NOBLE BEAST

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2 posters

[KRALIYET AKADEMISI] I Follow You

Kim Min Seul
    Kim Min Seul
    Kraliyet Akademisi | II.Sınıf

[KRALIYET AKADEMISI] I Follow You  Empty [KRALIYET AKADEMISI] I Follow You

Mesaj tarafından Kim Min Seul Ptsi Mayıs 20, 2013 2:41 am

Ehehehe. Bugün günlerden Çarşamba ve bugün okulda kim var? Ahh Seul bu sorulur mu? Tabi ki HYUK BIN!! İçinde ki fangirl çığlıklar atarken Seul koridorda kendi kendine kıkırdıyordu. Herkes ona bakıyordu ama bu garipsediği bir durum değildi. Yani her zaman ilgi odağı olmaya alışmıştı. Evin biricik kızıydı. Şımarık mıydı? Zannetmiyordu. Belki kendi çapınca bir hınzırlığı olabilirdi. Her zaman cin gibi fikirlerle çıkıp gelen bir kızdı. İçi tam bir erkek çocuğu gibiydi peki dışı? Aslında dışarıdan bakıldığında oldukça hoş olduğunu düşünüyordu. Bu zamana kadar sayısız çıkma teklifi almıştı ama istediği şey bu değildi. Salakça ve mantıksızca biricik gerçek aşkını arıyordu işte. Hayat o kadar boştu ki bunu nasıl doldurcağını bilmiyordu. Tabi bu düşünceleri Hyuk Bin’yu görene kadar olanlardı. Onun o saçları, beybi feysi*... Çocuğa resmen abayı yakmıştı. O nasıl bir şekerlik abideliğidir? Bunca zaman –iki sene oluyor- bu çocuğu görmemiş, tanımamış, arkadaş olmamış, çıkmamış, evlenmemişti? Tamam evlilik biraz abartı olabilirdi ama, ama nasıl bir kere bile tanışabilecekleri bir ortam olmamıştı? Kendi kendine lanet yağdırırken biriyle çarpışmasıyla yere kapaklanması bir oldu. O kadar derin düşünüyordu ki önüne bile bakmamıştı. Ahh şaşkın Seul! Yine sakarlık yaptın! Önüne gelen saçları geri atarken başını kaldırdı ve çarptığı kişinin kim olduğunu anlamaya çalıştı. Şaşkınlık dalgası yavaş yavaş Seul’u vururken gözlerini kırpıştırmakla yetinebildi. HYUK BIN. Karşısında ki kişi tam olarak ondan başkası değildi. Yani bir ikizi yoksa. Ama işte buradaydı, tam karşısında. Kendini gülümsemeye zorladı. Onu gördüğüne sevinmeli miydi? Yoksa rezil olduğuna mı üzülmeli mi? Alt dudağını ısırdı. Bir şeyler söylemesi gerekiyordu. Yalan söylemeyi sevmiyordu ama zora girdiği zaman yaptığı şey tam olarak buydu. Hadi bakalım Seul dedi kendine. Şimdi açıklama yapma zamanı.

Beybi Feys*: Bebek yüzlü, yüz hatları güzel olan, pürüzsüz tene sahip, mümkünse sakalsız erkeklere verilen bir sıfat. TDK asafasfsaf.
    Lee Hyuk Bin
    Lee Hyuk Bin
    Kraliyet Akademisi | III.Sınıf

[KRALIYET AKADEMISI] I Follow You  Empty Geri: [KRALIYET AKADEMISI] I Follow You

Mesaj tarafından Lee Hyuk Bin Ptsi Mayıs 20, 2013 3:04 am

Soyunma odasından çıkarken takım arkadaşı Ji Hyun'ın omzuna kolunu atmasıyla omzunu hızla sarstı ve arkadaşının kolunu düşürdü. "Sinirliyim Jiji. Bana bulaşmasın kimse." diye söylendi ve arkasında kalan arkadaşını umursamadan hızlıca okulun giriş binasına giden patikaya daldı. Ji Hyun'ın "Koç bağırdı diye bu kadar sinirlenmene gerek yok Binni. Her zaman ki koç işte." demişti ama umursamadı Hyuk Bin onu. Zaten yeterince derdi yokmuş gibi bir de koçun bağırmalarını çekemezdi. Patikada hızla ilerlerken sonbaharın ağaçları iyice çıplak bırakmasına baktı. Okula girdiği gibi nereye gideceğini gayet iyi biliyordu. Kütüphaneye. Sinirlendiğinde -gerçekten sinirlendiğinde- kendini kütüphaneye kapatır ve polise romanlarının rastgele sayfalarını okurdu. Evet. Garip oğlan, lakabını da böyle davranışları sayesinde almıştı ya. Mesela çok üzüldüğünde de fazlaca acı şeyler yerdi, gözlerindeki yaşın acıdan geldiğine inandırmak için. Davranışları, aslında kendisi garip biriydi. Daha kişiliğini tam oturtamamış olmasının en büyük örneği hangi cinsi beğendiğini karar veremiyor olmasıydı. Bir çok kızlarla çıkmıştı, erkeklerde bir kaç ilişkisi olmuştu ama hiçbirinde aradığını bulamamıştı. Kalbi hiç heyecanla çarpmamış, midesinde kelebekler hissetmemişti. Hangi cinsi beğendiğini, hoşlandığını çözememişti ve bu onu zor duruma düşüyordu. Her şey karışıktı onun için yani. Uzun okul koridorunda kütüphaneyi hedef almış şekilde adımlarını büyük büyük atıp ilerliyordu ta ki hafif bir şey ağır bir şekilde kendisine çarpana kadar. Şaşırdı. Resmen hipnotize olmuş gibi yürüyordu ve şimdi birine zarar vermişti. Hemen başını eğdi ve önündeki kıza baktı. Kızda kendisine bakmıştı şimdi. Tanrıya şükür düşmemiş. Dudaklarına nazik bir tebessüm kondurup kızı inceledi. Neden bu kadar tanıdık geliyor, sanki her yerde karşılaşmışım gibi. Kesinlikle kızı tanımıyordu, yani en azından üçüncü sınıf olmadığını tahmin edebiliyordu. Tanıyordu bütün üçüncü sınıf olanları. Elini kızın omzuna koyup yokladı, "İyisin değil mi?" sinirliyken bir kıza nazik davranabildiği için kendini tebrik etmesi gerekiyordu.
    Kim Min Seul
    Kim Min Seul

[KRALIYET AKADEMISI] I Follow You  Empty Geri: [KRALIYET AKADEMISI] I Follow You

Mesaj tarafından Kim Min Seul Ptsi Mayıs 20, 2013 3:25 am

YESS! Biraz önce bana nasıl olduğumu sordu değil mi? Yani hayal değildi? Aiigooo ne kadar düşünceli. Gözlerinin içinden kalpler fışkırırken kızarmış olan yanakları saklamaya çalıştı. Eliyle yerden destek alıp ayağa kalktı ve şöyle bir kendine çeki düzen verdikten sonra çocuğun sevimli suratına bakıp gülümsedi. O yanakları sıktırmamak için kendini ne kadar zorladığını anlatamazdı. Derin bir nefesi içine çekip bıraktı. "İii- yim. Yani sorun yok. Yani endişelenmen için bir neden yok. Benim hatam. Afedersin." dedi ve başını eğip çocuğu selamladı. Rezilliğine ek olarak bir de kekelemesi eklenmişti. Yüzüne yumruk atıp kendine gelmek istiyordu ama şimdi bunu yapamazdı. Çocuk kendisine bir gülümsemeyle karşılık verince çığlık atmamak için kendini zor tuttu. Bana gülümsedi. OHAHHAOHA! Hyuk Bin bana gülümsedi. Lanet Olsun keşke fotoğrafını çekseydim. Çocuğun "İyiysen ben kaçar o zaman." demesiyle kendine gelmesi bir oldu. Hyuk Bin'in koridor boyunca ilerlerken ki yaşadığı şoku atlatamamanın vermiş olduğu tepkiyle koridorun ortasında salakça dikilip kalmıştı. İçinde ki ses Yürüsene kızım çocuk gidiyoo! Hooo kime diyorum? Kafasını salladı ve ayağını yere vurup çocuğun peşine takıldı. Koridorda çarpışmaları aynı filmlerde ki gibiydi sadece ellerinde bir kitapları yoktu. Bu kesinlikle kaderdi yada şans bugün Seul'dan yanaydı.
    Lee Hyuk Bin
    Lee Hyuk Bin

Mesaj tarafından Lee Hyuk Bin Ptsi Mayıs 20, 2013 3:45 am

Kızın iyi olduğunu öğrendikten sonra onu da gerisinde bırakarak öfkesini unutmaya için kütüphaneye ilerlemeye devam etti. İçindeki nazik Hyuk Bin kızı öylece bıraktığını birazcık kızıyordu ama şuanda öfkeli Hyuk Bin ise biran önce öfkesini atmak için sabırsızlanıyordu. Sinirlendiğinde kolayca insanları kırabilen tiplerdendi. Kütüphanenin geniş kapısından girdi ve normalde selam verdiği görevli kadına selam bile vermeden hızlıca polisiye romanlarına ilerledi. Salak bu koç! Neden dün bir süre daha pratik yapmadım diye neler dedi?! Zaten okulun en iyi futbolcularındanım hala bana yükleniyor. Rafların arasında dolanırken okumadığı kitaplara bakmak için hafifçe eğilip bütün raflara bakıyordu. Parmakları kitapların üzerinde dolanırken bir tanesi üzerinde durdu. İkiz bedenler.* Dudağını büktü. Bunu daha önce bir kaç sayfasını okumuştu. Nedense şimdi yine rastgele bir sayfasını okumak istiyordu. Yere oturdu, evet yere. Bağdaş kurdu ve sırtını raflardan birine verdi. Kitabın on onuncu sayfasını açtı ve okumaya oradan başladı. Dilinde Epik High'ın You Don't Deserve Her şarkısı dolanmıştı. Bir yandan onu mırıldanırken bir yandan da kitabın heyecanlı satırlarını okuyordu. Hiçbir şey anlamadığı kesindi, sonuçta ktabı baştan okumuyordu, olayı bilmiyordu ama onları çözmek hoşuna gidiyordu. "O bir yankesici ama ben Robin Hood'um. Uzun bir film gibi gözükse de o kısa film. Ben Hollywood'um. Bu yüzden bebeğim bana gel. Benim kadınım ol. Benim olmasan bile, onun da olmadığın sürece sorun yok."

*= Dün gece bitirdiğim kitap. Süper ötesiydi, tavsiye ederim. Tabi serinin dördüncü kitabı olması seriyi baştan okumanızı gerektiriyor.

En son Lee Hyuk Bin tarafından Ptsi Mayıs 20, 2013 4:22 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
    Kim Min Seul
    Kim Min Seul

