakışları adamın pembe gömleğinde takılı kalmışken "Kız fakir, zeki, şirin. Hiçbir şekilde tipim değil. Amaa.." dedi ve elleriyle yüzünü kapattı. İtiraf edemiyordu kendine. Yediremiyordu, bu yaşa kadar mükemmel ideal tipleri arasından asla takılmadığı türden birine aşı-. Hayır hoşlandığını. Bakışlarını ahjussiye kaldırdı ve ondan bir şey söylemesini beklercesine baktı. Tabi ki o sırada kapı yumruklanarak çalınınca ahjussi olduğu yerde hopladı ve elini kalbine koyup "Ay! Senden başka kim benim kapımı çalıyor?" dedi çılgınca ve koşarak gidip kapıyı açtı. Görüntüden önce sesleri gelen salak kuzeni ve ahjussinin sesleri üzerine saklanacak yer aradı. Gerçekten o kuzeninden nefret ediyordu, yılışığın tekiydi ve bir kere yakalandı mı kesinlikle ertesi güne kadar bırakmazdı. Kuzeni ve arkasından ahjussi içeri girdiğinde artık çok geçti, arkasına yaslandı ve gözlerini devirdi. Kuzeni Chi Suk'ın süklüm püklüm şekilde kendisini Jin Ho'ın kucağın atması üzerine Jino geri çekildi ve adamı kucağından itikledi. Ağlamaklı kuzeni hönkürerek "Bir orospu tarafından terk edildim kuzeeeeen! Çook cannııım acıyooo." Adamın ahtapot gibi saran kolalrını kendisinden uzaklaştırmaya çalışırken "Neden hiç şaşırmadım acaba?!" dedi ama kuzeni onu duymamış gibi hala bir şeyler saçmalayarak ona sarılmaya çalışmaya devam etti. Gözlerini devirip ahjussiye baktı ve yarım et gibisinden bakış attı. Ahjussi gülmesini kesip "Jinocuk sen kuzenini al ve kafasını dağıtacağı bir yere götür. Kuzenler ne içindir." dedi ve Jino'ya gıcıkça göz kırptı. Jino çocuğu üzerinden atıp ayağa kalktı ve işaret parmağını San Sun'a sallarken "Ya! Sunny! Niye bütün yükü ben-" San Sun'ın kolundan tutması ve evin dış kapısına doğru çıkarmasını sonucu cümlesi yarım kalmış oldu. Kuzeni hala kendisine sarılıyordu ve ahjussi kapıya yaslandı ve ağlamaktan onu duyamayan kuzenin duyamayacağını bilerek kısık sesle "Evimin her yerinin gözyaşları ile ıslanmasını ve sümüklenmesini istemiyorum. Sen bununla başa çıkabilirsin Jino. Sana güveniyorum." dedi ve kapıyı yüzlerine kapattı.Jin Ho omzunu oynatıp kuzenin yüzünü attırdı ve onun arabasına doğru ilerledi. Arabanın yanına vardığında "Arabanın anahtarını ver, arabama seni alacağımı sanıyorsan yanılıyorsun." dedi ve kuzeni arabasının anahtarlarını Jin Ho'a fırlatı.
Ellerini başı arasına sıkıştırdı. Kuzeninin cırtlak sesi kulak zarlarına tecavüz etmeyi bırakmış şimdi de beynini hallediyordu. Onu karaoke bara getirmişti çünkü buraya gireceğim diye tutturmuştu salak kuzeni. Bir an önce sızması için ona bütün içkileri içirmişti ve evine bırakması gerekiyordu ama aklı neredeydi o sırada? Aslında bütün gece? Tabi ki Nana ileydi. Nana zekiyim diye dolanıyor ama savcı eziğinin yanında salaklaşıyor, kesin adamın psikopatça emellerine alet olmuştur. Adamın Nana'a bakışları psikopatça kim bilir düşünceleri nasıl? Iyyk birde tipsiz. Kuzeni salak salak şarkılar söyleyip sarhoş halleriyle odada hopluyor ve bir yandan da Jino'ı da kaldırmaya çalışıyordu. Jino hem Nana'ı hemde kuze- yok be ne kuzeni kendini- düşünerek Nana'a mesaj attı. S.O.S. Acil durum!!! Hemen XX karaokeye gel. Bekliyorum.Mesajı Nana'a yolladı ve telefonu öptü. Kendi kendine evil kahkahası attı. Fazla zekiyim.Kendisini hala kaldırmaya çalışan kuzeninin götüne tekme atıp kendinden uzaklaştırdı. Bu da savcı gibi gerizekalı. Sülük.
Ellerini başı arasına sıkıştırdı. Kuzeninin cırtlak sesi kulak zarlarına tecavüz etmeyi bırakmış şimdi de beynini hallediyordu. Onu karaoke bara getirmişti çünkü buraya gireceğim diye tutturmuştu salak kuzeni. Bir an önce sızması için ona bütün içkileri içirmişti ve evine bırakması gerekiyordu ama aklı neredeydi o sırada? Aslında bütün gece? Tabi ki Nana ileydi. Nana zekiyim diye dolanıyor ama savcı eziğinin yanında salaklaşıyor, kesin adamın psikopatça emellerine alet olmuştur. Adamın Nana'a bakışları psikopatça kim bilir düşünceleri nasıl? Iyyk birde tipsiz. Kuzeni salak salak şarkılar söyleyip sarhoş halleriyle odada hopluyor ve bir yandan da Jino'ı da kaldırmaya çalışıyordu. Jino hem Nana'ı hemde kuze- yok be ne kuzeni kendini- düşünerek Nana'a mesaj attı. S.O.S. Acil durum!!! Hemen XX karaokeye gel. Bekliyorum.Mesajı Nana'a yolladı ve telefonu öptü. Kendi kendine evil kahkahası attı. Fazla zekiyim.Kendisini hala kaldırmaya çalışan kuzeninin götüne tekme atıp kendinden uzaklaştırdı. Bu da savcı gibi gerizekalı. Sülük.
En son Lee Jin Ho tarafından Paz Mart 17, 2013 8:24 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi