NOBLE BEAST

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2 posters

[GQ Dergisi Binası] Good Job

Park Jong Hwa
    Park Jong Hwa
    GQ Magazine | Editör
    GQ Magazine | Editör

[GQ Dergisi Binası]  Good Job Empty [GQ Dergisi Binası] Good Job

Mesaj tarafından Park Jong Hwa Çarş. Mart 06, 2013 10:08 am

Bütün gün yazılar önüne gelip giderken kafası darmadağın bir haldeydi. Elini başına götürüp şakaklarını ovmaya başladı. Sanki çatlayacakmış gibi bir ağrı girmişti. Mümkün olsa beynini çıkarıp kargoladıktan sonra Maldivler gibi bir ada ülkesine göndermek istiyordu. Bir kaç gündür uğraştığı yeni sayı gerçekten çok yorucu olmuştu. Birde bunlar yetmezmiş gibi ilk kez dergiye stajer öğrencilerin geleceği bilgisi kulaağına ulaşmıştı çalışanlardan. Başını masadan kaldırıp odasının en iyi kısmı olan uzun camın önünde dikeldi. Güneş doğalı neredeyse 1 saat olmuştu. Bütün gece ofisinde sabahlamıştı. Bu işler hiçte Jonghwa'ya göre değildi. Ama şu an olabildiği en iyi konumdaydı. Her zaman en üstte olmayı dilemişti. Dileği gerçekleşmişti ama hiç bir şey beklediği gibi gitmiyordu. Bütün gün sabahlamaktan başka bir şey yaptığı yoktu. Bu iş gittkçe yorucu olmaya başlamıştı. Üstelik kişiliği bile bunda etkilenmişti. Daha sert ve huysuz bir adam haline gelmişti. Yaşı genç olmasına rağmen kendini 40'ında hissediyordu. Başarılı olmanın hiç bu yönünü düşünmemişti. Mükemmeliyetçi bir kişiliği olduğu için dergi taslağının en ayrıntısına kadar okumuş üzerinde düzenlemeler yapmıştı. Derginin düzenlemesi bitmiş değildi ama Jonghwa bitmişti. Durduğu yerden tekrar masasının deri koltuğuna oturdu. Başını iyice yaslayıp tam gözlerini kapamıştı ki ofisinin kapısı çaldı. Gözlerini zorlada olsa aralayıp "Gir" diyebildi. Kapı yavaşça aralandı ve içeri anca 18'inde olabileceğini düşündü bir kız girdi. Masada ki konumunu düzeltip biraz esprili birazda iğneleyen bir şekilde konuşmaya başladı. "Dur tahmin edeyim. Kahveci kız?"
    Cho Hye Rim
    Cho Hye Rim
    Ryekong | III.Sınıf
    Ryekong | III.Sınıf

[GQ Dergisi Binası]  Good Job Empty Geri: [GQ Dergisi Binası] Good Job

Mesaj tarafından Cho Hye Rim Çarş. Mart 06, 2013 10:36 am

İlk defa çalışma deneyimi olmayacaktı bu iş. Bu yaşına kadar ailesine yardım etmek bir çok işte çalışmıştı ama ilk defa bir dergide çalışmaya başlayacaktı. Sabahın köründe kalkmış ve hızlıca giyinip şirketin önüne gelmişti. Çalışma saatlerinin başlamasına yarım saat vardı. Bazen cidden erkenci oluyorum. Yarım saat boyunca bir fırıncıda beklemiş ve oradaki çalışanlardan biriyle sohbet etmişti, günün birinde fırıncı olursa bir şeyler öğrenebilmek için. Sonunda çalışanlar şirkete geçmeye başlayınca aralarına sıvışmış ve girişte de iki saat bekletilmişti, sekreter tarafından. İŞ başvurusu için geldiğini söylediği halde bekletmişlerdi Hyerim'i. Koltuk artık ona diken gibi batmaya başlayınca ayağa kalkmış ve sekreteri izlemeye başlamıştı, ondan da bir şeyler öğrenebilmek için. Ailesi orta halliydi ve onlara yardım etmek için -hemde kendi özel ihtiyaçlarını karşılamak için- çalışıyordu bir yandan. Hem Seul'ın en ünlü sanat lisesinde son sınıfı okuyor hemde ailesine yardım ediyordu. Üç tane erkek kardeşi vardı ve ev hanımı annesi ile bir fabrikada çalışan babası aileye bakmaya zorlanıyordu. Ama Hyerim bu ailevi durumları kimseye yansıtmıyor ve gayet iyi şekilde etrafına dertsiz bir kız gibi görünebiliyordu, aslında o kadar derdin altında ezilirken. Sonunda iş görüşmesi için üst kata çıktığında heyecanla üzerini düzeltti ve camın önüne geldi. Editörün ofisinin minik perdelerinden içerisi gözüküyordu ki bütün her yeri camla kaplıydı. Vay be! Genç demişlerdi ama bu kadar genç beklemiyordum. Açık kalan ağzını kapattı ve odanın camını tıklattı, içeri girdi. Editörün ona kahveci kız diye seslenmesine kaşlarını çattı ve dilini ısırdı. Dakka bir gol bir! Sinirlenme Hyerim. Yüzüne zoraki bir gülümseme koydu ve ağzını bozmamak için önce bir yutkundu. "Kişisel hizmetçiniz gibi gözüktüğümü düşünmüyorum. Ben dün başvurmuştum, stajyerlik için."dedi. Ne kadar nazik olmaya çalışsa da kendisine kötü bir şey söylendiğinde laf sokmadan edemiyordu. Şimdiden editör bozuntusuna gıcık olmuştu.
    Park Jong Hwa
    Park Jong Hwa
    GQ Magazine | Editör
    GQ Magazine | Editör

Mesaj tarafından Park Jong Hwa Çarş. Mart 06, 2013 11:05 am

Kızın ters cevabı hoşuna gitmemişti. Zaten moral bakımından iyi gününde değildi. Ellerini masanın iki ucuna koyup bacak bacak üstüne attı. Kızı şöyle bir baştan aşağı süzdü. Fiziği idare ederdi. Yüzü kötünün iyisiydi -başka insanlar tarafından güzel sınıfına girse bile bu Jonghwa için geçerli değildi. Giyimine çok önem verdiği söylenemezdi. Hatta hiç önem vermiyor gibiydi. Üzerine ne bulduysa geçirdiğini düşünmesine yol açmıştı. Başını kaldırıp tekrar kıza baktı. Hala heyecanlı bir şekilde ayakta bekliyordu. İstese bütün gün onu orada bekletebilirdi ama bunu yapmayacaktı. Kıza masanın iki ucunda bulunan deri koltuklardan birini işaret edip oturmasını söyledi. Kız biraz çekingen biraz da heyecanlı bir şekilde hızla koltuklardan birine oturdu. Koltuklar halis mulis %100 deridendi. Tabi koltuğa otururken dikkatli olmalıydı ama bunu düşünememiş olmalıydı. Çünkü "Zaart" diye bir ses çoktan çıkmıştı.
    Cho Hye Rim
    Cho Hye Rim
    Ryekong | III.Sınıf
    Ryekong | III.Sınıf

Mesaj tarafından Cho Hye Rim Perş. Mart 07, 2013 9:00 am

Koltuğa otururken hiç dikkat etmemişti ve tabi ki bunun cezasını o iğrenç ses ile ödemişti. Şuanda gerçek anlamda gaz çıkartsa bu kadar utanmazdı, çünkü öyle bir şey yapmamıştı. Yüzünün yanmaya başladığını hissetti ve bozuntuya vermemek adına bakışlarını yeni olabilme potansiyeline sahip patronuna kaldırdı. "Deri koltukları bu yüzden çok seviyorum işte. İstediğiniz melodiyi size verebiliyorlar. Bakın mesela." koltuktan kalkıp tekrar oturdu ve tekrar, tekrar. Saçma sapan sesler çıkartıyordu koltuktan. Boka batmıştım şimdi iyice sıvıyorum üzerime. Tanrım durdur beni lütfen. Sonunda koltuktan saçma zaart sesleri çıkartmayı bıraktı ve büyük bir espri yapmış gibi gülerek "Diğer koltuklar asla bunlar gibi değil, ses çıkartamıyorlar." Ne yaptığının ne dediğinin hiç farkında değildi. Şuanda tedirgin ve utanmıştı ve durum böyleyken kesinlikle Hyerim daha da dibe batardı. Arkasına yaslandı ve kollarını birbirine bağladı. "Bence artık iş hakkında konuşabiliriz." Durumu toparlamış mıydı? Kesinlikle hayır, ama deniyordu.
    Park Jong Hwa
    Park Jong Hwa
    GQ Magazine | Editör
    GQ Magazine | Editör

Mesaj tarafından Park Jong Hwa Perş. Mart 07, 2013 9:11 am

Kızın durumu kurtatmak için yaptığı saçma hareket ve konuşmalar moralini yerine getirebilmişti. Aslında kızın ne kadar utandığını tahmin edebiliyordu. Zor durumda olmalıydı ama ona destek veripte şımartacak değildi. Masasının üst gözünde bulunan oda kokusunu odaya bir kaç kez fıstlattı. Kıza dönüp baktığında ise öfkeli bir ifadeyle karşılaştı. Ondan korkacak değildi ama resmen kız tarafından ölümcül bakışlara mağruz kalmıştı. Elindeki kokuyu yerine koyarken kızla konuşmaya başladı. "İşimizi garantiye alalım. Neyse, evet iş için gelmiştin sanırım. Şu stajerlik konusu." Ellerini kucağında birleştirip kıza çoğu kişinin aşık olabiliceği bir gülücük attı. "CV'in elime geçti ama okumadım. Bana kendinden bahset kağıttakiler umrumda değil."
    Cho Hye Rim
    Cho Hye Rim
    Ryekong | III.Sınıf
    Ryekong | III.Sınıf

Mesaj tarafından Cho Hye Rim Perş. Mart 07, 2013 9:42 am

Ukala, gıcık, aptal, sen ne kendini ne sanıyorsun beee?! Osurmadım ben tamam mı? Bir tek erkek kardeşlerimi sinirlendirmek için gaz çıkarırım yoksa kendini tutabilen biriyim. Arggh bir de oda spreyi sıktı. Nasıl bir velet bu? Altı üstü editör. Masa başı işçisi!!!! Dudaklarını yemeye başlamıştı işte, sinirli olduğunda yaptığı ilk şey, ikinci şey ise siniri geçinceye kadar birilerini dövmek; mesela erkek kardeşlerinden birini. Ama şimdi onlar burada olmadığı için kimseden çıkaramayacaktı sinirini, hele karşısındaki adamdan asla, yani şimdilik. İnsanlara çabuk alışan bir yapısı vardı ve bu adama nasıl alışacaktı bunu bilemiyordu. "Bu üşengeçlikle nasıl editör oldun hayret!"diye mırıldandı ve başını adama doğru kaldırıp dişlerini hafifçe sıkarak konuşmaya başladı. Saygılı olmaya çalışıyordu. "Adım Cho Hye Rim. On sekiz yaşında ve Sana lisesi üçüncü sınıf öğrencisiyim. Bu zamana kadar bir çok işte çalıştım ama ilk defa bir dergide stajyer olacağım. Eğer daha detaylı bilgi istiyorsanız CV'imi okuyabilirsiniz." asla kendini ezdirmeyen bir tipti. CV'i o kadar uğraşıp hazırlamışsa onu okutmasını da bilirdi. Adamın kafasını sıkıp zorla CV'i okutmak istiyordu ama tabiki bunu yapmayacaktı, hapse atılmak istemiyordu.
    Park Jong Hwa
    Park Jong Hwa
    GQ Magazine | Editör
    GQ Magazine | Editör

Mesaj tarafından Park Jong Hwa Perş. Mart 07, 2013 9:54 am

Kesinlikle kız inadı konusunda keçilerle yarışabilirdi. Ama Jonghwa da oldukça inatçı biriydi. Kim bu kızı alıp buraya göndermişse ona kocaman tebriklerini yolladı içinden. Hafif siniri bozulmuş olsada çaktırmamayı bilirdi. Duyguları konusunda usta biriydi. Oldukça sakin davranmaya çalışıp kıza tekrar gülümsedi. Ama bu seferkinden sevimlilikten eser yoktu. Zoraki ve sinir bozucu bir şekilde gülümsemişti. Kaşının birini kaldırarak kızla tekrar konuşmaya başladı. "Sana benden bir tavsiye. Bu kadar inatçı olmamalısın. Senin gibi tatlı kıza yakışmıyor." Kollarını bu sefer göğsünde birleştirip koltukta biraz yayılarak oturdu. Bu kız karşısında yeterince resmi bir şekilde durmuştu. Kafasını koltuğun başlığına gömüp gözleri kapadı. Biraz dinlense iyi olurdu. Gözünün birini zorlada olsa açıp kıza baktı. "Pardon unutmuşum. Şu masamın üstünde ki örneği al. Yarısından fazlasını hallettim. Geri kalan senin işin." Tekrar gözlerini kapayacaktı ki aklına söylemeyi unuttuğu bir şey geldi. "Bu arada stajerliğini yaptığın işe göre kabul edicem. Şimdi müsadenle biraz dinlenmek istiyorum." Ve gözlerini tekrar kapadı.
    Cho Hye Rim
    Cho Hye Rim
    Ryekong | III.Sınıf
    Ryekong | III.Sınıf

Mesaj tarafından Cho Hye Rim Cuma Mart 08, 2013 7:26 am

Ağzı açık bir şekilde adama bakakalmıştı, Tanrım dayanma gücümü mü sınıyorsun? Sırtını dikleştirdi ve ellerini dizlerine koydu. Hafifçe öksürdü ve adamın dikkatini üzerine çekmeye çalıştı ama adam kıpırdamayınca boynunu dövüşe hazırlananlar gibi sağa sola oynattı. Sesini nazik yapabildiği kadar yaptı ve "Ben masa başı iş yapmak için başvurmadım, ben ünlülerin peşinde onların haberlerini yapmak için gezmek için başvurdum. Bir nevi ajan gibi." cümlesinin sonunda hafifçe kıkırdadı. Bakışlarını adama yönelttiğinde tek gözünü açmış kendisine baktığını gördü. İşi yanlış mı tabir ettim? Muhabir falan mı diyecektim ya da ne biliyim yaa. Keşke gelmeden önce biraz araştırma yapsaydım. Dudağını büktü ve bakışlarını adamın gözlerine çevirdi. Kendini biraz ezik hissediyordu. Boynunu oynattı ve elini yüzüne yakın sallamaya başladı. Rezil olmuş gibi hissediyordu ve utanmıştı. Çünkü adama gerçekten garip bakıyordu.
    Park Jong Hwa
    Park Jong Hwa
    GQ Magazine | Editör
    GQ Magazine | Editör

Mesaj tarafından Park Jong Hwa Cuma Mart 08, 2013 7:48 am

Bu kadar çalışmanın üzerine biraz bile dinlenmeye hakkı yok muydu? Sadece bir kaç dakika bile yeterdi. Ama kızın sürekli çene çalması gerçekten sıkıcıydı. Yorgunluktan dolayı gözlerinin altında mor halkalar oluştuğunu biliyordu. Gözünün birini zorla açıp kıza dik dik bakmaya başladı. Ne dese fayda etmiyor gibiydi. "Gözlerimin altı yorgunluktan mosmor oldu. Şimdi de senin çenen yüzünden saçlarıma ak düşsün istemiyorum." Telefonun çalmasıyla cümlesine devam edemedi. Cebinde ki telefona baktığında arayanın eski sevgilisi olduğunu gördü. Birde onun çenesiyle uğraşacak değildi. Telefonun kapağını açıp bataryasını çıkardı. Şimdi daha iyiydi. En azından rahatsızlık verici aramalar gelmeyecekti. Kıza tekrar döndüğünde şok olmuş gözlerle kendisine bakıyordu. "Şimdi. Eğer bir gün iyi bir konuma gelemek istiyorsan sana yardımcı olacak insanlara ihtiyacın var. Bunun için vediğim görevi iyi düşünün bayan Cho." Bunu ister tehdit ister bir teklif olarak algılasın dedi içinden. Daha fazlasına gerek yoktu.
    Cho Hye Rim
    Cho Hye Rim
    Ryekong | III.Sınıf
    Ryekong | III.Sınıf

Mesaj tarafından Cho Hye Rim Paz Mart 10, 2013 1:11 am

Dişlerini sıkmaktan ve gözlerini balık gözleri gibi kocaman açmaktan yorgun düşmüştü. Aslında bu işi alamamaktan biraz korkuyordu ama istediği şeylerden de vazgeçmezdi. Ayağa kalktı ve adamın masasına yavaşça yaklaştı. Banane ya uyumak istiyorsan evine git, burası iş yeri ve ben iş mülakatındayım. Öenmli bir gün ve ben masa başı iş yapmak istemiyorum zaten onun için başvurmadım ki!! Masaya parmağıyla iki kere vurup ses çıkardı ve adamın dikkatini tekrar kendi üzerine çekti. Bu sefer ciddi olacaktı, aslında şuanda adamdan korkuyordu, bakışlarından. "Efendim, ben buraya masa başı iş için başvurmadım. Eğer şimdi sizden bu dosyayı alıp bir masada bu işi halledersem kendime yalan söylemiş ve masa başı iş yapmış olacağım, o yüzden lütfen beni zor durumda bırakmayın. Heh! Hyerim çokça yalan söyleyen bir kızdı, sıkıştığını anladığı an öyle güzel yalanlar kurardı ki kitap bile yazabilirdi. Saygı çerçevesinde hafifçe eğilip selam verdi. Arkasını döndü ve yavaşça kapıya doğru yürümeye başladı. Hadi beni geri çağır, lütfeeen. Bir... İki... Ü-
    Park Jong Hwa
    Park Jong Hwa
    GQ Magazine | Editör
    GQ Magazine | Editör

Mesaj tarafından Park Jong Hwa Salı Mart 12, 2013 2:31 am

Jonghwa karşısındaki insanın ne düşünüp düşünmediğini anlayabilen bir kişiliğe sahipti. Ama bugün kendini biraz zorluyordu. Kız çetin ceviz çıkmıştı ve Jonghwa'nin elini kolunu bağlamıştı. Ama düşüncelerine bakılırsa kız blöf yapıyordu en azından öyle düşünüyordu. Istese onun gibi bir sürü stajyer önüne gelebilirdi ama kızın bakislarindan anladığı kadarıyla bu işe ihtiyacı vardı. Birde kızın ters tavırları kendisini hatırlatmıştı. Bir nevi onda kendi stajyerlik dönemindeki halini görmüştü. Başvuru için gittiği ilk şirkette korumalar tarafından dışarı atılmıştı. Nedeni ise başvuru yaptığı kişinin kendisini ezercesine konuşması üzerine adama yumruk atmasıydı. O zamanlar reşit olmadığı için şanslıydı. Nezarete atılmasıyla çıkması bir olmuştu. Tabi haberler hemen babasına ulaşmış ve parası yatırılıp serbest bırakılmıştı. Gözlerı yarı açık bir şekilde kıza olabildiğince sert bir bakış attı. Jonghwa blöf konusunda iyi olduğunu biliyordu. Onu kandıracağını düşünüyordu ama kızda kendisiyle aynı hamle de bulunmuştu. Kapının önüne kadar gelmiş ve tam kolu açmak için uzanmisti ki arkasından seslendi "İşe alindiniz bayan Cho. Ama bazı şartlarım var."
    Cho Hye Rim
    Cho Hye Rim
    Ryekong | III.Sınıf
    Ryekong | III.Sınıf