Mesaj tarafından Kim Min Seul Ptsi Mayıs 20, 2013 4:07 am

Hımm.. Kütüphane demek. Kitap okumayı seviyor olmalı yani buraya geldiyse öyledir. Kütüphaneye girerken sessiz olmaya çalışmıştı ama her zaman ki gibi yine bir sakarlık yapıp yere kapaklanmıştı. Birde yetmezmiş gibi görevli kendisinden üyelik kartı isteyince sadece bir arkadaşına bakıp çıkacağına söz vermiş ve hızlıca oradan uzaklaşmıştı. Yalan değildi sadece Hyuk Bin'e bakacaktı. Kitap okuma gibi bir derdi yoktu. Seul kitaptan çok manga okumayı severdi. Hatta Dong Jun'la sabaha kadar bir seriyi bitirdiğini hatırlıyordu. Kıkırdamamak için dudaklarını bastırırken gözleri kitap rafları arasında Hyuk Bin'i aramaya başlamıştı. Acaba nerede? Elma dersem çık armut dersem çıkma! ELMA!! Elini kitapların arasında dolaştırırken gözü ileride ki birine takıldı. Şöyle bir bakışını netleştirdikten sonra bunun Hyuk Bin olduğunu anladı. Kendi kendine sırıtmaya başladı. Onu bulduğuna o kadar çok sevinmişti ki bunu anlatamazdı. Tam geri çekilecekken kitaplardan birini yanlışlıkla yere düşürdü. Pat diye bir ses çıktı ve Seul korkudan ne yapacağını bilemedi. Yavaşça yere eğildi ve kitabı yerden aldı. Kapağını çevirip baktığında isminin "Aşk Kader İşidir" olduğunu gördü. Tanrı Seul'a kesinlikle sinyal gönderiyordu. Başka bir şey olamazdı. Hyuk Bin, Seul için doğru kişi olmalıydı. Kitabın kapağını üzerindeki ceketin koluyla sildi ve rafa yerleştirmek için uzandı. Eli rafın diğer tarafında ki ele değdiğinde irkildi. Başını yukarı kaldırdı ve karşısında ki kişinin Hyuk Bin olduğunu görünce bayılıp yere düşmemek için kendini zor tuttu.
    Lee Hyuk Bin
    Lee Hyuk Bin

Mesaj tarafından Lee Hyuk Bin Ptsi Mayıs 20, 2013 4:33 am

Kitabın en heyecanlı -zaten heyecanlı yeri bulup okumaya devam ediyordu- yerindeydi. Hamile kadın bir cani tarafından tıkılı kaldığı tabuttan çıkmayı bekliyordu. Gerçekten zekice bir planı vardı kadının. Hamile ve saf görünümlü -yani öyle anlatıyor yazar- bir kadının böyle bir plan yapması ve BUNU BAŞARMASI. Resmen öfkesi bulut olmuş uçmuş ve sadece satır aralarındaki heyecan ve gerilim kalmıştı. Kadının peşindeki eli bıçaklı adamı ikinci defa şaşırtması ve bulduğu tornavidayı gözüne sokması. Böyle kadın kurtulur hemde doğum sancıları içindeyken. Yeminle ben olsam daha tabuttan çıkmadan ölürdüm, öyle planlar yapamam. O sırada hemen önündeki rafın arkasından kitap düşme sesi geldi. Başını kitabın heyecanlı anından -her sahnesi heyecanlıydı ama kadın şuanda çalılıklar arasında doğum yapıyordu- kaldırdı ve dikkatini rafın arkasındaki tam olarak göremediği kişiye verdi. Dudağını ısırdı, yoksa bende o kitaptaki gibi bir katil tarafından takip mi ediliyorum? Okulun yakışıklı, eğlenceli, değişik ve mükemmel futbol oyuncusu Lee Hyuk Bin bir cinayete kurban gitti. Hemde daha cinsel tercihini bulamadan. Aigoo! AKlındaki haber manşetini başını sağa sola sallayarak sildi ve kitabı yanına bıraktı. Dizleri üzerine eğildi ve emekleyerek yavaşça rafın önüne geldi. Düşen kitabın olduğu yer boştu oraya doğru yaklaştı ve az önce kendisine çarpan kızın şimdi bir kaitabı ceketine sildiğini gördü. Kaşlarını çatarak kıza baktı. Ne işi var onun burada? Yani niye benim gibi yere oturuyor ki? Kız tam kitabı koyacakken elini tuttu kızın ve "Sen?" daha sorusunu tamamlamadan kızsaçlarını yüzüne gelecek şekilde başını eğip elini Hyuk Bin'den kurtardı ve emekleyerek diğer rafın arkasına doğru ilermeye başladı. Tabi Hyuk Bin'de durur mu? O da emekleyerek kızın peşine...

Similar topics

-

Forum Saati C.tesi Kas. 23, 2024 7:11 am