Adamın gözlük takmasına... Şaşırmıştı açıkçası. Beklemiyordu yani, gözleri gayet sağlıklı gözüküyordu. Sinir bozucu şekilde bakan bu gözler nasılda hasta çıkar? Kör işte! Adamın gözlüklerini takıp kendisine bakmasına gülmemeye çalıştı. Aynı yaşlı bunaklara benziyor. Çirkin ve kör bunak! Dudağını ısırdı gülmemek için ve masaya biraz daha yaklaştı. Ayaktaydı ve Jong Hwa'ın sağında duruyordu. Masaya doğru eğildi ve dergiye bakmaya başladı. Nasıl yardım edeceğini bilemiyordu açıkçası. "Benim yapmam gereken ne şimdi büyük bab-!" hafifçe öksürdü ve ağzından kaçan kelimeyi farkettirmemek için hemen toparladı. "Büyük patronum?" Aklından geçeni söyleme huyu vardı ve bu başa belaydı. Kendini tutamıyordu bazen.
2 posters
[GQ Dergisi Binası] Good Job
Cho Hye Rim- Ryekong | III.Sınıf
- Post n°26
Geri: [GQ Dergisi Binası] Good Job
Park Jong Hwa- GQ Magazine | Editör
- Post n°27
- Boğazını temizleyip önünde ki dosyanın bir örneğini kıza uzattı. "Şimdi bunları okuyup hataları ayıklayacağız. İlk günden pes etmezsin umarım Hyerim" Önünde duran asıl örneği de eline alıp incelemeye başladı. Bu sırada aklına gelen şeyle irkilmesi bir oldu. Kızın elinde ki örneği hızla çekip kurcaladı. Bu derginin bir an erkek dergisi olduğunu unutmuştu. Yaşına uygun olmayan bazı sayfalar vardı. Hem genç bir kızın bunları görmesi de uygun değildi. İnceleyip kızın önüne bırakırken eliyle işaret etti. "Sayfa 60-70 arasıyla ben ilgilenirim orayı es geç." Bu sayının da ana başlığı cinsellik ağırlıklıydı. "Ben o sayfalarla ilgilenirim. Her neyse başlayabiliriz sanırım, mümkünse şimdi."
- Post n°28
Bu derginin erkek dergisi olduğunu biliyordu ve derginin hazırlanmış kapağına bakılırsa konu Hyerim'e uygun olmayan bir konuydu. Adamın ani tavırları için gülmek istemiş ve ben çocuk değilim bay patron, demek istemişti ama dudağını dişledi ve gülmesini bastırdı. Adamın söylediği işe başlaması için bir yere oturması gerekirdi ama patronundan öyle bir naziklik gelmediği için masanın etrafında dolaştı ve patronun tam karşısındaki masanın dibindeki deri koltuğa oturdu. Masaya kollarını dayadı ve kendisine ters olan dergiye baktı. Eğer adama yardım etmeliyse dergiyi rahatlıkla görmeliydi.
Park Jong Hwa- GQ Magazine | Editör
- Post n°29
- İşleri beklediğinden daha çabuk bitmişti bir an heyecanla kıza dönüp beşlik çakma isteği duydu. Hatta elini havaya kaldırmıştı bile ama yavaşça aşağı indirip üzerini sildi. Kaşlarından birini kaldırıp şöyle bir örneğe ve çıkardıkları yazıya bakıp göz attı. Oldukça düzgün ve iyi gözüküyordu. Kızın ilk günü olmasına rağmen iyi bir performans göstermesinden etkilenmişti. Ama bunu belli edecek değildi. Elini kızın oturduğu tarafa doğru döndü ve konuşmaya başladı "İyi iş çıkardın demek isterdim ama fena değildin. İşe alındığına göre al bakalım söz verdiğim 200$." dedi ve elini cebine götürüp kabarık cüzdanından 200$ dolar çıkarıp kıza uzattı. Kızın çıkardığı paraya bakışı sanki hazine bulmuşcasınaydı. İstem dışı sessizce kıkırdadı. Sevimli diye düşündü. İlginçti ama bu kız böyle düşünmesine neden olan tek kişi olmuştu bir anda.
- Post n°30
200$ karşısında göz bebekleri de para şekline gelmişti. Hınzırca gülümsedi ve her gün böyle 200$ alırsam oooh yakında zenginim, diye düşündü. Dilini dudakları üzerinde gezdirdi ve hızla uzanıp parayı kaptı. Ayıp olmasa parayı öpecekti bile. Paraya aşkla bakmayı kesip hızla çantasının içinde boş boş duran cüzdanına özenle koydu. Cüzdanına sarılmasında bir sakınca yoktu ona göre. Cüzdanı çantasına geri atıp çantasını kapattı ve ayağa kalktı. Kendisine sevimlice bakan adama doğru yüzünü azıcık ekşitti. Şu sevimli haliyle hiç patrona benzemiyor. Hem sevimli falan değil tamam mı? Gıcık züppe! Eğilerek selam verdi ve "Yarın erken saatte gelirim ve görevimin başına geçerim. Bana fotoğraf makinesi vereceksiniz değil mi?" patronunun tamam anlamında baş sallayışına kıkırdadı ve "Peki o zaman iyi günler." diyip odadan çıktı. İlerlerken alnını sildi ve "Ne yorucu bir gündü. Hemen eve gidip anneme müjdeli haberi vermeliyim." dedi ve zıplayarak şirketten çıktı.
RP SON.
RP SON.