Mesaj tarafından Cho Hye Rim Çarş. Mart 13, 2013 8:55 am

Adamın arkasından işe alındığıyla ilgili konuşması ardından derin bir nefes çekti. Kapıya kadar gelmiştim, blöfüm işe yaramayacak diye çok korktum. TANRIM!! Her zaman inatçı, yalancı ve blöfleriyle insanları zorlayan bir tipti. Hey yalancı demesek? Ve asla kendini yalancı olarak görmezdi, çok yalan söyleyen biri olduğu halde. Gülümsemesini bastırdı ve tek ayağı üzerinde arkasına döndü. Elini de kapının kolundan çekip önüne getirdi. Böylece bütün vücudu yeni patronuna dönüktü. İşe alındım ama şart mı bir şey dedi şimdi bu! Masa başına benzer bişey istemesin lütfeeeeen! Gözlerini adama doğru kaldırdı ve elindeki çantasının kolunu mıncıklarken gayet sakin bir şekilde sordu. "Şartlar mı?"Bu adamla çok çekeceğim var anlaşılan, lütfen sürekli bu suratı görmek zorunda kalmamayım? Resimleri çekip, haberleri hazırladıktan sonra sadece haberi masaya bırakmak için geleyim bir daha bu duvar suratlının yanına. Lütfen tanrım eğer bunu kabul edersen bir daha yalan söylemeyeceğim.
    Park Jong Hwa
    Park Jong Hwa
    GQ Magazine | Editör
    GQ Magazine | Editör

Mesaj tarafından Park Jong Hwa Çarş. Mart 13, 2013 9:14 am

"Aslında şart mı desem bilemiyorum. Yani sana yapacağım teklifi iyi değerlendirmen gerekiyor. Ve bu konuştuklarımız sadece ikimiz arasında kalacak. Sana güvenebilirim değil mi Hyerim?" Biraz önce ki resmiyeti sona ermişti. Bu kız ile çok işi olacaktı. Ayrıca kendisinden yaşça küçük olduğuyla ilgili bir gerçekte vardı. Ve üstelik onun patronu bile sayılırdı. Hatta artık onun patronuydu. İstese her dediğini yaptırabilirdi ama şimdi zamanı değildi. Kızın kendisine güvenmesi gerekiyordu. "Öncelikle ortağım olman gerekiyor. Yani hayalin bir paparazi gibi bir şey olmaksa sana zamanımdan ayırıp yardımcı olacağım. Tabi istediğin buysa?" Ellerini masanın üzerine koyup kendini biraz daha öne doğru yaklaştırdı. Ona kaçırmaması gereken ikinci teklifini sunmuştu. Bunun üçüncüsü olmayacağını biliyordu. Bu kız için şimdilik kişiliğine uymayan hareketler sergelemeyecekti.
    Cho Hye Rim
    Cho Hye Rim
    Ryekong | III.Sınıf
    Ryekong | III.Sınıf

Mesaj tarafından Cho Hye Rim Çarş. Mart 13, 2013 9:43 am

Sır mı? Hemde onunla benim aramd- İstediğimi söyledi şuan!!! Tabi ki evet! Masa başı iş olmasın, bütün gün gezeyim daha ne isterim?! Tabiki bu teklifine balıklama atlayacağım! TAEEENRIIIIM! Love u. İçinde Brezilya'nın ateşli dansçıları bütün organlarını harekete geçirmişken dışarıdan adamın teklifi gayet normalmiş gibi durması çok zor oluyordu. "Tam olarak istediğim sizin söyledikleriniz ama ben tek başı-" fazla şansın yok Hyerim zorlama artıııık! gülümsedi ve "Evet efendim. Bana güvenebilirsiniz ve sizin yardımlarınızı seve seve kabul ederim." Meraklı kişiliği bir yandan bastırıyordu. neden aramızda kalsın dediiiiiiin be adam? dudağını ısırdı ve yere bakarken "Şey merak ettiğim şey ise, neden aramızda kalsın dediniz?" seninle ortak bir şeyim olmasını istemezken hatta senin yüzünü görmek istemezken şimdi senden yardım alacağım. Bakalım ne gibi bir yardım.
    Park Jong Hwa
    Park Jong Hwa
    GQ Magazine | Editör
    GQ Magazine | Editör

Mesaj tarafından Park Jong Hwa Perş. Mart 14, 2013 8:12 am

Meraklı bakışlarla kendisine bakan kıza gülümsedi. "Sanırım benim kim olduğumu unutuyorsun. Övünmek istemem ama hatırlatırım burada ki en yetkili kişi ben oluyorum. Ve benim de kendime ait bir imajım var." Sözlerinde yalana dair en ufak bir şey yoktu. Kendi imajı önemliydi. Bir çok ünlü kişi tarafından tanınan özel biriydi. Dünya'nın en büyük dergilerinden biri olan GQ'nun bir nevi Kore'de ki temsilciydi. Ama içinde ki o dürtüyü bastıramamıştı. Bu kız da merak etmesini sağlayan bir şey vardı. Eğlenceli bir kişiliğe benziyordu. Belki de Jonghwa bir değişiklik arıyordu. Uzun zamanadır yapmadığı bir değişiklik. Hayatının monotonluğu yeterince kendini rahatsız ediyorken önüne böyle bir fırsatın gelmesini elinin tersiyle itemezdi. Belki saçma sapan düşünceleri vardı ama hala bir genç olduğunu unutmaması gerekiyordu. Hayatını istediği gibi yaşamalıydı. Birilerine bağlı olarak değilde kendi tarzında.
    Cho Hye Rim
    Cho Hye Rim
    Ryekong | III.Sınıf
    Ryekong | III.Sınıf

Mesaj tarafından Cho Hye Rim Perş. Mart 14, 2013 8:24 am

Adamın konuşmasıyla ağzını buruşturdu. Görünüşünüz genç ama içiniz küflenmiş bayım. Özür diler nitelikte hafifçe selam verdi ve anladı ki bu adamın ağzından laf alamayacaktı. Sürekli buna adam mı diyeceğim. Adı ne bunun? Gözlerini adamın masasında gezdirdi, mutlaka masada bir yerde adını yazan bir şey bulabilirdi. Gözleri bir plakete takılınca gözlerini kıstı ve iyice baktı. Okuduğu kadarıyla Park.. Jo-.. Jong Hwa. Park Jong Hwa. Hay benim keskin gözlerim. Yerim sizi. Zafer gülümsemesi yaptı kendi kendisine. Dudağını ısırdı ve bakışlarını adama kaldırdı. En fazla yirmi beş yaşında, ama bu kadar erken yaşta nasıl o yüksek rütbeli koltuğa oturdu. Acaba bu şirket babasının falan mı? Sorular aklında turnuva yarışı yapıyorlardı ama hiçbirini sormaya cesaret edemiyordu, az önceki çıkıştan sonra.
    Park Jong Hwa
    Park Jong Hwa
    GQ Magazine | Editör
    GQ Magazine | Editör

Mesaj tarafından Park Jong Hwa Perş. Mart 14, 2013 8:35 am

"Her neyse. Anlaştıysak aramıza hoşgeldin Hyerim. Sana böyle selenmem de sorun yoktur umarım." Özellikle kızın ismini vurgulayarak konuşmuştu. Onun buna sinir olacağına adı gibi emindi artık. Evet, itiraf edebilirdi. Bu durum hoşuna gitmişti. Hemde şeytani bir şekilde. İçinde ki evil tarafı yine uyanmaya başlamıştı. Şeytani bir şekilde gülümsedi. İçinde yaşadığı bu durumu yansıtmak istemese de elinden anca bu kadarı geliyordu. Üzerince oturduğu koltukla şöyle bir 360 derece döndükten sonra kızla tekrar göz göze geldi. Koltuğu biraz ittirip kendini masaya yaklaştırdı. "Evet. Şimdi özel bir stajyer olduğuna göre seni tanımalıyım. Bana kendinden bahset Hyerim."
    Cho Hye Rim
    Cho Hye Rim
    Ryekong | III.Sınıf
    Ryekong | III.Sınıf

Mesaj tarafından Cho Hye Rim Perş. Mart 14, 2013 8:52 am

Hala CV'imi okumakta inat ediyor. İnatçı keçi! Koltuğa geçip kendini atarcasına sert bir şekilde oturdu ve yine aynı zooort sesini bu sefer dikkate almadı. Çantasını dizlerine koyup elleriyle çantasının tutma yerinden oynamaya başladı. Ne anlatacaktı bilmiyordu, asıl ben seni tanımıyorum be, nasıl bir patronum olduğunu bilmeye hakkım var, diye düşündü ve aklındaki planı ortaya koydu. Yüzüne gerçekten sevimli bir gülümseme koydu ve "Şey ben kendimden bahsedeceğim ama sizde bahsetmelisiniz. Yani nasıl bir patronum olacağını bilmem gerekiyor." dedi ve kedi gibi dilini dışarı çıkarıp dudaklarını yaladı. İstediği zaman gerçekten fazla sevimli olabiliyordu ama genelde cadı gibiydi. Sırtını dikleştirdi ve eye smile şeklinde patronuna baktı.
    Park Jong Hwa
    Park Jong Hwa
    GQ Magazine | Editör
    GQ Magazine | Editör

Mesaj tarafından Park Jong Hwa Perş. Mart 14, 2013 9:08 am

Küçük bir kahkaha kopardı. Umuyordu ki bu ses dışarı çıkmamıştı. Elini her zaman yaptığı gibi kucağında birleştirdi. Bu kız gerçekten cesur olmalıydı. Yada aptal. İkinci ihtimal daha yüksek gelsede bunu yok saydı. "Haklısın beni tanıman gerekiyor. An itibariyle patron benim. Ve yaklaşık yarım saattir senin dediğini yapmaktayım. İzin verirsen biraz önce ki söylediğim kuralları açıklıyorum. 1- Kesinlikle ne soruyorsam cevap vereceksin. 2- Kimin patron olduğunu unutma. 3- Aklıma şimdilik bir şey gelmedi. Her neyse benim bir nevi sağ kolum olacaksın. Sana düzenli bir maaş vereceğim. Hatta normal stajyer maaşının üzerine takviye yapacağım. Nasıl güzel bir teklif değil mi? Sorunun cevabını da aldın. Gördüğün gibi cömert biriyim ve de dürüst." Son söylediğine kendisi bile inanmamıştı. Ama kızın şimdilik buna inanması gerekiyordu.
    Cho Hye Rim
    Cho Hye Rim
    Ryekong | III.Sınıf
    Ryekong | III.Sınıf

Mesaj tarafından Cho Hye Rim Perş. Mart 14, 2013 9:15 am

Kafasındaki saçları teker teker kopartırsam daha fazla acı çeker değil mi? Bir insan nasıl bu kadar sinir olabilir?! Gözlerini devirdi ve dilini dişlerine bastırdı. Gerçekten adamın bu tavırlarına gıcık olmuştu Hyerim. Ama para kelimesi onun için her şeydi ve mecburen bu adamın dediklerini yapacaktı. Hem ekstra para kazanacaktı birazcık dayanabilirdi değil mi bu adama? Denemeliydi, baktı eğer yapamıyordu bir güzel adama haddini bildirdikten sonra istifa ederdi. "Aman ne cömert!" bunu mırıldanarak söyledi ve sonra adama doğru bakıp ciddi bir ses tonuyla "Yaşımı ve hangi okulda okuduğumu daha önce söylemiştim. Ailemin yanında kalıyorum. Üç erkek kardeşim var." son cümlesini bıkkınlıkla söylemişti, gerçekten onları düşününce bile yoruluyordu. "Çalışkan biriyimdir, işe çabuk alışırım. Hiper aktif olduğum için masa başı işi değilde-" masa başı iş istemediğini gayet açıkça belli ediyordu, tekrardan. "Böyle ünlülerin gizlice resimlerini çekmek, onları takip etmek gibi işlere daha iyi yatkınım. Şimdilik bu kadar."
    Park Jong Hwa
    Park Jong Hwa
    GQ Magazine | Editör
    GQ Magazine | Editör

Mesaj tarafından Park Jong Hwa Perş. Mart 14, 2013 9:50 am

"Anlaştık o zaman" kıza göz kırptıktan sonra önünde ki küçük cihaza basıp sekreter Kim'den iki tane kremalı kahve istedi. Bu sırada kıza yan gözle bakmaya devam ediyordu. Hiperaktif biri olduğu belliydi. Geldiğinden beri bir türlü susmamıştı. Yine de ondan bir şekilde hoşlanmıştı. Yani kadın-erkek ilişkisi açısından değil. Onu bir çocuk gibi görmüştü. Sevimli bir çocuk, oyun oynamayı seveceği bir çocuk. Bir kaç dakika geçtikten sonra Latteleri gelmişti. Sekreter Kim latteleri masanın üzerine koyduktan sonra selam verip odadan çıktı. Onunla pek konuşmazdı. Yaşı neredeyse 30 olmuş ve evde kalmış bir bayandı. Hoş bir yüzüde yoktu zaten. Kendini işine adamış bir kadındı. İlk geldiğinde onu değiştirmeyi istemişti ama sonra bu kararından vazgeçip ona bir şans tanımıştı. Lattelerden birini önüne çekip kocaman bir yudum aldı. Hyerim ise hala kendi lattesini almamıştı. Kızı yine sinir etme çabaları içine girmişti. Bunu yapmayı seviyordu. Tam bir şeytan olduğu düşündü. "Latte sevmiyorsan bunu önceden söylemeliydin. İstemiyorsan seve seve içebilirim."
    Cho Hye Rim
    Cho Hye Rim
    Ryekong | III.Sınıf
    Ryekong | III.Sınıf

Mesaj tarafından Cho Hye Rim Cuma Mart 15, 2013 3:11 am

Dudağını ısırdı ve kısık gözlerle adama baktı. Askerde çok döverler seni haaa! Parmaklarını bardağa doladı ve bir yudum aldı. Yani latte içerdi ama çok sevdiği söylenemezdi, onun için olsa da olur olmasa da olur bir şeydi. Aklında şeytanca fikirler gangnam dansı -yazarken onu düşünüyorum kekk, hyuna version- yapıyordu ve aslında bunları gerçeğe dökmek istiyordu ama adamın gerçekten sinirleneceğini ve hatta belki işten kovulacağını bildiği için şimdilik cesaret edemiyordu. Şimdilik aklındaki sinsi planları biraz sonraya atmıştı. Lattesini masaya geri bıraktı ve adama bakıp "Ne zaman işe başlayacağım?" dedi, suskunluğu sevmezdi.
    Park Jong Hwa
    Park Jong Hwa
    GQ Magazine | Editör
    GQ Magazine | Editör

Mesaj tarafından Park Jong Hwa Cuma Mart 15, 2013 8:28 am

"Hemen şimdi? Tabi sana uyarsa?" dedi sandalyesinde biraz kıpırdanıp. Kızın ne kadar heyecanlı ve mutlu olduğunu görebiliyordu. Onu nedense hayal kırıklığına uğratmak istemedi. Ama birazdan bu sevincinin söneceği huzursuzlanmasına neden oldu. Yapacak bir şey yoktu. Önünde kocaman durun dergi örneğine göz attı, onun bugün bitmesi gerektiğini unutmuştu. Kıza baktığında tekrar gülümsedi. Bu seferki biraz daha içtendi. "Şimdi masa işi istemediğini söylemiştin ama bugün bir masa işim var eğer bana yardımcı olursan her şey süper olacak. Hatta dur aklıma ne geldi. Eğer bu işi benimle yaparsan cebine 200$ koyacağım. Bence bu teklifi kaçırmamalısın. Düşündüm de bugün gerçekten bonkörüm." Kıza tekrar baktığında yüzünde oluşan hayal kırıklığı küçük bir pişmanlık hissi yarattı. Biraz önce yaptıkları gerçekten evilliğin alasıydı ama şimdi işini yapmalıydı. Yarın bu örneği teslim etmesi gerekiyordu. Yoksa elinin altındaki bu makam kayıp gidebilirdi.
    Cho Hye Rim
    Cho Hye Rim
    Ryekong | III.Sınıf
    Ryekong | III.Sınıf

Mesaj tarafından Cho Hye Rim Cuma Mart 15, 2013 9:40 am

Adamın ilk söyledikleriyle multu olmuştu, bugün boş geçirmeyecek ve hemen işe başlayacaktı ama son söyledikleriyle... Bonkörmüş! Şuna işimi paraya muhtaçlara rüşvet karşılığında yaptırıyorum desene. Yakışıklı Evil! Yapacak başka şeyi yoktu, paraya muhtaçtı ve patronuydu sonuçta. Başını salladı ve çantasını kenara koyup kollarını hafifçe sıvadı. Jong Hwa'ın yanına yaklaştı ve ellerini masaya dayadı. "Evet ne yapacağımızı söyle patron." dedi ciddi bir ses tonuyla. Kullanılmaktan nefret ediyorum. Yeni patron senden nefret ediyorum. Ailemin paraya muhtaç olmasından nefret ediyorum. Dünyanın adil olamamasından nefret ediyorum. Aşkı bulamamış olmakt- Ha! Kendine gel Hyerim. Ne aşkı? Aşkı düşünmeye vaktin mi var salak kız!
    Park Jong Hwa
    Park Jong Hwa
    GQ Magazine | Editör
    GQ Magazine | Editör

Mesaj tarafından Park Jong Hwa Cuma Mart 15, 2013 11:16 am

Önündeki kocaman dergi örneğini çekip aldı. Sayfalarını karışıtırıp baktığında bunun gerçekten uzun süreceğini düşündü. İşe balamadan önce yapması gerek bir şey vardı. Masanın sağ gözüne uzanıp içindeki gözlük kutusunu çıkardı. Doktoru genç yaşta hipermetrop belirtileri başladığını söylemişti Jonghwa'ya. Bu yüzden iş başındayken gözlük kullanması gerekiyordu. Kutuyu açıp gözlüğü çıkardı. RayBan kullanıyordu. Gözlük kullansa bile bunun marka olması gerekirdi. Camını sildikten sonra gözlerine taktı. Biraz önce fark ettirmediği bulanıklık şimdi kaybolmuştu. Kıza dönüp baktığında şaşırmış olduğunu gördü. Anlaşılan gözlük takacağını beklemiyordu. "Gözlük kullanmam seni şaşırtmış olmalı. Hipermetrop başlangıcı var. Hazır olduğumuza göre işe başlayabiliriz sanırım."

Forum Saati C.tesi Kas. 23, 2024 11:29 am